13 jele annak, hogy egy férfi szerelmes, ezekre érdemes figyelned a pszichológusok szerint

 

Nem titok, hogy a nők és a férfiak másképp mutatják ki érzéseiket. Míg a nők szerelmi vallomásokra vágynak, addig a férfiak finoman elsimítják a hajat a szerelmük szeme elől. Nőként épp ezért olyan egyszerű összezavarodni, ha azon gondolkozunk, vajon mit is gondolnak.
A cikkben olyan valódi jeleket gyűjtöttünk össze, amik megmutatják, hogy a pasi tényleg szerelmes beléd. Na, melyiket fedezted fel?

1. Figyel rád, és meghallgat

Milyen gyakran osztunk meg másokkal unalmas sztorikat és felesleges részleteket? Állandóan! Egy udvarias ember meghallgat, bólogat, de valójában nem igazán figyel.
Ha egy férfi emlékszik a rokonaidról szóló történetekre, akkor úgy véli, minden szavad fontos. Minél közelebb szeretne hozzád lenni, s ez segít emlékezni minden információra, amit elmondasz neki. Ez egy igen ritka, ugyanakkor értékes tulajdonság.

 

2. Képes veszíteni

Egy szerelmes férfi beismeri a hibáit, és képes veszíteni, ám ezt szinte kínzásként éli meg.

Tiszteli a barátnője véleményét, s ez bizony nem csak üres ígéret. Épp ezért képes kompromisszumot kötni, és megfeledkezni a makacsságáról. Ha pedig megengedi, hogy vezesd az autóját… nos, akkor a tett többet ér minden szónál.

3. Mindig készen áll megjavítani bármit

Vagy legalább hív egy szerelőt. Egy szerelmes férfi képes mindent maga elrendezni, s nem sózza rád a feladatokat. El is felejtheted, hol tartod a kalapácsot, vagy hogy kell villanykörtét cserélni, ha van egy szerető párod. Remek lehetőségnek tartja az ilyen teendőket, hiszen ezzel megmutathatja, milyen ügyes, s bebizonyíthatja, hogy jó férj lesz belőle. Egyébként az ilyen férfit elég egyszer megkérni, hogy csináljon meg valamit. Az ilyen apró jelekből könnyedén leszűrheted, mennyire vagy fontos számára.

4.
Nem ellenkezik, ha a családoddal kell beszélgetnie

A másik fél családjával és rokonaival történő találkozás mindenkit megrémít, s számos aggodalmat szül. Egy igazán szerető férfi azonban készen áll mindenre, csak hogy közelebb kerülhessen hozzád, legyen az akár a találkozás a jövőbeni apóssal, aki történetesen korábban katona volt, vagy épp egy szigorú nagyival.

5. Kíváncsi a véleményedre ruhavásárlás közben

A férfiak is jól akarnak kinézni. Valószínűleg egyszerűen úgy gondolja, hogy jó ízlésed van, és értesz a divathoz. De ha egy férfi megkérdezi, hogy tetszik ez vagy az rajta, egyértelműen le akar nyűgözni.

6. A hétköznapi dolgokat is veled szereti csinálni

Az unalmas és kötelező dolgok is az életünk részei. Ha egy férfi készen áll bankba menni és vásárolni veled, az nem jelenti, hogy érdekli is. Egyszerűen csak a lehető legtöbb időt szeretné veled tölteni. Hat nem csodás?

7. Azért főz, hogy boldoggá tegyen

Ha egy férfi azért főz neked, hogy örömet okozzon, akkor biztosan szerelmes beléd. Gyakran a főzéssel átlépik a komfort zónájukat, s készen áll, hogy ezt csak és kizárólag érted tegye meg.

8. Kirándulásokat tervez veled, és nem feledkezik meg a dátumokról

A legtöbb férfi spontán módon viselkedik, míg a nők szeretnek mindent megtervezni. Egy szerető férfi azonban előretervez szerelmével, s mindig meglepi valami aprósággal.

