Miért találják a férfiak ellenállhatatlannak az idősebb nőket

 

Ismerjük be, a legtöbbünk számára egy ideális párt egy fiatalabb nővel és egy idősebb férfival képzelünk el. Egy olyan kapcsolat, melyben a férfi a fiatalabb, régen nem is volt elfogadott. Ma az emberek azonban nyitottabbak, és az életkorbeli különbségnek egyik vagy a másik nem javára már nincs túl nagy jelentősége. Az azonban mégis meglepő lehet, hogy sok férfi kifejezetten a nála idősebb nőkhöz vonzódik.
Utánajártunk, miért találják olyan vonzónak az idősebb nőket a férfiak.

 
 

Az idősebb nők tudják, mit akarnak

Amiért a fiatalabb férfiak szeretik az idősebb nőket, az az egyenes gondolkodás. Ezek a nők tudják, mit akarnak. Van egy erős elképzelésük a céljaikról, és ahhoz tartják is magukat. A fiatalabb nők még csak felfedezik a világot, többek közt a magánéleti drámáikon keresztül is. Ám az idősebbek inkább arra koncentrálnak, hogy jobbá tegyék a saját és szeretteik életét.

A férfiak értékelik, hogy mellettük nem kell találgatni, hogy éppen mire gondolnak vagy mit akarnak, mert egyenesen kinyilvánítják ezt a kapcsolatukban is.

 

Többet tudnak az életről

Az idősebb nőknek több tapasztalatuk van az életről, a randizásról, a kapcsolatokról és általában mindenről. Ez pedig lehetőséget ad a fiatalabb férfinak arra, hogy tanuljon tőle. A nő gazdag élettapasztalatai révén a férfi is egy realisztikusabb szemszögből láthat rá a világra, és érettebbé válhat. Ezek a nők képesek úgy látni a férfit, ahogyan ő nem tudja önmagát. Megmutatják, hogy milyen is ő valójában, és motiválják, hogy nagyobb célokat érhessen el.

Általuk egy másik szemszögből láthatod a dolgokat

Egy idősebb nővel folytatott kapcsolat lehetőséget ad a fejlődésre.

Egy kapcsolatban egyébként is sokat fejlődhet az ember, sokat megtudhat önmagáról, de egy idősebb nő segít mélyebben is megérteni az érzelmeket. Nem kell vele játszadozni, nem kell kitalálni a gondolatait, egyszerűen meg lehet neki mondani, hogy mit akarsz, anélkül, hogy nyomás alatt éreznéd magad. Ennek révén egy erősebb és érettebb kapcsolat tud kialakulni.

 

Magabiztosak és függetlenek

Míg a fiatalabb nők szeretik magukra vonni a figyelmet, és szeretnek kitűnni, az idősebbeknek nincs szükségük ennyire a külső visszaigazolásra. Ők már jól érzik magukat a bőrükben. Nem akarnak senkinek bizonyítani, jóban vannak magukkal és a világgal. Ez a magabiztosság pedig egyszerűen varázslatos! Az idősebb nők úgy élvezik a férfiak figyelmét, hogy közben más fontos dolgokra is koncentrálnak.

Érzelmileg érettebbek

Az idősebb nők már sok mindenen átmentek az életük során. Tudják, hogyan ne reagálják túl a dolgokat, hogyan kontrollálják az érzelmeiket és a viselkedésüket. Ez persze nem jelenti azt, hogy unalmasak lennének, akik nem tudják, mit jelent szórakozni. Éppen olyan gyerekesek és játékosak tudnak lenni, mint a fiatalabb lányok, imádnak csacsogni és jól érzik magukat a párjukkal.

Nyugodtabb életet élnek

Sok férfi nagyon szereti azt a nyugalmat, amit az idősebb nők árasztanak. A fiatal lányok kifogyhatatlan energiakészlete is inspiráló és lelkesítő tud lenni, de ez nem minden férfi számára vonzó. Sok fiatal férfi kedveli inkább a lassúbb, békésebb életritmust. Az idősebb nők pedig általában olyan csendesebb hobbit választanak, mint a kertészkedés, a kézműveskedés, a festés, az estéket pedig egy zajos diszkó helyett szívesebben töltik egy nyugodt bárban.

