Testbeszéd: ezekre figyelj, mert feltárják az igazságot a kapcsolatodról

 

Vannak kapcsolatok, melyek félénk pillantásokkal és szégyenlős kísérletekkel kezdődnek. De előfordul az is, hogy egy pár még egy éve sincs együtt, az egyik fél mégis távolságot tart és nem néz a másik szemébe.
A testbeszéd megfejtésével segítünk, hogy szavak nélkül is megtudhasd, mi történik a párkapcsolatodban.

Minden rendben, kedvelitek egymást

Észreveszed, hogy a partnered tekintete találkozik a tiéddel és egy kicsit tovább szemeztek. Ha ez egy idő után megismétlődik, biztos lehetsz benne, hogy tetszel a másiknak.

 

Ha egy beszélgetés vagy séta közben a párod a testével feléd fordul, az egyértelmű jele az irántad való érdeklődésének.

Keresztbe tett lábai is feléd fognak mutatni.

Ha egy nőnek pozitív érzései vannak a férfi iránt, tudat alatt végig megpróbál kissé a férfi felé hajolni, miközben a hátát egyenesen tartja, hogy jobban nézzen ki.

A férfiak ugyanebben a helyzetben erősebbnek és nagyobbnak próbálnak meg látszani.

Kihúzzák magukat, kezüket csípőre teszik, beszélgetés alatt gyakran a kezüket a falnak támasztják a nő vállának magasságában, hogy beférkőzzenek a személyes terébe.

Ha észreveszed, hogy a kezeitek véletlenül többször is egymáshoz érnek, biztos lehetsz benne, hogy nagy a vonzalom köztetek.

Felfigyelhetsz arra, hogy amikor a másik mond egy viccet, utána rád néz és várja a reakciódat. Ez nyilvánvaló jele annak, hogy tetszel neki, máskülönben miért akarna előtted jó fejnek tűnni?

A fiúk általában 5-6 éves koruk körül abbahagyják a fülig érő szájjal való vigyorgást. Ha azt látod a partnereden, hogy hollywoodi mosolyt ereszt el, a pszichológusok szerint tudhatod, hogy valóban boldog.

Ha arra leszel figyelmes, hogy a másik ugyanazokat a gesztusokat és hanglejtéseket kezdi el használni mint te, nem azt jelenti, hogy lett egy új rajongód vagy éppen gúnyolni akar. Ilyenkor tudat alatt lemásolja a viselkedésedet.

Valami nem működik, beszélnetek kell

Folyamatosan próbálsz mondani valamit a párodnak, de sosem megfelelő a pillanat. A teste elfordul tőled, nem néz a szemedbe, próbál távolságot tartani. Ezek egyértelmű jelei a problémáknak és az ellenszenvnek.

Amikor a párod próbálja kerülni az intimitást, csókjai gyorsak és formálisak, mikor elalszik, magzat pózban fekszik neked hátat fordítva. Ezekből tudhatod, hogy a kapcsolatodban komoly gondok vannak.

Ha minden viccedet hamis és feszült mosollyal fogadja, kezdeményezéseidért nem lelkesedik, azt jelenti, nem érdekled a párodat. Ne pazarold rá az idődet!

A test lezárása beszélgetés alatt, pl. keresztbe tett karokkal vagy lábakkal, okot adhat arra, hogy elgondolkodj, vajon minden rendben van-e kettőtökkel. Ha a párod folyton lefelé néz, hangja egysíkú és kimért, érdemes odafigyelned!

Akkor is jól teszed, ha elgondolkodsz a kapcsolatotokon, ha a párod az alapvető udvariassági szabályokat sem tartja be veled szemben, pl. nem enged előre az ajtóban. Nőknél ez általában abban nyilvánul meg, hogy folyton a telefonon lógnak. Ilyenkor a férfi biztos lehet benne, hogy már nem ő a párja számára a legfontosabb.

Ha séta közben lemaradsz, a párod pedig nem vár meg, de még csak hátra sem néz, hogy hol vagy, szintén azt jelzi, hogy a kapcsolatotok hanyatlásnak indult.

Akik szeretik egymást, azok kimutatják a törődésüket egymás felé. Ha ahelyett, hogy a párod egyszerűen megigazítaná a ruhádat vagy a hajadat, inkább szól, hogy rendetlenül nézel ki, gondolkodj el, vajon még mindig harmonikus-e a kapcsolatotok.

A fentebb felsorolt dolgok természetesen nem törvényszerűek és nem érvényesek mindenkire nézve egyformán. Csupán jelei lehetnek a kapcsolat egyensúlyának felborulására. Fontos észrevenned őket, hogy még időben helyrehozasd a dolgokat!


Hozzászólások

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Te is jártál már úgy, hogy mire hazaértél a nyaralásból, kiszáradt a kedvenc szobanövényed? Hogy ezt megelőzd, már előre megkéred a szomszédodat, hogy néha menjen át hozzád locsolni? Ennek vége!