9. Úgy gondolja, hogy gyönyörű vagy… mindig

Minden nőnek vannak olyan napjai, amikor szürkébbnek, beesettebbnek érzik az arcukat a szokásosnál, például amikor karikák jelennek meg a szemeik alatt, vagy épp egy pattanás tűnik fel a legfeltűnőbb helyen. Egy szerelmes férfi bármikor képes elmondani, milyen gyönyörű vagy, hiszen nem a külsőd miatt szeret. Sőt, valószínűleg észre sem veszik azokat az apró hibákat, amin te órákig dühöngsz a tükör előtt.

10. Képes áldozatot hozni érted

Ha megváltoztatja a terveit csak azért, hogy boldoggá tegyen, és lemond egy fontos találkozót ha beteg vagy, akkor bizony valóban szerelmes. Ezzel a cselekedetével azt próbálja kimutatni, hogy te vagy a legfontosabb dolog számára.

11. Büszke az eredményeidre, és támogatja az őrült ötleteidet is

A szeretett nő eredményeit a férfi sajátjaként éli meg. Soha nem verseng vele, s soha nem irigykedik rá, helyette igyekszik a nővel együtt ünnepelni a győzelmét. Sőt, ha épp hajnali háromkor megkívánsz egy kis csokoládét, vagy épp Indiába akarsz menni, ő veled tart. Hát nem ez a szerelem?

12. Harcol a szerelmedért, és aggódik érted

Nem próbálja meg figyelmen kívül hagyni a nehéz pillanatokat, a veszekedéseket ha épp elkeserít valamivel, esetleg féltékennyé tesz. Ehelyett mindent megtesz a béke és a boldogság elérése érdekében. S mindezt azért teszi, mert fél, hogy elveszíthet téged.
Nem számít, milyen irányt vesz az életed, egy szerelmes férfi mindig melletted lesz. Vigyáz rád amikor beteg vagy, megnevettet amikor szomorú vagy, veled nevet és sír. Megosztja veled a terveit, vágyait és álmait, hiszen veled szeretné leélni az életét.

13. Nem fél gyengének látszani

A férfiak számára igazi kihívást jelent az érzéseik kimutatása. Azonban ha igazán szeret téged, nem szégyell előtted sírni egy szomorú film közben, s őszintén bevallja, ha fáradt. Mi több, nem fél beismerni, hogy fél attól, hogy elveszíthet téged, mivel te vagy a gyengéje és az erőssége egyben.


Hozzászólások

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Te is jártál már úgy, hogy mire hazaértél a nyaralásból, kiszáradt a kedvenc szobanövényed? Hogy ezt megelőzd, már előre megkéred a szomszédodat, hogy néha menjen át hozzád locsolni? Ennek vége!

Miért találják a férfiak ellenállhatatlannak az idősebb nőket

Miért találják a férfiak ellenállhatatlannak az idősebb nőket

Ismerjük be, a legtöbbünk számára egy ideális párt egy fiatalabb nővel és egy idősebb férfival képzelünk el. Egy olyan kapcsolat, melyben a férfi a fiatalabb, régen nem is volt elfogadott. Ma az emberek azonban nyitottabbak, és az életkorbeli különbségnek egyik vagy a másik nem javára már nincs túl

Az egyedülálló nők a legboldogabbak a legújabb tanulmányok szerint

Az egyedülálló nők a legboldogabbak a legújabb tanulmányok szerint

Tetszik vagy sem, az egyedülálló nők száma egyre nő. Nem könnyű megmondani, hogy miért akarnak inkább egyedül maradni, vagy hogy igazán boldogok-e. Talán a demográfiai egyenlőtlenség áll a háttérben, vagy a modern világunk nem enged más lehetőséget. Most egy kicsit mélyebben beleássuk magunkat a té

Ezekkel a pszichológiai trükkökkel, úgy olvashatsz mások gondolataiban, mint egy nyitott könyvben

