11 híres nő, aki bebizonyította, hogy még 40 felett is vállalhatsz gyermeket

 

Sok ember meglepetésére a tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy a legjobb, ha 30 és 34 éves korunk között vállalunk gyermeket. Ez az az életkor, amikor a szociális helyzetünk és az egészségük tökéletes egyensúlyban áll. Néhányan azonban továbbmennek, és 35 éves koruk után esnek teherbe.
Összegyűjtöttük azokat a híres nőket, akik a 40-es éveikben lettek anyák.

1. Susan Sarandon

Susan Sarandon-nak 3 gyermeke van, s mindhárman a kései éveiben, 39, 42 és 45 évesen fogantak.
Fiatal korában az orvosok azt mondták, hogy a színésznő meddő, így sokáig nem szedett fogamzásgátlót sem. Ám egyszer csak váratlanul teherbe esett, majd ugyanez történt még kétszer. Susan elmondása szerint öröm volt azt érezni, hogy erősebb a diagnózisnál.
Csak nézz rá a gyönyörű gyermekeire, sőt, Susan is elképesztő 71 évesen.

 

2. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nem volt olyan szerencsés mint az előbb említett színésznő. Nagyon sokáig szeretett volna gyerekeket, ám a természet nem engedte. Jennifer in vitro megtermékenyítést alkalmazott.

Ezzel a módszerrel a testéből kinyertek egy petesejtet, amit a laboratóriumban termékenyítettek meg, majd amikor már látható volt, hogy az embrió megfelelően fejlődik, visszahelyezték a méhébe.
Jennifer első próbálkozása sajnos nem sikerült, ám ma már egy csodálatos ikerpár édesanyja, akik 38 éves korában fogantak meg.

3. Kelly Preston

John Travolta felesége, Kelly Preston 47 éves korában esett teherbe, amit igazi áldásként élt meg. Egy évvel korábban Travolta családja szörnyű tragédián ment keresztül: egyetlen fiúk, Jett meghalt.
„Benjamin adott egy második esélyt a családunknak” – mesélte Kelly a második gyermekük születéséről.

4. Celine Dion

Az énekesnő 33 évesen adott életet első fiának, René-Charles-nak, majd 42 évesen születtek meg ikrei, Eddie és Nilson.
Az énekesnő hatszor próbálkozott in vitro megtermékenyítéssel, mire végre megfogantak az egészséges ikrek.

Állítása szerint az in vitro megtermékenyítés érzelmileg igen nehéz, s mindig emlékezned kell rá, milyen szerencsés vagy, hogy anya lehetsz.

5. Halle Berry

A színésznőn egyáltalán nem látszanak az évek, s ez nem csupán a bámulatos megjelenése miatt van. Halle Berry először 41 éves korában lett anyuka, majd nagy meglepetésére 47 évesen megszületett második gyermeke is.
„Úgy gondoltam, ez már a múlt és a klimax szélén állok, így tényleg nagyon váratlanul ért” – mondta Halle a terhességéről.

6. Kim Basinger

Kim Basinger-nek egy lánya van, aki a csodás Ireland nevet kapta. Erre a bámulatos két nőre nézve nehéz elhinni, hogy nem kevesebb mint 41 év korkülönbség van közöttük.
Ireland Baldwin modellként dolgozik, olykor-olykor pedig filmszerepeket is kap. A nagy hasonlóságnak köszönhetően a Grudge Match című filmben ő játszotta Kim karakterének fiatal énjét.

7. Gwen Stefani

Az örök fiatal lázadó Gwen Stefani körülbelül 40 éves volt, amikor fiait, Kingston-t és Zuma-t világra hozta. Majd 44 éves korában ismét anya lett, megszületett Apollo.
Olyan jól néz ki fiai mellett, hogy nehéz elhinni, hogy ő igazából az édesanyjuk.

