14 csábító dolog a férfiakon, amit a nők azonnal észrevesznek

 

Minden nőnek megvan a maga elképzelése a tökéletes férfiról. Mindazonáltal vannak olyan dolgok a férfiakon, amik a nők többsége számára igen csábítóak. Olyan tulajdonságokat gyűjtöttünk össze, melyeknek szinte nincs nő, aki ellen tudna állni. A válogatás a személyiséget félretéve most elsősorban a külső jegyekre vonatkozik.

1. Vastag szemöldök

A vastag szemöldök – természetesen csak az, amelyik karban van tartva és nem ér össze – határozottabb, drámai tekintetet kölcsönöz a férfiaknak. A vastag szemöldököt a nők az erőteljes, mégis elbűvölő férfi szépséggel kapcsolják össze.

 

2.
Borosta

Kultúránkban a csupasz arcnak nagy hagyománya van, fontos események előtt a férfiak megborotválkoznak, hiszen ez a rendezettség, ápoltság érzését kelti. Azonban egy rendezett borosta is lehet szívdöglesztő, ráadásul az elmúlt években nagyon divatos is. Azok a nők, akik vonzónak találják, elsősorban azért szeretik, mert szabályokat felrúgó egyéniséget látnak a borostás férfi mögött, akit nem lehet korlátok közé szorítani – és ez mindig izgalmas.

3.
Telt ajkak

A telt ajkaktól nyílt szívűnek, kedvesnek látjuk a férfit. Mindaddig, míg nem kezd vele ostobaságokat beszélni!

4. Határozott arccsont

A határozott vonalú arccsont ragadozónak láttatja a férfit, főleg, ha erőteljes tekintet és felszegett fej is párosul hozzá. Az ilyen férfiak a nők számára magabiztosságot és erőt jelképeznek.

5. Kidudorodó erek

Kemény fizikai munka vagy edzés után láthatóvá válnak a bőr alatt futó erek. Éppen ezért kapcsoljuk össze őket az erővel és a jó fizikummal. Sok nő számára ezért vonzó a kidudorodó erek látványa.

6. Őszes halánték

Az ősz hajat a tiszteletre méltó életkorral kapcsoljuk össze, ami feltételez rengeteg tapasztalatot és bölcsességet is. A nők ezeket a tulajdonságokat vetítik ki azokra a férfiakra, akiknek halántéka őszes.

7. Izmos has

Sok nő odavan a lapos és izmos, de nem kockás hasért. Egy ilyen kidolgozott test azt sugározza, hogy a férfi törődik megjelenésével és nincsenek egészségtelen szokásai.

8. Köldök alatti szőr

A vékony csíkban futó, köldök alatti szőr nagyon férfias látvány a nők számára. Ezzel meg is dőlt a sztereotípia, mi szerint a nők nem szeretik a szőrös férfiakat.

9. Zavarban

A férfiak gyakran igyekeznek palástolni érzelmeiket. Nem akarnak sem túl érzelgősnek, sem gyengének látszani. Az érzelmek kifejezése azonban közelebb hozhatja az embereket egymáshoz. A férfi első csókot követő elpirulása után a lányok sem maradnak közömbösek.

10. Illat

A férfiak természetes illata megőrjíti a nőket. Természetesen nem az edzés utáni szagokról van szó, hanem a testből természetesen áradó illatról. Ha két embernek tetszik egymás illata, vonzódni fognak egymáshoz. Ettől függetlenül sok nő szereti a férfi parfümöket is.

11. Szemüveg

Sok férfi azért nem szeret szemüveget viselni, mert nem akar az iskolai stréberekre hasonlítani. A nők nagy része azonban úgy gondolja, hogy a szemüveg sármosabbá teszi viselőjét. Talán azért, mert a szemüveget a magas intelligenciával kötjük össze.

12. Szakácstudomány

Tévhit, hogy a főzés nem a férfiak terepe. Nagyon sok nőt kifejezetten vonz, ha a férfi jártas a konyhában. Így biztos isteni fogásokat fog feltálalni neked!

13. Állatok szeretete

Szeresse az állatokat, és gondoskodjon is róluk. Ha ez megvan egy férfiban, az egyértelmű jele annak, hogy képes törődni másokkal és jó lelkű.

14. Mosoly

A vidám alaptermészetű férfiak általában jó humorérzékkel rendelkeznek. Az őszinte mosoly és a nevető szemek mindig segítenek egy beszélgetés elindításában, megtörik a jeget és a csábítás fegyverei lehetnek. Sok nőnél működik!


Hozzászólások

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Te is jártál már úgy, hogy mire hazaértél a nyaralásból, kiszáradt a kedvenc szobanövényed? Hogy ezt megelőzd, már előre megkéred a szomszédodat, hogy néha menjen át hozzád locsolni? Ennek vége!

