20 ember, akinek nem számít, hány éves, az csak egy szám

 

Tudósok megállapították, hogy ahogyan öregszünk, az egészségünket sokkal inkább befolyásolja a boldog párkapcsolat, mint a genetika. Akik elégedettebbek a magánéletükkel, azok a legegészségesebbek 80 éves korukban. Vannak olyan emberek, akikről az idő múlásával egyre nehezebb kitalálni, hány évesek lehetnek, mert évről évre jobban néznek ki.
A következő fotókon szereplő emberek számára az életkor puszta szám, ami egyáltalán nem meghatározó az életükben. Mi is így szeretnénk megöregedni!

1. Tatyana Nekludova – 61 éves

Ez a fantasztikus nő 2 gyermek anyja és 3 gyermek nagymamája. Korábban mérnök volt, de aztán 60 éves korában megváltozott az élete. Szerepet kapott egy filmben, majd részt vett az első modell válogatásán is. Jelenleg is modellkedik, és rengeteg nőnek jelent inspirációt.

 

2. Ivan Petkov – 53 éves

Művészetet tanított egy iskolában, majd színházak számára kezdett dekorációkat készíteni, aztán szerepelt is színházi előadásokban, filmekben is. Most modellkedik, amin keresztül megváltoztatja az emberek hozzáállását az életkorhoz és a stílushoz.

3. Veruschka von Lehndorff – 79 éves

Sok modell már a 20-as évei végén nyugdíjba vonul, de nem Veruschka!

Az 1960-as évek ikonja volt, aki képes volt hihetetlen visszatérést végrehajtani a modellvilágba 78 éves korában. A svéd Acne Studios arca lett, és jobb formában van, mint valaha.

4. Alessandro Manfredini – 49 éves

Ez a jóképű olasz férfi egykor szobrász és grafikus tervező volt, végül pedig modell lett belőle. Gyönyörűen formázott, ezüst színű szakálla a védjegye. Méltóságteljes, sikkes stílusával modellkedik a különböző márkáknak.

5. Whang-od Oggay – 101 éves

A Fülöp-szigetek legidősebb tetováló művésze. Gondolj csak bele, 101 éves, és még mindig azt csinálja, amit a legjobban szeret, azaz tetoválásokat készít másoknak.

Egy ősi technikát alkalmaz, egy tüskét, egy bambusz pálcát, szenet és vizet használ. Te is bevállalnál tőle egy tetkót?

6. Jim Arrington – 85 éves

Ez a fitt férfi a világ legidősebb profi testépítője. 15 éves kora óta foglalkozik ezzel, és még mindig aktív. Számára a kor abszolút jelentéktelen!

7. Maye Musk – 70 éves

Fiát, Elon Muskot az egész világ ismeri, mint a Tesla milliárdos vezérét. Maye pedig nem csak egy büszke édesanya, de ő maga is büszkévé teszi a családját kortalan szépségével. 69 évesen címlaplány volt, modellkedik, és elismert táplálkozásszakértő. Kétségtelen, hogy ő tudja, mit és hogyan egyen, hogy fantasztikusan nézzen ki!

8. Wang Deshun – 82 éves

Kína legszexibb nagypapája, aki nem fél a csupasz mellkasát megmutatni a kifutón. Wang 50 éves korában kezdett edzőterembe járni, idővel pedig egyre intenzívebben mozgott. Mottója: “Sose add fel!”

9. Tao Porchon-Lynch – 100 éves

A Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, mint a világ legidősebb jógaoktatója. Még mindig tart órákat, és képes a legkacifántosabb pózokat is gond nélkül megcsinálni. Kitűnő bizonyíték arra, hogy a lélek képes örökké fiatal maradni.

10. Anthony Varrecchia – 55 éves

Modell, fotós és Instagram-influencer, aki határozottan tudja, hogyan fordítsa előnyére az ősz hajat és a ráncokat. Vonzerejének semmi sem állhat útjába.

11. Lauren Hutton – 74 éves

Amerikai modell és színésznő, aki az 1980-as években lett igazán ismert, de karrierje itt még korántsem ért véget. Továbbra is szerepelt filmekben, nemrégiben pedig a Calvin Klein fehérnemű kampányában vett részt.

12. Ron Jack Foley – 50 éves

Biztosan te is kíváncsi vagy, mi lehet a titka. Foley könnyedén versenyezhet a fiatalokkal fittség és erőnlét tekintetében. Ragaszkodik az egészséges táplálkozáshoz és a sportoláshoz. Módszere ennyire egyszerű! Ugye, mégsem hagyod ki ma az edzést…?

13. Julia Hawkings – 102 éves

Ennek a hihetetlen nőnek Hurrikán a beceneve, ebből már kitalálhatod, hogy a gyorsaság az ő szuperereje. Nem mindig futott, 81 éves koráig atletizált. Soha nem késő továbblépni!