 

Képesek intellektuális párbeszédeket folytatni

Az idősebb nők érettek és remek beszélgetőtársak. Az élettapasztalatuk miatt képesek mélyebben is megérteni a világot. A 30 év feletti nők nagy része rendelkezik diplomával. Az iskolázott nők okosak, és képesek mélyebb beszélgetésre is szinte minden témában. Megvan a saját véleményük, ez is vonzóvá teszi őket egy fiatalabb férfi szemében.

Pénzügyileg stabilak

Nem titok, hogy a férfiak is anyagi stabilitásra vágynak, ha fiatalok, ha idősebbek. A legtöbb idősebb nőnek már jól felépített karrierje van, pénze és kialakult felelősségérzete a pénzzel kapcsolatban. Sok férfi nem bánja, ha ebből részesül a nő révén.

A gyerekeik már kirepültek

Talán durván hangzik, de egyáltalán nem minden férfi vágyik a gyereknevelés felelősségére. A legtöbb idősebb nőnek már felnőtt gyerekei vannak, akik nem élnek otthon. Így a fiatalabb férfi és az idősebb nő könnyedén koncentrálhatnak a kapcsolatukra és a maximumot adhatják magukból a másiknak. Lehet, hogy önzés, de sok férfi igényli a nő teljes figyelmét, ahelyett, hogy osztozzon azon egy gyerekkel.

 

Anyakomplexus

Egyes férfiak azért keresnek idősebb nőt, mert arra vágynak, hogy foglalkozzanak velük. Ez mentális és érzelmi támogatást jelent, amit egy idősebb nő meg tud adni egy férfinak. Ezt hívják anyakomplexusnak, mikor a férfinak ara van szüksége, hogy a nő mindent megcsináljon neki és helyette, a főzéstől kezdve a ruhái kiválogatásán át. Erre azonban nem minden idősebb nő vevő.

Jól főznek

Egy idősebb nő valószínűleg már mestere a főzésnek. A fiatalabbak kevesebbet forgolódnak a konyhában, és szívesebben rendelnek ételt, vagy kapnak be valamit útközben. Az idősebbek értékelik a jó ételeket, amit a családdal együtt fogyaszthatnak el.

 
 
 
A cikk a angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer és a fordításában.

Hozzászólások

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Te is jártál már úgy, hogy mire hazaértél a nyaralásból, kiszáradt a kedvenc szobanövényed? Hogy ezt megelőzd, már előre megkéred a szomszédodat, hogy néha menjen át hozzád locsolni? Ennek vége!

Az egyedülálló nők a legboldogabbak a legújabb tanulmányok szerint

Az egyedülálló nők a legboldogabbak a legújabb tanulmányok szerint

Tetszik vagy sem, az egyedülálló nők száma egyre nő. Nem könnyű megmondani, hogy miért akarnak inkább egyedül maradni, vagy hogy igazán boldogok-e. Talán a demográfiai egyenlőtlenség áll a háttérben, vagy a modern világunk nem enged más lehetőséget. Most egy kicsit mélyebben beleássuk magunkat a té

Ezekkel a pszichológiai trükkökkel, úgy olvashatsz mások gondolataiban, mint egy nyitott könyvben

Ezekkel a pszichológiai trükkökkel, úgy olvashatsz mások gondolataiban, mint egy nyitott könyvben

Valószínűleg te is tűnődtél már azon, mi lenne, ha tudnál olvasni mások gondolataiban. Egyes embereknek ehhez van érzékük, de ha te nem tartozol közéjük, csak egy esélyed maradt: megtanulni értelmezni a testbeszédet. Köztudott, hogy az információk több mint 55%-ához nonverbális kommunikáción keresz

Tanulmányok kimutatták: a feleségeket jobban stresszeli a férjük, mint a gyerekeik. Az ok pedig elég komoly!