Miért találják a férfiak ellenállhatatlannak az idősebb nőket

Miért találják a férfiak ellenállhatatlannak az idősebb nőket

Ismerjük be, a legtöbbünk számára egy ideális párt egy fiatalabb nővel és egy idősebb férfival képzelünk el. Egy olyan kapcsolat, melyben a férfi a fiatalabb, régen nem is volt elfogadott. Ma az emberek azonban nyitottabbak, és az életkorbeli különbségnek egyik vagy a másik nem javára már nincs túl

Az egyedülálló nők a legboldogabbak a legújabb tanulmányok szerint

Az egyedülálló nők a legboldogabbak a legújabb tanulmányok szerint

Tetszik vagy sem, az egyedülálló nők száma egyre nő. Nem könnyű megmondani, hogy miért akarnak inkább egyedül maradni, vagy hogy igazán boldogok-e. Talán a demográfiai egyenlőtlenség áll a háttérben, vagy a modern világunk nem enged más lehetőséget. Most egy kicsit mélyebben beleássuk magunkat a té

Ezekkel a pszichológiai trükkökkel, úgy olvashatsz mások gondolataiban, mint egy nyitott könyvben

Ezekkel a pszichológiai trükkökkel, úgy olvashatsz mások gondolataiban, mint egy nyitott könyvben

Valószínűleg te is tűnődtél már azon, mi lenne, ha tudnál olvasni mások gondolataiban. Egyes embereknek ehhez van érzékük, de ha te nem tartozol közéjük, csak egy esélyed maradt: megtanulni értelmezni a testbeszédet. Köztudott, hogy az információk több mint 55%-ához nonverbális kommunikáción keresz

Tanulmányok kimutatták: a feleségeket jobban stresszeli a férjük, mint a gyerekeik. Az ok pedig elég komoly!

Tanulmányok kimutatták: a feleségeket jobban stresszeli a férjük, mint a gyerekeik. Az ok pedig elég komoly!

A házas nők több stresszt élnek át, mint az egyedül élők. Nagy teher nehezedik rájuk, ott a munka, a gyerekek, a férjük. A stresszes feleségeknél gyakrabban jelentkezik fejfájás, fáradtság és düh is. Szülőnek lenni szintén stresszel járó feladat. Mégis, a kutatások szerint a férj nagyobb stresszt ké

A tudósok állítják: az apák nagyobb hatással vannak lányaik életére - Ezért!

A tudósok állítják: az apák nagyobb hatással vannak lányaik életére - Ezért!

Az apa és lánya között kialakult kötődés egészen egyedülálló. Egy lány gyermekkori kapcsolata az apjával meghatározó lesz felnőtt korában is. Az apa az, aki számára példakép a leendő álomférfihoz, az egészséges és sikeres élethez. Ha egy apa nem vesz részt a lánya életében, vagy nem éppen ideális pé

Ha magas a vérnyomásod, stroke-od volt vagy visszered van, ezt a 7 dolgot kezdd el

Ha magas a vérnyomásod, stroke-od volt vagy visszered van, ezt a 7 dolgot kezdd el

Időnként szinte mindenkivel előfordul, hogy hidegnek érzi a lábait, vagy zsibbadást érez a kéz- és lábujjaiban. Azonban, ha nálad ez mindennapos, segítségre van szükséged! Ez ugyanis annak a jele, hogy rossz a vérkeringésed, aminek kiváltó oka lehet veseprobléma, visszér vagy más betegség. Összegyű

Ezeket az illemszabályokat minden hölgynek tudnia kellene, te ismered őket?

Ezeket az illemszabályokat minden hölgynek tudnia kellene, te ismered őket?

Az illemszabályok egyszerűen követhetők, és bárki meg tudja tanulni őket. Most megtudhatod, melyek azok az illemszabályok, melyeket muszáj ismerned ahhoz, hogy tiszteletet vívj ki magadnak, és magabiztosan viselkedj bármilyen helyzetben. Ha vendégeket fogadsz Ha valaki először jár az otthono

Kiderült, mi tesz sokkal boldogabbá, mint az anyagi jólét

Kiderült, mi tesz sokkal boldogabbá, mint az anyagi jólét

Miért rohanunk azonnal az üzletekbe, amint egy kis pénz van a pénztárcánkban? Mert minden vásárlástól egy kicsit boldogabbnak érezzük magunkat, de néhány nap múlva ennek az elégedettségnek már nyoma sincs. Azonban megvan arra a módszer, hogy tartós boldogságot találjunk magunknak! Kiderült, hogy

10 ok, amiért még az a nő is végleg elhagyhat, aki őrülten szeret téged

10 ok, amiért még az a nő is végleg elhagyhat, aki őrülten szeret téged

A férfiak többsége tudja, hogy a nők mennyire elbűvölően kiszámíthatatlanok és rejtélyesek tudnak lenni. De csak addig, míg össze nem pakolják a holmijukat, és el nem költöznek. Becsapják maguk mögött az ajtót, és örökre elmennek, miközben te a munkahelyeden vagy. Most megtudhatod, melyek azok az o

http://ujhazak.com