17 híresség, akire valószínűleg nem emlékszel fiatalként: indulhat a nosztalgia vonat

Van egy olyan érzésünk, hogy egyes színészek soha nem voltak fiatalok. Függetlenül attól, hogy melyik filmben látjuk őket, már vannak ráncaik. De a helyzet az, hogy talán nem láttuk a korai szerepeiket, vagy egyszerűen nem ismerjük fel őket.

El kell ismernünk, hogy nagyon vonzóak! Csak nézd meg ezeket a fiatal hírességeket.

17. Willem Dafoe

Willem első sikeres filmje A szakasz 1986-ban jelent meg. Dafoe-t még Oscar-ra is jelölték a szerepéért. Aztán 10 évre eltűnt, és népszerűtlen projektekben vett részt. A színész akkor vált igazán híressé, amikor 40 éves lett, miután megjelent néhány kultuszfilmben az 1990-es és 2000-es években.

16. Kevin Spacey

10 évig Kevin kevésbé ismert filmeken dolgozott, majd végül kijött az árnyékból, és Oscar-t kapott az 1995-ben megjelent Közönséges bűnözőkben való mellékszerepéért. És bár az elmúlt években Kevin megjelent a bíróságon, örökre a mozi világában fog maradni.

15. Kim Cattrall

Ha nem vagy Rendőrakadémia rajongó, akkor Kim legemlékezetesebb szerepe Samantha a Szex és New Yorkban.

Az első évad forgatása idején már 42 éves volt, és 48 éves volt az utolsó évadban.

14. Danny Trejo

Danny 1983-ban, 40 éves korában lépett be a filmiparba, de már körülbelül 300 filmben vett részt. A 90-es évek közepén kezdtük felismerni őt. Például sokan még mindig az 1995-ben kiadott Alkonyattól pirkadatig vámpír csaposával társítják Trejo-t.

13. Dean Norris

Dean Norris a 80-as évek végén kezdett megjelenni a képernyőn.

Csaknem 20 évvel később vált csak híressé, amikor a karaktere, Hank, a Breaking Bad–Totál szívásban a közönség kedvence lett.

12. Terry O’Quinn

Terry már korábban is szerepelt filmekben, mint ahogy John Locke lett az Lost-ból, de fogadni mernénk, hogy a legtöbb ember azután kezdte észrevenni, hogy ezt a szerepet betöltötte. Ezt megelőzően másodlagos szerepeket játszott népszerűtlen filmekben és sorozatokban.

11. Stanley Tucci

A közönség 40 éves koráig nem ismerte a színészt. Néhány film, mint a Terminál, az Ördög Pradát visel, és a Komfortos mennyország tette Stanley Tucci-t hihetetlenül felismerhetővé.

10. Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis felismerhetővé vált, miután a True Lies – Két tűz között 1994-ben megjelent, amikor 36 éves volt. A 2000-es években nagyon népszerűvé vált köszönhetően néhány jó vígjátéknak. Például, 45 éves korában, egy szigorú anyát, és egy 15 éves lányt is játszott a Nem férek a bőrödbe című filmben.

9. Jean Reno

Ez a francia színész 1978-ban kezdett filmezni, de a legtöbb ember nem emlékszik rá 1993-ig, a Jöttünk, láttunk, visszamennénk-nek köszönhetően, vagy akár 1994-ig a Léon, a profi-ban betöltött szerepének köszönhetően. A két film forgatása során Jean elmúlt 45 éves.

8. Donald Sutherland

Donald Sutherland a 60-as években sorozatokkal kezdte pályafutását, de első jelentős projektjei a 90-es évek elejéig nem jelentek meg. Még ma is sokan ismerik ezt a színészt, de nem emlékeznek a nevére. A filmkészítők számára az arca másodlagos szerepekre alkalmas, de ez nem állította meg Donaldot abban, hogy megnyerje Oscar-t kiemelkedő tehetségéért.

7. Viggo Mortensen

Abban az időben, amikor a zseniális Gyűrűk Urát forgatták, Viggo 43 éves volt. A színészi karrierje általában az Aragorn „előtti” és „utáni” időre oszlik.

6. Jessica Lange

Jessica első szerepe a központi női karakter volt a King Kongban 1976-ban. Ma már leginkább az Amerikai Horror Story-ban betöltött szerepének köszönhetően ismerjük őt, ami 2 Emmy-díjat hozott neki. Az első szezon forgatása idején már elmúlt 60 éves.

5. Jeff Bridges

Első sikeres szerepe A nagy Lebowski volt, és Jeff majdnem 50 éves volt akkor. Ez volt az a pillanat, amikor Jeff karrierje elindult, és most senki sem mondhatja, hogy nem ismeri ezt a színészt.

4. Mickey Rourke

Néhányunk valószínűleg a karrierjének kezdetétől emlékszik erre a jóképű srácra, de a boksz és a sikertelen plasztikai műtétek következményei örökre megváltoztatták a megjelenését. Szerencsére a színész felfedezte újfajta karakterét: például Marv a Sin City – A bűn városából és egy birkózó csillag A pankrátorból.

3. Ben Kingsley

Ben népszerűtlen sorozatokkal és másodlagos szerepekkel kezdte pályafutását. 40 éves korában Oscar-t nyert az 1983-ban megjelent Gandhi című filmben alakított szerepéért. Később láthattuk őt egy zsidó könyvelőt, egy perzsa orvost, illetve egyéb szerepeket játszani.

2. Kathy Bates

Mielőtt 1990-ben megjelent volna a csodálatos szerepe a Tortúrában, Kathy sok filmben játszott, de azok nem tették híressé. A film megjelenésekor a színésznő már 42 éves volt.

