17 híresség, akire valószínűleg nem emlékszel fiatalként: indulhat a nosztalgia vonat

Van egy olyan érzésünk, hogy egyes színészek soha nem voltak fiatalok. Függetlenül attól, hogy melyik filmben látjuk őket, már vannak ráncaik. De a helyzet az, hogy talán nem láttuk a korai szerepeiket, vagy egyszerűen nem ismerjük fel őket.

El kell ismernünk, hogy nagyon vonzóak! Csak nézd meg ezeket a fiatal hírességeket.

17. Willem Dafoe

Willem első sikeres filmje A szakasz 1986-ban jelent meg. Dafoe-t még Oscar-ra is jelölték a szerepéért. Aztán 10 évre eltűnt, és népszerűtlen projektekben vett részt. A színész akkor vált igazán híressé, amikor 40 éves lett, miután megjelent néhány kultuszfilmben az 1990-es és 2000-es években.

16. Kevin Spacey

10 évig Kevin kevésbé ismert filmeken dolgozott, majd végül kijött az árnyékból, és Oscar-t kapott az 1995-ben megjelent Közönséges bűnözőkben való mellékszerepéért. És bár az elmúlt években Kevin megjelent a bíróságon, örökre a mozi világában fog maradni.

15. Kim Cattrall

Ha nem vagy Rendőrakadémia rajongó, akkor Kim legemlékezetesebb szerepe Samantha a Szex és New Yorkban.

Az első évad forgatása idején már 42 éves volt, és 48 éves volt az utolsó évadban.

14. Danny Trejo

Danny 1983-ban, 40 éves korában lépett be a filmiparba, de már körülbelül 300 filmben vett részt. A 90-es évek közepén kezdtük felismerni őt. Például sokan még mindig az 1995-ben kiadott Alkonyattól pirkadatig vámpír csaposával társítják Trejo-t.

13. Dean Norris

Dean Norris a 80-as évek végén kezdett megjelenni a képernyőn.

Csaknem 20 évvel később vált csak híressé, amikor a karaktere, Hank, a Breaking Bad–Totál szívásban a közönség kedvence lett.

12. Terry O’Quinn

Terry már korábban is szerepelt filmekben, mint ahogy John Locke lett az Lost-ból, de fogadni mernénk, hogy a legtöbb ember azután kezdte észrevenni, hogy ezt a szerepet betöltötte. Ezt megelőzően másodlagos szerepeket játszott népszerűtlen filmekben és sorozatokban.

11. Stanley Tucci

A közönség 40 éves koráig nem ismerte a színészt. Néhány film, mint a Terminál, az Ördög Pradát visel, és a Komfortos mennyország tette Stanley Tucci-t hihetetlenül felismerhetővé.

10. Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis felismerhetővé vált, miután a True Lies – Két tűz között 1994-ben megjelent, amikor 36 éves volt. A 2000-es években nagyon népszerűvé vált köszönhetően néhány jó vígjátéknak. Például, 45 éves korában, egy szigorú anyát, és egy 15 éves lányt is játszott a Nem férek a bőrödbe című filmben.

9. Jean Reno

Ez a francia színész 1978-ban kezdett filmezni, de a legtöbb ember nem emlékszik rá 1993-ig, a Jöttünk, láttunk, visszamennénk-nek köszönhetően, vagy akár 1994-ig a Léon, a profi-ban betöltött szerepének köszönhetően. A két film forgatása során Jean elmúlt 45 éves.

8. Donald Sutherland

Donald Sutherland a 60-as években sorozatokkal kezdte pályafutását, de első jelentős projektjei a 90-es évek elejéig nem jelentek meg. Még ma is sokan ismerik ezt a színészt, de nem emlékeznek a nevére. A filmkészítők számára az arca másodlagos szerepekre alkalmas, de ez nem állította meg Donaldot abban, hogy megnyerje Oscar-t kiemelkedő tehetségéért.

7. Viggo Mortensen

Abban az időben, amikor a zseniális Gyűrűk Urát forgatták, Viggo 43 éves volt. A színészi karrierje általában az Aragorn „előtti” és „utáni” időre oszlik.

6. Jessica Lange

Jessica első szerepe a központi női karakter volt a King Kongban 1976-ban. Ma már leginkább az Amerikai Horror Story-ban betöltött szerepének köszönhetően ismerjük őt, ami 2 Emmy-díjat hozott neki. Az első szezon forgatása idején már elmúlt 60 éves.

5. Jeff Bridges

Első sikeres szerepe A nagy Lebowski volt, és Jeff majdnem 50 éves volt akkor. Ez volt az a pillanat, amikor Jeff karrierje elindult, és most senki sem mondhatja, hogy nem ismeri ezt a színészt.

4. Mickey Rourke

Néhányunk valószínűleg a karrierjének kezdetétől emlékszik erre a jóképű srácra, de a boksz és a sikertelen plasztikai műtétek következményei örökre megváltoztatták a megjelenését. Szerencsére a színész felfedezte újfajta karakterét: például Marv a Sin City – A bűn városából és egy birkózó csillag A pankrátorból.

3. Ben Kingsley

Ben népszerűtlen sorozatokkal és másodlagos szerepekkel kezdte pályafutását. 40 éves korában Oscar-t nyert az 1983-ban megjelent Gandhi című filmben alakított szerepéért. Később láthattuk őt egy zsidó könyvelőt, egy perzsa orvost, illetve egyéb szerepeket játszani.

2. Kathy Bates

Mielőtt 1990-ben megjelent volna a csodálatos szerepe a Tortúrában, Kathy sok filmben játszott, de azok nem tették híressé. A film megjelenésekor a színésznő már 42 éves volt.