Ezekkel a pszichológiai trükkökkel, úgy olvashatsz mások gondolataiban, mint egy nyitott könyvben

Valószínűleg te is tűnődtél már azon, mi lenne, ha tudnál olvasni mások gondolataiban. Egyes embereknek ehhez van érzékük, de ha te nem tartozol közéjük, csak egy esélyed maradt: megtanulni értelmezni a testbeszédet. Köztudott, hogy az információk több mint 55%-ához nonverbális kommunikáción keresz

Tanulmányok kimutatták: a feleségeket jobban stresszeli a férjük, mint a gyerekeik. Az ok pedig elég komoly!

Tanulmányok kimutatták: a feleségeket jobban stresszeli a férjük, mint a gyerekeik. Az ok pedig elég komoly!

A házas nők több stresszt élnek át, mint az egyedül élők. Nagy teher nehezedik rájuk, ott a munka, a gyerekek, a férjük. A stresszes feleségeknél gyakrabban jelentkezik fejfájás, fáradtság és düh is. Szülőnek lenni szintén stresszel járó feladat. Mégis, a kutatások szerint a férj nagyobb stresszt ké

A tudósok állítják: az apák nagyobb hatással vannak lányaik életére - Ezért!

A tudósok állítják: az apák nagyobb hatással vannak lányaik életére - Ezért!

Az apa és lánya között kialakult kötődés egészen egyedülálló. Egy lány gyermekkori kapcsolata az apjával meghatározó lesz felnőtt korában is. Az apa az, aki számára példakép a leendő álomférfihoz, az egészséges és sikeres élethez. Ha egy apa nem vesz részt a lánya életében, vagy nem éppen ideális pé

Ha magas a vérnyomásod, stroke-od volt vagy visszered van, ezt a 7 dolgot kezdd el

Ha magas a vérnyomásod, stroke-od volt vagy visszered van, ezt a 7 dolgot kezdd el

Időnként szinte mindenkivel előfordul, hogy hidegnek érzi a lábait, vagy zsibbadást érez a kéz- és lábujjaiban. Azonban, ha nálad ez mindennapos, segítségre van szükséged! Ez ugyanis annak a jele, hogy rossz a vérkeringésed, aminek kiváltó oka lehet veseprobléma, visszér vagy más betegség. Összegyű

Ezeket az illemszabályokat minden hölgynek tudnia kellene, te ismered őket?

Ezeket az illemszabályokat minden hölgynek tudnia kellene, te ismered őket?

Az illemszabályok egyszerűen követhetők, és bárki meg tudja tanulni őket. Most megtudhatod, melyek azok az illemszabályok, melyeket muszáj ismerned ahhoz, hogy tiszteletet vívj ki magadnak, és magabiztosan viselkedj bármilyen helyzetben. Ha vendégeket fogadsz Ha valaki először jár az otthono

Kiderült, mi tesz sokkal boldogabbá, mint az anyagi jólét

Kiderült, mi tesz sokkal boldogabbá, mint az anyagi jólét

Miért rohanunk azonnal az üzletekbe, amint egy kis pénz van a pénztárcánkban? Mert minden vásárlástól egy kicsit boldogabbnak érezzük magunkat, de néhány nap múlva ennek az elégedettségnek már nyoma sincs. Azonban megvan arra a módszer, hogy tartós boldogságot találjunk magunknak! Kiderült, hogy

10 ok, amiért még az a nő is végleg elhagyhat, aki őrülten szeret téged

10 ok, amiért még az a nő is végleg elhagyhat, aki őrülten szeret téged

A férfiak többsége tudja, hogy a nők mennyire elbűvölően kiszámíthatatlanok és rejtélyesek tudnak lenni. De csak addig, míg össze nem pakolják a holmijukat, és el nem költöznek. Becsapják maguk mögött az ajtót, és örökre elmennek, miközben te a munkahelyeden vagy. Most megtudhatod, melyek azok az o

http://ujhazak.com