1. Mads Mikkelsen

A bal oldali képen láthatjuk ezt a 30 éves dán színészt: így nézett ki, amikor a színházban lépett fel. Ma Mads 53 éves. Egyébként 31 éves korában kapta az első mozi szerepét, és csak akkor vált híressé, amikor 40 éves lett.

Emlékszel rájuk a régi filmekből? Ki változott meg drasztikusan?

 


Hozzászólások

Senki sem képes hiba nélkül teljesíteni ezt a Mandela-effektus tesztet. Neked sikerül?

Senki sem képes hiba nélkül teljesíteni ezt a Mandela-effektus tesztet. Neked sikerül?

Mandela effektusnak hívjuk azt, amikor az emberek nagy többségének kristálytiszta emlékei vannak olyan dolgokról, melyek valójában sosem történtek meg. Nevét Nelson Mandeláról, korábbi dél-afrikai elnökről kapta, mivel hozzá köthető az egyik legkomolyabb ilyen jelenség: a középkorú emberek többségén

Így néznének ki a legnépszerűbb filmek plakátjai, ha sztárok helyett macskák lennének rajtuk

Így néznének ki a legnépszerűbb filmek plakátjai, ha sztárok helyett macskák lennének rajtuk

A macskák nemcsak az internetet, de már a mozifilmek világát is megnyerték maguknak. Legalábbis egy orosz grafikus csoportnak köszönhetően mindenképpen. A Vkontakte közösségi oldal „Котий” (A macska) nevezetű csoportjában ugyanis az interneten fellelhető abszurd macskás fotók segítségével az emberek

18 megoldás a ház rendszerezéséhez, amelyek láttán örömmel fogsz felsóhajtani

18 megoldás a ház rendszerezéséhez, amelyek láttán örömmel fogsz felsóhajtani

Gyerekjátékok, szépségápolási cikkek, háztartási vegyszerek, rengeteg cipő ... Olyan sok terméket vásárolunk meg, hogy egy hangulatos otthon megszervezése komoly fejfájást okozhat! Néha kifogyunk az ötletekből, hogy hogyan lehetne mindent elrendezni, hogy szép és kényelmes is

12 élelmiszer, amely árthat neked, ha rosszkor fogyasztod

12 élelmiszer, amely árthat neked, ha rosszkor fogyasztod

Kutatások szerint, manapság az Egyesült Államokban egy átlagos ember kb. 20% -kal több kalóriát fogyaszt, mint ősei a múlt században. És bár az emberek egyre tudatosabban táplálkoznak, nem mindig könnyű az egészséges táplálkozás szabályainak megfelelni.

Egy Titanic túlélő azt állítja, hogy nem egy jéghegy pusztította el a hajót

Egy Titanic túlélő azt állítja, hogy nem egy jéghegy pusztította el a hajót

A könyvekből és a filmekből mindannyian tudjuk, hogy a Titanic egy jéghegy miatt süllyedt, de van néhány friss bizonyíték, amely szerint robbanások és tüzek voltak a hajón, és ezek miatt süllyedt el! Ez megváltoztatja a

Az anya beköti a babát az autós ülésbe, és kidobja a második emeleti ablakból, mielőtt utolsó lélegzetet vesz

Az anya beköti a babát az autós ülésbe, és kidobja a második emeleti ablakból, mielőtt utolsó lélegzetet vesz

Csodálatos, hogy mi történik egy nő megérzésével, amikor anyává válik. Hirtelen az élete már nemcsak önmagáról szól. Gyermeke biztonsága előtérbe kerül – történjen bármi. Ez a történet egy tökéletes példa egy anya szeretetére – hihetetlenül szomorú és

20 fantasztikus tervező, akik egy lépéssel a világ előtt járnak

20 fantasztikus tervező, akik egy lépéssel a világ előtt járnak

A tervezők nem ülnek nyugodtan! Amikor a praktikus találkozik a kreatívval, nagy dolgok születnek. Lehet, hogy nem veszed észre, de életünket továbbra is a tervezők munkája alakítja. Minden tervező fő célja, hogy életünk jobb és

9 jele annak, hogy túl sok cukrot fogyasztasz

9 jele annak, hogy túl sok cukrot fogyasztasz

A cukor jó ízű, és minden, ami tartalmazza, még jobb! Úgy tűnik, hogy az édes kristályos szénhidrát mindenhol megtalálható. Legtöbben szeretünk a kedvenc desszertjeink felejthetetlen ízére gondolni, amikor éhesek vagyunk. Azonban az, ami ártatlan örömnek

A japán emberek életének 15 jellemzője, ami meghaladja az átlagos európai emberek gondolkodását

A japán emberek életének 15 jellemzője, ami meghaladja az átlagos európai emberek gondolkodását

Japán egy teljesen egyedi ízlésű, évezredes hagyományokkal rendelkező ország, filozófiájuk pedig generációról-generációra öröklődik a lakosok között. Noha az ország maga az egyik legfejlettebb a világon, a technikai újítások folyamatos fejlesztése közben sem szakította meg a kapcsolatot a gyökereive

28 találmány, amivel Japán büszkélkedhet

28 találmány, amivel Japán büszkélkedhet

Mi jut eszedbe, ha Japánra gondolsz? A kontrasztok országa, ahol az érintetlen természet szomszédjai a fejlett technológiák. 1995-ben a ma nagyon népszerű monopodot a Haszontalan japán találmányok című könyvben lehet megtalálni. Azoknak az embereknek, akik

http://ujhazak.com