Miért találják a férfiak ellenállhatatlannak az idősebb nőket

Miért találják a férfiak ellenállhatatlannak az idősebb nőket

Ismerjük be, a legtöbbünk számára egy ideális párt egy fiatalabb nővel és egy idősebb férfival képzelünk el. Egy olyan kapcsolat, melyben a férfi a fiatalabb, régen nem is volt elfogadott. Ma az emberek azonban nyitottabbak, és az életkorbeli különbségnek egyik vagy a másik nem javára már nincs túl

Az egyedülálló nők a legboldogabbak a legújabb tanulmányok szerint

Az egyedülálló nők a legboldogabbak a legújabb tanulmányok szerint

Tetszik vagy sem, az egyedülálló nők száma egyre nő. Nem könnyű megmondani, hogy miért akarnak inkább egyedül maradni, vagy hogy igazán boldogok-e. Talán a demográfiai egyenlőtlenség áll a háttérben, vagy a modern világunk nem enged más lehetőséget. Most egy kicsit mélyebben beleássuk magunkat a té

Ezekkel a pszichológiai trükkökkel, úgy olvashatsz mások gondolataiban, mint egy nyitott könyvben

Ezekkel a pszichológiai trükkökkel, úgy olvashatsz mások gondolataiban, mint egy nyitott könyvben

Valószínűleg te is tűnődtél már azon, mi lenne, ha tudnál olvasni mások gondolataiban. Egyes embereknek ehhez van érzékük, de ha te nem tartozol közéjük, csak egy esélyed maradt: megtanulni értelmezni a testbeszédet. Köztudott, hogy az információk több mint 55%-ához nonverbális kommunikáción keresz

Tanulmányok kimutatták: a feleségeket jobban stresszeli a férjük, mint a gyerekeik. Az ok pedig elég komoly!

Tanulmányok kimutatták: a feleségeket jobban stresszeli a férjük, mint a gyerekeik. Az ok pedig elég komoly!

A házas nők több stresszt élnek át, mint az egyedül élők. Nagy teher nehezedik rájuk, ott a munka, a gyerekek, a férjük. A stresszes feleségeknél gyakrabban jelentkezik fejfájás, fáradtság és düh is. Szülőnek lenni szintén stresszel járó feladat. Mégis, a kutatások szerint a férj nagyobb stresszt ké

A tudósok állítják: az apák nagyobb hatással vannak lányaik életére - Ezért!

A tudósok állítják: az apák nagyobb hatással vannak lányaik életére - Ezért!

Az apa és lánya között kialakult kötődés egészen egyedülálló. Egy lány gyermekkori kapcsolata az apjával meghatározó lesz felnőtt korában is. Az apa az, aki számára példakép a leendő álomférfihoz, az egészséges és sikeres élethez. Ha egy apa nem vesz részt a lánya életében, vagy nem éppen ideális pé

Ha magas a vérnyomásod, stroke-od volt vagy visszered van, ezt a 7 dolgot kezdd el

Ha magas a vérnyomásod, stroke-od volt vagy visszered van, ezt a 7 dolgot kezdd el

Időnként szinte mindenkivel előfordul, hogy hidegnek érzi a lábait, vagy zsibbadást érez a kéz- és lábujjaiban. Azonban, ha nálad ez mindennapos, segítségre van szükséged! Ez ugyanis annak a jele, hogy rossz a vérkeringésed, aminek kiváltó oka lehet veseprobléma, visszér vagy más betegség. Összegyű

Ezeket az illemszabályokat minden hölgynek tudnia kellene, te ismered őket?

Ezeket az illemszabályokat minden hölgynek tudnia kellene, te ismered őket?

Az illemszabályok egyszerűen követhetők, és bárki meg tudja tanulni őket. Most megtudhatod, melyek azok az illemszabályok, melyeket muszáj ismerned ahhoz, hogy tiszteletet vívj ki magadnak, és magabiztosan viselkedj bármilyen helyzetben. Ha vendégeket fogadsz Ha valaki először jár az otthono

Kiderült, mi tesz sokkal boldogabbá, mint az anyagi jólét

Kiderült, mi tesz sokkal boldogabbá, mint az anyagi jólét

Miért rohanunk azonnal az üzletekbe, amint egy kis pénz van a pénztárcánkban? Mert minden vásárlástól egy kicsit boldogabbnak érezzük magunkat, de néhány nap múlva ennek az elégedettségnek már nyoma sincs. Azonban megvan arra a módszer, hogy tartós boldogságot találjunk magunknak! Kiderült, hogy

10 ok, amiért még az a nő is végleg elhagyhat, aki őrülten szeret téged

10 ok, amiért még az a nő is végleg elhagyhat, aki őrülten szeret téged

A férfiak többsége tudja, hogy a nők mennyire elbűvölően kiszámíthatatlanok és rejtélyesek tudnak lenni. De csak addig, míg össze nem pakolják a holmijukat, és el nem költöznek. Becsapják maguk mögött az ajtót, és örökre elmennek, miközben te a munkahelyeden vagy. Most megtudhatod, melyek azok az o

http://ujhazak.com