14 figyelemre méltó „Trónok harca

Tehát véget ért az utóbbi idők legepikusabb TV-sorozata. A Trónok harca rajongók még mindig beszélnek a befejezésről, amelyet az alkotók választottak, és saját alternatív befejezéseiket kínálják. Úgy döntöttünk, hogy adunk a rajongóknak egy másik témát is megvitatásra: azt szeretnénk megmutatni, hogy milyenek lehetnének azok a karakterek, akiket olyan jól ismerünk.

A fotószerkesztési készségeinket és képzeletünket használtuk, hogy bemutassuk, milyenek lehetnének kedvenc karaktereink. Ezek a színészek majdnem megkapták a szerepeket, de az utolsó pillanatban minden megváltozott.

Cersei Lannister (Gillian Anderson)

Gillian Anderson visszautasított egy szerepet a műsorban, amit az alkotók kínáltak neki, de soha nem mondta el, hogy milyen szerepet ajánlottak neki. A rajongói még mindig szeretnék tudni, hogy milyen karaktert alakított volna.

Néhányan azt mondják, hogy Cersei lehetett volna, mások szerint Catelyn Stark vagy Melisandre.

Viserys Targaryen (Sam Claflin)

Sam Claflin alakíthatta volna a fehér hajú Viserys Targaryent, de végül Harry Lloyd kapta meg a részt. Talán ez volt a legjobb. Még a mi mintánkon is, Claflin túl aranyos a szerephez.

Eddard Stark (Viggo Mortensen)

vagy Gerard Butler

Más szereplők is megpróbálták megkapni azt a részt, amit a legtöbbször megölt Hollywoodi színész, Sean Bean kapott.

Liam Neeson, Gerard Butler, Viggo Mortensen és Sam Neill voltak azok. És úgy gondoljuk, hogy mindegyik nagyszerű jelölt volt!

Sansa Stark (Rachel Hurd-Wood)

Sophie Turner kapta Sansa Stark szerepét, de Rachel Hurd-Wood játszhatta volna, aki A parfüm: Egy gyilkos története című filmben szerepelt.

Jaime Lannister (Jamie Bamber)

Jamie Bamber alakíthatta volna Jaime Lannister-t. De nem tudunk elképzelni bárki mást ebben a szerepben, kivéve Nikolaj Coster-Waldau-t.

Tengerjáró Davos (David Thewlis)

Sir Davos-t David Thewlis vagy Tim Roth alakíthatta volna, de Liam Cunningham nagyszerű munkát végzett ebben a szerepben is.

Grenn (Joseph Dempsie)

Joseph Dempsie színészt meghallgatták Grenn és Havas Jon szerepére, de végül Gendryt játszotta, Robert Baratheon fattyú fiát. Örülünk, hogy az alkotók őt választották, és lehetőséget adtak a fiatal színésznek, hogy megmutassa tehetségét.

Daenerys Targaryen (Elena Satine)

Elena Satine amerikai színésznő kapta volna a sárkányok anyja szerepét. Nehéz megmondani, hogy milyen lett volna Daenerys, mert szeretjük Emilia Clarke-ot.

Petyr Baelish ‘Kisujj’ (Tom Hollander)

A készítők felajánlották Baelish szerepét Tom Hollandernek. De visszautasította, és az ír színész, Aidan Gillen kapta meg a szerepet.

Oberyn Martell (Oded Fehr)

Oded Fehr izraeli színész játszhatta volna Oberyn Martell-t, de Pedro Pascal kapta meg a részt. És úgy gondoljuk, hogy nagyon jóképű és brutális volt ebben a szerepben.

Khal Drogo (Conan Stevens)

Conan Stevenst, aki Gregor Clegane-t játszotta az egyik évadban, igazából meghallgatták Khal Drogo szerepére. Úgy gondoljuk, hogy ugyanolyan jó lett volna ebben a szerepben, de már soha nem fogjuk megtudni.

Joffrey Baratheon (Eugene Simon)

Az aljas Joffrey Baratheont az angol színész, Eugene Simon (aki Lancel Lannister lett) játszhatta volna. Valószínűleg ő is nagyszerű választás lett volna. De Jack Gleeson, aki végül megkapta a szerepet, annyira utálatos volt, hogy minden bizonnyal ő volt a legjobb Joffrey.

Robert Baratheon (Conleth Hill)

Nehéz most elhinni, de Conleth Hill, akit Varys a Suttogók Mestereként ismerünk, Robert Baratheon király lehetett volna.

Havas Jon (Iwan Rheon)

Sok fiatal színészt meghallgattak Észak királya szerepére. Végül Iwan Rheon kapta meg a szörnyű Ramsay Bolton, és Kit Harrington pedig Havas Jon szerepét. Az alkotók határozottan helyes döntést hoztak: mindkét szereplő tapsot érdemel a munkájáért.

Milyen más híres színészeket szeretnél látni ebben a műsorban?

 

 

Hozzászólások

Senki sem képes hiba nélkül teljesíteni ezt a Mandela-effektus tesztet. Neked sikerül?