1. Mads Mikkelsen

A bal oldali képen láthatjuk ezt a 30 éves dán színészt: így nézett ki, amikor a színházban lépett fel. Ma Mads 53 éves. Egyébként 31 éves korában kapta az első mozi szerepét, és csak akkor vált híressé, amikor 40 éves lett.

Emlékszel rájuk a régi filmekből? Ki változott meg drasztikusan?

 


Hozzászólások

15 furcsa élelmiszer, ami 2018-ban jelent meg, te ennél belőlük?

15 furcsa élelmiszer, ami 2018-ban jelent meg, te ennél belőlük?

A fogyasztás korában élünk, és olyan sok ízzel és formával vagyunk elkényeztetve. A statisztikák azonban azt mutatják, hogy több mint 520 000 000 tonna élelmiszert pocsékoltak el az emberek az egész világon ebben az évben.

6 tipp, hogy nagyszerű első benyomást tegyél bármely alkalommal

6 tipp, hogy nagyszerű első benyomást tegyél bármely alkalommal

Mindannyian azt szeretnénk, hogy inkább a képességeink és tudásunk alapján ítéljenek meg, nem pedig ahogy kinézünk. De csak néhány másodpercre van szükség ahhoz, hogy valaki értékeljen téged, amikor először találkoztok. Ezért nagyon fontos, hogy jó

A 21. századi szaúd-arábiai hercegnő: elképesztő személyiség, döbbenetes tények vannak róla

A 21. századi szaúd-arábiai hercegnő: elképesztő személyiség, döbbenetes tények vannak róla

Deena Abdulaziz Al-Saud Szaúd-Arábia hercegnője. Azonban az ország hétköznapi női lakóitól eltérően nem visel sem hidzsábot, sem burkát. A hercegnőnek van egy exkluzív ruha butikja. Talán ezért van ez az európai merész imázsa: rövid haj,

A 75 éves veterán 16 gyermeket mentett meg a könyvtári mészárlótól, valamivel, amit 50 éve nem használt

A 75 éves veterán 16 gyermeket mentett meg a könyvtári mészárlótól, valamivel, amit 50 éve nem használt

Minden korszak veteránjai megmutatták, hogy szolgálatuk különleges fizikai és erkölcsi bátorságot igényel. Számunkra hősök, de számukra csak normális emberek. Szerények. Nem keresik a nyilvánosságot. Azt állítják, hogy csak a munkájukat végzik. De egy veterán katona az utolsó

20 dizájn, amely egy váratlan csavart adott hétköznapi dolgoknak, ezek tényleg nagyon menők

20 dizájn, amely egy váratlan csavart adott hétköznapi dolgoknak, ezek tényleg nagyon menők

Úgy tűnhet, hogy egy olyan világban élünk, ahol már mindent feltalálták, de a tehetséges tervezők folyton meglepnek minket. A házastársak ujjlenyomataival ellátott jegygyűrű, kreatív csomagolás, amely a csokoládét kelbimbóvá alakítja, és egy tányér, amely egy

Ez történik a testeddel és az agyaddal, amikor fogysz: a tudomány válaszolt

Ez történik a testeddel és az agyaddal, amikor fogysz: a tudomány válaszolt

Minden 4,5 kiló zsír elveszítésével, 3,8 kg-t kifújunk a levegőbe, a többi izzadsággá, könnyekké, vizeletté és egyéb folyadékokká alakul át a szervezetből. De a fogyás nem csak a háti hurkákról, vagy a hasi zsírról szól,

Áttörés: Egy tudós a szklerózis multiplex gyógyításának küszöbén 2,3 millió betegnél sikerülthet az eljárás

Áttörés: Egy tudós a szklerózis multiplex gyógyításának küszöbén 2,3 millió betegnél sikerülthet az eljárás

Több mint kétmillió embert érint a pusztító betegség a szklerózis multiplex, amelyet gyakran SM-nek hívnak. A SM az agy és a gerincvelő idegsejtjeire van hatással, és a tünetek közé tartozik a kettős látás, vakság, pszichológiai problémák,

12 pénzmegtakarítási szabály, amelyet a gazdag emberek követnek, nem árt tudni

12 pénzmegtakarítási szabály, amelyet a gazdag emberek követnek, nem árt tudni

A pénz segít nekünk, hogy álmaink életét élhessük, mindaddig, amíg sokat keresünk, és nem pazarlunk túl sokat. Míg a legtöbbünk csak annyira foglalkozik a pénzzel, hogy legyen hol aludni és minden nap mit enni, plusz

Egyszerű emberek, akik egykor ismertek hírességeket, de csak most jöttek rá: rengeteg fotót osztottak meg bizonyítékként

Egyszerű emberek, akik egykor ismertek hírességeket, de csak most jöttek rá: rengeteg fotót osztottak meg bizonyítékként

Képzeld el, hogy az exed szerepel egy sikerfilmben vagy egy régi iskolás barátod rocksztárrá válik. Egyik napról a másikra, az a srác a főiskoláról hollywoodi csillaggá válhat. Az emberek az interneten megosztják történeteiket a hírességekkel,

A tanulmány azt mutatja, hogy jobb emberré tesz téged, ha van egy lánytestvéred

A tanulmány azt mutatja, hogy jobb emberré tesz téged, ha van egy lánytestvéred

Azok, akik lánytestvérrel nőttünk fel, talán nem mindig értékeljük a testvérünket. A harcok, a becsapott ajtók, és ha a lánytestvéred idősebb volt, mint te, a vég nélküli ’bölcsesség’, amelyek egy nagyon drámai háztartást csináltak. De míg egy

http://ujhazak.com