8. Salma Hayek

Salma elmondása szerint mindig is szeretett volna gyerekeket, ám egészségügyi okok miatt nem lehetett. Végül 41 évesen sikerült teherbe esnie.
Terhessége igen nehéz volt számára, 22 kilogrammot hízott, ám hamar visszanyerte tökéletes alakját. A következőképpen nyilatkozott a terhességről az ő korában: „10 évvel ezelőtt nem tudtam volna megadni a lányomnak mindazt, amit most megtudok. Ő boldog, hogy 40 éves koromban hoztam világra.”

9. Madonna

A popkirálynő 36 éves korában hozta világra első gyermekét, Lourdes-t. Később 41 évesen pedig megfogant fia, Rocco. Sőt, emellett 4 gyermeket adoptál Afrikából.
„A gyermekeim előtt nagyon önző voltam, ám az anyaság teljesen megváltoztatta a viselkedésemet” – mesélte Madonna.

10. Mariah Carey

Mariah Carey 41 éves korában lett anyuka, s ez nem volt igazán egyszerű számára: a terhesség magas vérnyomást és terhességi diabéteszt idézett elő. Mariah ugyan elérte, hogy édesanya legyen, ám sajnos elvált a gyermekei apjától, Nick Cannon-tól.

11. Monica Bellucci

 

Monica Bellucci fanpage (@bellabelluccifans) által megosztott bejegyzés,


A színésznőt meddőséggel diagnosztizálták, ám nagy meglepetésére 39 évesen teherbe esett.
„A lányom a legjobb dolog az életemben. Sok szerepet játszottam, sok helyen jártam, és most képes vagyok mindent megadni számára, amire csak szüksége van.” – mondta Monica. Deva 13 éves, s már most magasabb, mint édesanyja.

 

Monica Bellucci (@monica.bellucci.fp) által megosztott bejegyzés,


Monica 45 évesen adott életet második lányának. A színésznő elmondta, hogy rendkívül megijedt, amikor rájött, hogy terhes. Tisztában volt vele, hogy az ő korában egy terhesség akár veszélyes is lehet. Szerencsére Léonie egészséges és minden jól alakult.
„A 9 hónap alatt soha nem hívtam fel az orvost rendellenesség miatt. Persze veszélyes 45 évesen gyermeket vállalni, és nem is bátorítom a nőket, hogy így tegyenek, de az anyaság a legfontosabb szerep az életemben. Ha nem lett volna lehetőségem rá, hogy természetes módon váljak anyává, valószínűleg az in vitro megtermékenyítést választottam volna.” – mesélte a színésznő.

Egyetértünk Monica-val abban, hogy nem a legegyszerűbb 35 felett gyermeket vállalni, ám a dolgok alakulásán nem változtathatunk. Persze a hírességeknek könnyebb, hiszen ők gazdagok. De úgy véljük, mindenki fel tud hozni egy példát, amikor egy átlagos nő akkor esik teherbe, amikor már senki sem gondolta volna, nem igaz?


Hozzászólások

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Te is jártál már úgy, hogy mire hazaértél a nyaralásból, kiszáradt a kedvenc szobanövényed? Hogy ezt megelőzd, már előre megkéred a szomszédodat, hogy néha menjen át hozzád locsolni? Ennek vége!

Miért találják a férfiak ellenállhatatlannak az idősebb nőket

Miért találják a férfiak ellenállhatatlannak az idősebb nőket

Ismerjük be, a legtöbbünk számára egy ideális párt egy fiatalabb nővel és egy idősebb férfival képzelünk el. Egy olyan kapcsolat, melyben a férfi a fiatalabb, régen nem is volt elfogadott. Ma az emberek azonban nyitottabbak, és az életkorbeli különbségnek egyik vagy a másik nem javára már nincs túl

Az egyedülálló nők a legboldogabbak a legújabb tanulmányok szerint

Az egyedülálló nők a legboldogabbak a legújabb tanulmányok szerint

Tetszik vagy sem, az egyedülálló nők száma egyre nő. Nem könnyű megmondani, hogy miért akarnak inkább egyedül maradni, vagy hogy igazán boldogok-e. Talán a demográfiai egyenlőtlenség áll a háttérben, vagy a modern világunk nem enged más lehetőséget. Most egy kicsit mélyebben beleássuk magunkat a té