Senki sem képes hiba nélkül teljesíteni ezt a Mandela-effektus tesztet. Neked sikerül?

Mandela effektusnak hívjuk azt, amikor az emberek nagy többségének kristálytiszta emlékei vannak olyan dolgokról, melyek valójában sosem történtek meg. Nevét Nelson Mandeláról, korábbi dél-afrikai elnökről kapta, mivel hozzá köthető az egyik legkomolyabb ilyen jelenség: a középkorú emberek többségén

Így néznének ki a legnépszerűbb filmek plakátjai, ha sztárok helyett macskák lennének rajtuk

Így néznének ki a legnépszerűbb filmek plakátjai, ha sztárok helyett macskák lennének rajtuk

A macskák nemcsak az internetet, de már a mozifilmek világát is megnyerték maguknak. Legalábbis egy orosz grafikus csoportnak köszönhetően mindenképpen. A Vkontakte közösségi oldal „Котий” (A macska) nevezetű csoportjában ugyanis az interneten fellelhető abszurd macskás fotók segítségével az emberek

18 megoldás a ház rendszerezéséhez, amelyek láttán örömmel fogsz felsóhajtani

18 megoldás a ház rendszerezéséhez, amelyek láttán örömmel fogsz felsóhajtani

Gyerekjátékok, szépségápolási cikkek, háztartási vegyszerek, rengeteg cipő ... Olyan sok terméket vásárolunk meg, hogy egy hangulatos otthon megszervezése komoly fejfájást okozhat! Néha kifogyunk az ötletekből, hogy hogyan lehetne mindent elrendezni, hogy szép és kényelmes is

12 élelmiszer, amely árthat neked, ha rosszkor fogyasztod

12 élelmiszer, amely árthat neked, ha rosszkor fogyasztod

Kutatások szerint, manapság az Egyesült Államokban egy átlagos ember kb. 20% -kal több kalóriát fogyaszt, mint ősei a múlt században. És bár az emberek egyre tudatosabban táplálkoznak, nem mindig könnyű az egészséges táplálkozás szabályainak megfelelni.

Egy Titanic túlélő azt állítja, hogy nem egy jéghegy pusztította el a hajót

Egy Titanic túlélő azt állítja, hogy nem egy jéghegy pusztította el a hajót

A könyvekből és a filmekből mindannyian tudjuk, hogy a Titanic egy jéghegy miatt süllyedt, de van néhány friss bizonyíték, amely szerint robbanások és tüzek voltak a hajón, és ezek miatt süllyedt el! Ez megváltoztatja a

Az anya beköti a babát az autós ülésbe, és kidobja a második emeleti ablakból, mielőtt utolsó lélegzetet vesz

Az anya beköti a babát az autós ülésbe, és kidobja a második emeleti ablakból, mielőtt utolsó lélegzetet vesz

Csodálatos, hogy mi történik egy nő megérzésével, amikor anyává válik. Hirtelen az élete már nemcsak önmagáról szól. Gyermeke biztonsága előtérbe kerül – történjen bármi. Ez a történet egy tökéletes példa egy anya szeretetére – hihetetlenül szomorú és

20 fantasztikus tervező, akik egy lépéssel a világ előtt járnak

20 fantasztikus tervező, akik egy lépéssel a világ előtt járnak

A tervezők nem ülnek nyugodtan! Amikor a praktikus találkozik a kreatívval, nagy dolgok születnek. Lehet, hogy nem veszed észre, de életünket továbbra is a tervezők munkája alakítja. Minden tervező fő célja, hogy életünk jobb és

9 jele annak, hogy túl sok cukrot fogyasztasz

9 jele annak, hogy túl sok cukrot fogyasztasz

A cukor jó ízű, és minden, ami tartalmazza, még jobb! Úgy tűnik, hogy az édes kristályos szénhidrát mindenhol megtalálható. Legtöbben szeretünk a kedvenc desszertjeink felejthetetlen ízére gondolni, amikor éhesek vagyunk. Azonban az, ami ártatlan örömnek

A japán emberek életének 15 jellemzője, ami meghaladja az átlagos európai emberek gondolkodását

A japán emberek életének 15 jellemzője, ami meghaladja az átlagos európai emberek gondolkodását

Japán egy teljesen egyedi ízlésű, évezredes hagyományokkal rendelkező ország, filozófiájuk pedig generációról-generációra öröklődik a lakosok között. Noha az ország maga az egyik legfejlettebb a világon, a technikai újítások folyamatos fejlesztése közben sem szakította meg a kapcsolatot a gyökereive

28 találmány, amivel Japán büszkélkedhet

28 találmány, amivel Japán büszkélkedhet

Mi jut eszedbe, ha Japánra gondolsz? A kontrasztok országa, ahol az érintetlen természet szomszédjai a fejlett technológiák. 1995-ben a ma nagyon népszerű monopodot a Haszontalan japán találmányok című könyvben lehet megtalálni. Azoknak az embereknek, akik

http://ujhazak.com