13 dolog, amit egy férfi soha nem vallana be egy nőnek a pszichológusok szerint

Azt mondják, minden nőben van rejtély. De mi van a férfiakkal? Nekik is vannak titkaik, amelyeket mi, lányok, lehet, hogy nem is sejtünk.

Összeállítottunk egy listát 13 dologról, amit egyetlen férfi sem fog elmondani neked.

Az a helyzet, hogy a férfiak úgy érzékelik a nőket, mint ők saját magukat. Ez az oka annak, hogy egy férfi inkább egy karizmatikus, de telt idomú lányt választana egy topmodellel szemben, akinek önbizalmi gondjai vannak. Nehéz elhinni, de az önbizalom egy nőt fizikailag vonzóbbá tesz.

A férfiakat nem érdekli az, hogy szeretteik divatosan öltöznek-e vagy sem. Mindegyikük egy „okos szexi” stílusban akarja látni a nőt, akit szeret, amikor a megjelenés elegáns és szexis, de közönségességtől mentes. Ne feledd, hogy a férfiak a szemükkel szeretnek.

Nagyon fontos számukra, hogy egy nő szemében “férfiak legyenek”.

Ez az oka annak, hogy a férfiak bármilyen munkát elvégeznek, még akkor is, ha nem biztosak a sikerben. Erősnek és okosnak kell lenniük a hölgyük előtt, függetlenül attól, hogy tudják-e, hogy hogyan kell megjavítani egy hajszárítót.

A nők szeretnek olyan kérdéseket feltenni, mint a “Kövér vagyok?” miközben szomorú arcot vágnak, közben megőrizve a perzselő tekintetet. Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy a férfiak mennyire utálják ezeket. Ha egy lányt egy ruha valóban kövérít, akkor a barátja ezt észre fogja venni és a kérdésre bókkal fog válaszolni, azt gondolva, hogy a lány ezt várja.

A férfiak mindig versengenek, és ez nem titok.

Miközben egy bárban isznak, összehasonlítják magukat a barátaikkal és utálják elfogadni a kudarcaikat. Egy férfi egyszerűen nem tudja megmondani a barátnőjének, hogy nem engedhet meg magának valamit.

A férfiak nem olyanok, akik nyíltan kifejezik az érzéseiket, és amikor egyikük látja, hogy a barátnője egy másik fickóval flörtöl, nem fog kimutatni semmilyen érzést. De higgy nekünk, hogy belül ilyenkor fortyognak.

Ez egyszerű: ha úgy gondolod, hogy a barátnőd vagy a húgod szuper jól néz ki, akkor ezt a párod is észre fogja venni. Tetszeni fog neki, és gondolni fog rá, bár soha nem fogja ezt hangosan kimondani. Butaság azt hinni, hogy a szerelmed vakká teszi őt más lányokkal szemben.

Hölgyeim, ha egy férfi meghív egy étterembe, ne rohanjatok esküvői ruhát választani. A könnyű flörtölés, viccek és mosolyok csak egy jele annak, hogy a férfi érdeklődik irántad, nem pedig azt, hogy ő már örökké a tiéd.

Hagyomány, hogy általában a férfiak bókolnak, de nem kevésbé szeretik hallani is őket. Szükségük van a szerető szavakra és a meleg pillantásokra, ahogyan nekünk is, és az ilyen kis dolgok mindent megváltoztathatnak. A férfiak azt akarják tudni, hogy nem vesztegették el az időt a megfelelő öltözék kiválasztására mielőtt találkoztatok.

Igen, ez igaz: az ápolt körmök és a sima bőr annak a jelei, hogy egy férfi ad magára, és a nőknek ez tetszik. A férfiak is szeretik nézni a női TV-műsorokat, pihenésképpen. Csak azért titkolják, mert “a srácok nem fogják megérteni.”

Egy férfinak nem szabad beszélnie a félelmeiről, ugye? De mindenkinek van fóbiája, és ez is igaz. A férfiak nem mondják el, hogy félnek a sötéttől vagy a pókoktól, hogy ne mutassák ki gyengeségüket. De állj készen arra, hogy lecsapd azt a csótányt egy papuccsal, miközben ő elrejtőzik.

Egy romantikus film csúcspontja, amely bármelyik lányt megríkat, ugyanúgy hat egy férfira is. Az egyetlen különbség az, hogy bosszúsan azt mondja majd, hogy ostobaságot nézel, és titokban megtörli a szemét.

Egy férfi soha nem megy el, ha érdekli a nő. Semmit nem tesz ok nélkül. Azonban, ha egy férfi elhagyja azt a nőt, akivel jól érezte magát, nem tudja ezt azonnal megtenni. Az ilyen nő különleges helyet foglal el a szívében.

Csak néhány dolgot érintettünk, amiket a férfiak félnek hangosan kimondani, de elég ahhoz, hogy megértsük, a szívüknek éppen annyira szükségük van szeretetre, amennyire a miénknek.