Ezekkel a pszichológiai trükkökkel, úgy olvashatsz mások gondolataiban, mint egy nyitott könyvben

Ezekkel a pszichológiai trükkökkel, úgy olvashatsz mások gondolataiban, mint egy nyitott könyvben

Valószínűleg te is tűnődtél már azon, mi lenne, ha tudnál olvasni mások gondolataiban. Egyes embereknek ehhez van érzékük, de ha te nem tartozol közéjük, csak egy esélyed maradt: megtanulni értelmezni a testbeszédet. Köztudott, hogy az információk több mint 55%-ához nonverbális kommunikáción keresz

Tanulmányok kimutatták: a feleségeket jobban stresszeli a férjük, mint a gyerekeik. Az ok pedig elég komoly!

Tanulmányok kimutatták: a feleségeket jobban stresszeli a férjük, mint a gyerekeik. Az ok pedig elég komoly!

A házas nők több stresszt élnek át, mint az egyedül élők. Nagy teher nehezedik rájuk, ott a munka, a gyerekek, a férjük. A stresszes feleségeknél gyakrabban jelentkezik fejfájás, fáradtság és düh is. Szülőnek lenni szintén stresszel járó feladat. Mégis, a kutatások szerint a férj nagyobb stresszt ké

A tudósok állítják: az apák nagyobb hatással vannak lányaik életére - Ezért!

A tudósok állítják: az apák nagyobb hatással vannak lányaik életére - Ezért!

Az apa és lánya között kialakult kötődés egészen egyedülálló. Egy lány gyermekkori kapcsolata az apjával meghatározó lesz felnőtt korában is. Az apa az, aki számára példakép a leendő álomférfihoz, az egészséges és sikeres élethez. Ha egy apa nem vesz részt a lánya életében, vagy nem éppen ideális pé

Ha magas a vérnyomásod, stroke-od volt vagy visszered van, ezt a 7 dolgot kezdd el

Ha magas a vérnyomásod, stroke-od volt vagy visszered van, ezt a 7 dolgot kezdd el

Időnként szinte mindenkivel előfordul, hogy hidegnek érzi a lábait, vagy zsibbadást érez a kéz- és lábujjaiban. Azonban, ha nálad ez mindennapos, segítségre van szükséged! Ez ugyanis annak a jele, hogy rossz a vérkeringésed, aminek kiváltó oka lehet veseprobléma, visszér vagy más betegség. Összegyű

Ezeket az illemszabályokat minden hölgynek tudnia kellene, te ismered őket?

Ezeket az illemszabályokat minden hölgynek tudnia kellene, te ismered őket?

Az illemszabályok egyszerűen követhetők, és bárki meg tudja tanulni őket. Most megtudhatod, melyek azok az illemszabályok, melyeket muszáj ismerned ahhoz, hogy tiszteletet vívj ki magadnak, és magabiztosan viselkedj bármilyen helyzetben. Ha vendégeket fogadsz Ha valaki először jár az otthono

Kiderült, mi tesz sokkal boldogabbá, mint az anyagi jólét

Kiderült, mi tesz sokkal boldogabbá, mint az anyagi jólét

Miért rohanunk azonnal az üzletekbe, amint egy kis pénz van a pénztárcánkban? Mert minden vásárlástól egy kicsit boldogabbnak érezzük magunkat, de néhány nap múlva ennek az elégedettségnek már nyoma sincs. Azonban megvan arra a módszer, hogy tartós boldogságot találjunk magunknak! Kiderült, hogy

10 ok, amiért még az a nő is végleg elhagyhat, aki őrülten szeret téged

10 ok, amiért még az a nő is végleg elhagyhat, aki őrülten szeret téged

A férfiak többsége tudja, hogy a nők mennyire elbűvölően kiszámíthatatlanok és rejtélyesek tudnak lenni. De csak addig, míg össze nem pakolják a holmijukat, és el nem költöznek. Becsapják maguk mögött az ajtót, és örökre elmennek, miközben te a munkahelyeden vagy. Most megtudhatod, melyek azok az o

http://ujhazak.com