Tanulmányok kimutatták: a feleségeket jobban stresszeli a férjük, mint a gyerekeik. Az ok pedig elég komoly!

A házas nők több stresszt élnek át, mint az egyedül élők. Nagy teher nehezedik rájuk, ott a munka, a gyerekek, a férjük. A stresszes feleségeknél gyakrabban jelentkezik fejfájás, fáradtság és düh is. Szülőnek lenni szintén stresszel járó feladat. Mégis, a kutatások szerint a férj nagyobb stresszt ké

A tudósok állítják: az apák nagyobb hatással vannak lányaik életére - Ezért!

A tudósok állítják: az apák nagyobb hatással vannak lányaik életére - Ezért!

Az apa és lánya között kialakult kötődés egészen egyedülálló. Egy lány gyermekkori kapcsolata az apjával meghatározó lesz felnőtt korában is. Az apa az, aki számára példakép a leendő álomférfihoz, az egészséges és sikeres élethez. Ha egy apa nem vesz részt a lánya életében, vagy nem éppen ideális pé

Ha magas a vérnyomásod, stroke-od volt vagy visszered van, ezt a 7 dolgot kezdd el

Ha magas a vérnyomásod, stroke-od volt vagy visszered van, ezt a 7 dolgot kezdd el

Időnként szinte mindenkivel előfordul, hogy hidegnek érzi a lábait, vagy zsibbadást érez a kéz- és lábujjaiban. Azonban, ha nálad ez mindennapos, segítségre van szükséged! Ez ugyanis annak a jele, hogy rossz a vérkeringésed, aminek kiváltó oka lehet veseprobléma, visszér vagy más betegség. Összegyű

Ezeket az illemszabályokat minden hölgynek tudnia kellene, te ismered őket?

Ezeket az illemszabályokat minden hölgynek tudnia kellene, te ismered őket?

Az illemszabályok egyszerűen követhetők, és bárki meg tudja tanulni őket. Most megtudhatod, melyek azok az illemszabályok, melyeket muszáj ismerned ahhoz, hogy tiszteletet vívj ki magadnak, és magabiztosan viselkedj bármilyen helyzetben. Ha vendégeket fogadsz Ha valaki először jár az otthono

Kiderült, mi tesz sokkal boldogabbá, mint az anyagi jólét

Kiderült, mi tesz sokkal boldogabbá, mint az anyagi jólét

Miért rohanunk azonnal az üzletekbe, amint egy kis pénz van a pénztárcánkban? Mert minden vásárlástól egy kicsit boldogabbnak érezzük magunkat, de néhány nap múlva ennek az elégedettségnek már nyoma sincs. Azonban megvan arra a módszer, hogy tartós boldogságot találjunk magunknak! Kiderült, hogy

10 ok, amiért még az a nő is végleg elhagyhat, aki őrülten szeret téged

10 ok, amiért még az a nő is végleg elhagyhat, aki őrülten szeret téged

A férfiak többsége tudja, hogy a nők mennyire elbűvölően kiszámíthatatlanok és rejtélyesek tudnak lenni. De csak addig, míg össze nem pakolják a holmijukat, és el nem költöznek. Becsapják maguk mögött az ajtót, és örökre elmennek, miközben te a munkahelyeden vagy. Most megtudhatod, melyek azok az o

Borzalmas fotók, amik megmutatják, milyen messzire mentünk már a környezetszennyezéssel

Borzalmas fotók, amik megmutatják, milyen messzire mentünk már a környezetszennyezéssel

Földünk csodálatos. Több ezer festői hely van, lenyűgöző természeti jelenség és több milliónyi életforma. Mindannyian egyetértünk abban, hogy a bolygónk iránt nem lehetünk közömbösek, mégis elpusztítjuk. A bolygónkkal egyszerűen rettenetes módon bánunk. Azt gondoljuk, hogy mindent képes elviselni, d

http://ujhazak.com