 


Hozzászólások

20 dolog, amit a háziállatok csinálnak, amikor egy pillanatra nem figyelünk

20 dolog, amit a háziállatok csinálnak, amikor egy pillanatra nem figyelünk

2016-ban megjelent ,, A kis kedvencek titkos élete” című animációs film, ami megmutatta, hogy mit csinálnak a háziállatok, amíg a gazdáik dolgozni vannak. A helyzet pedig az, hogy csaknem minden stimmel a mesefilmben: a négylábú barátaink ugyanis nem nézelődnek vágyakozva az ablakból és nem alszanak

16 nő, akinek a napja váratlanul egy rossz viccé változott

16 nő, akinek a napja váratlanul egy rossz viccé változott

Minden egyes nap apró, elkerülhetetlen problémák vesznek minket körül, de van egy speciális kudarckategória, amit csak a nők képesek átérezni igazán: fodrász által elrontott frizura, vagy épp a több órán át készített divatos smink, amire a férfi kollégánk azt hiszi, hogy megizzadtunk munkába jövet..

19 izgalmas tény Csungkingról, a városról, aminek a területe majdnem akkora, mint egész Magyarország

19 izgalmas tény Csungkingról, a városról, aminek a területe majdnem akkora, mint egész Magyarország

Valószínűleg hallottál már a világ legnagyobb városairól – Pekingről, Tokióról, Újdelhiről vagy épp Mexikóvárosról. Ezek valóban hatalmasak, Peking például nagyjából 30-szor akkora, mint Budapest. Akad azonban egy kevésbé ismert város, ami ötször akkora mint Peking, és alig kisebb kicsivel, mint Mag

20 vicces és találékony tanár, akik mellett nem lehet unatkozni az iskolában

20 vicces és találékony tanár, akik mellett nem lehet unatkozni az iskolában

Egyesek jó szívvel emlékeznek vissza az iskolás évekre, mások hálát adnak az égnek, hogy véget értek. Akármelyik csoportba tartozunk azonban, biztos, hogy mindannyian fel tudunk idézni legalább egy olyan tanárt, aki teljesen más volt, mint a többiek és akivel tényleg szórakoztatóan és izgalmasan tel

20+ erőteljes fotó a múltból, melynek mindegyike egy-egy drámai pillanatot elevenít fel

20+ erőteljes fotó a múltból, melynek mindegyike egy-egy drámai pillanatot elevenít fel

A múltban történő kalandozáshoz nem feltétlenül van szükségünk időgépre, elég pusztán néhány erőteljes történelmi fotó, ami segít nekünk visszarepülni azokba az időkbe, amikor a fák még magasabbra nőttek és az emberek kedvesebbek voltak egymással. Ezeknek a történelmi fotóknak a segítségével úgy ére

Ezért nem bízhat már egy dögös profilképben sem manapság az ember

Ezért nem bízhat már egy dögös profilképben sem manapság az ember

,,Régen minden jobb volt' - szokták mondani, és a helyzet az, hogy talán tényleg így van. Pár évvel ezelőtt az iWiW és MyVIP korában még az emberek profilképe is elegendő információval szolgált ahhoz, hogy ráírjunk- vagy ismerősnek jelöljük a számunkra szimpatikus személyt. Azóta persze nagyot

20 anyasággal kapcsolatos mém, ami remekül summázza az édesanyák életét

20 anyasággal kapcsolatos mém, ami remekül summázza az édesanyák életét

Soha-senki nem mondta, hogy anyának lenni könnyű, ennek ellenére a nők túlnyomó többségét mégis meglepetésként tudja érni, hogy mennyire piszkosul nehéz is ez az egész. Ez egy véget nem érő érzelmi hullámvasút, ami számtalan olyan kiszámíthatatlan helyzetet képes szülni, melyeken ott helyben biztos,

Az emberek fotókat posztolnak a világ egyik legőszintébb, legemberibb hollywoodi színészéről

Az emberek fotókat posztolnak a világ egyik legőszintébb, legemberibb hollywoodi színészéről

A legtöbb sztár fényűző életet él, millió dolláros partikba járkál és ahol csak lehet, kerüli az átlagemberekkel történő találkozást. Nos, Keanu Reeves nem ilyen. A Mátrix filmekkel világhírűvé vált színész épp olyan szerény, átlagos életet él, mint bárki más: helyi kocsmákba jár italozni, turistaos

21 elkapkodott építészeti megoldás, ami láttán az idegösszeomlás fenyeget

21 elkapkodott építészeti megoldás, ami láttán az idegösszeomlás fenyeget

Vannak olyan munkások, akik kizárólag a mának élnek. Ők nem törődnek az elvégzett munka minőségével és időtállóságával, csak az a cél lebeg a szemük előtt, hogy minél hamarabb, a lehető legolcsóbb és legprimitívebb megoldások segítségével abszolválják a problémát. Ez persze hajmeresztő pillanatokhoz

20 gyerek, aki igazán különleges dolgot örökölt a szüleitől

20 gyerek, aki igazán különleges dolgot örökölt a szüleitől

Magától értetődő, hogy kisebb-nagyobb mértékben mindannyian hasonlítunk a szüleinkre. Akadnak azonban olyanok, akik nem csak egy-egy anyajegyet vagy más hasonló testi jellegzetességet örököltek, hanem olyasvalamit, ami teljesen összetéveszthetetlenné teszi őket másokkal. Épp úgy, mint a most követke

http://ujhazak.com