14. Robert Marchand – 106 éves

Pedálozik mindenáron! Robert Marchand számos világrekordot mondhat magáénak, és mindegyiket 100 éves kora után érte el! Bár már nem versenyez, otthon még mindig szobabiciklizik.

15. Eveline Hall – 72 éves

Azt hihetnénk, hogy ez a gyönyörű nő mindig is a magazinok címlapjain tündökölt, valójában azonban a 60-as évei közepén kezdődött sikeres modell karrierje. Eveline minden nő számára példakép lehet, akik amiatt aggódnak, hogy az idő múlásával szépségüket és varázsukat vesztik.

16. Majorie Gilbert – 102 éves

Ez az elbűvölő, látszólag profi módon pózoló nő valójában nem modell. Életében mindössze egyszer pózolt, akkor is nagyon különleges alkalomból. A Vogue a 100. kiadását ünnepelte, és ez alkalomból egy 100 éves nőt választottak a címlapra. Majorie példája bizonyítja, hogy soha sem késő valami újba belevágni.

17. Philippe Dumas – 62 éves

Van valami a szakállban, ami képes az életet is megváltoztatni. Pl. Philippe Dumas teljesen átlagos életet élt, amíg el nem kezdett szakállt növeszteni. Felfigyeltek rá, rövidesen pedig a divatvilág a lábai előtt hevert. A 60-as éveiből is a maximumot hozza ki.

18. Yazemeenah Rossi – 63 éves

Valószínűleg már hallottál erről a nőről, akinek kinézete és vitalitása is egy fiatal lányéhoz hasonlítható, miközben már nagymama. Nem hajlandó befesteni a haját, de erre nincs is szükség, hiszen ha ránézel, az első, ami eszedbe juthat, hogy vajon hol van az varázslatos kút, aminek a vizét issza?

19. Chuando Tan – 51 éves

Igen, jól olvastad. Ez a babaarcú srác elmúlt 50, miközben legfeljebb 25-nek néznénk. A szingapúri Chuando fotósként dolgozik. Talán rejtőzik az egyik fiókjában egy portré saját magáról, ami évről évre csúnyább és megviseltebb lesz – nem úgy, ahogy ő.

20. Ernestine Shepherd – 81 éves

Ugye nem hinnéd, hogy ez a fantasztikusan erős nő elmúlt 80? Ernestine profi testépítő, de nem volt mindig ennyire fitt. Az 50-es éveiben döntött úgy, hogy többé nem lesz duci, ekkor kezdte el nagy utazását a fitness világában. Ma ő a legidősebb még versenyző női testépítő.


Hozzászólások

10 pszichológiai trükk, ami segít érvényesíteni az akaratodat mások felett

10 pszichológiai trükk, ami segít érvényesíteni az akaratodat mások felett

Bár mindannyian különbözünk, a természetünk többnyire meglehetősen hasonló. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy kapcsolatba lépjünk másokkal, kiismerjük a gondolkodásukat és ha a helyzet úgy kívánja, akkor befolyásoljuk is a döntéseiket és véleményeiket. Ehhez csak néhány rafinált trükkre lesz szükség

A hőscica meggátolta, hogy a kisbaba leessen a lépcsőn

A hőscica meggátolta, hogy a kisbaba leessen a lépcsőn

A biztonsági kamera által készített felvételen jól látható, hogy a macska azonnal cselekedni kezd, amin észreveszi, hogy a gyerek a lépcső felé tart, és mindent megtesz azért, hogy megállítsa. A cicát azóta - nem meglepő módon - hősként ünnepli a közösségi média.

Senki sem képes hiba nélkül teljesíteni ezt a Mandela-effektus tesztet. Neked sikerül?

Senki sem képes hiba nélkül teljesíteni ezt a Mandela-effektus tesztet. Neked sikerül?

Mandela effektusnak hívjuk azt, amikor az emberek nagy többségének kristálytiszta emlékei vannak olyan dolgokról, melyek valójában sosem történtek meg. Nevét Nelson Mandeláról, korábbi dél-afrikai elnökről kapta, mivel hozzá köthető az egyik legkomolyabb ilyen jelenség: a középkorú emberek többségén

Így néznének ki a legnépszerűbb filmek plakátjai, ha sztárok helyett macskák lennének rajtuk

Így néznének ki a legnépszerűbb filmek plakátjai, ha sztárok helyett macskák lennének rajtuk

A macskák nemcsak az internetet, de már a mozifilmek világát is megnyerték maguknak. Legalábbis egy orosz grafikus csoportnak köszönhetően mindenképpen. A Vkontakte közösségi oldal „Котий” (A macska) nevezetű csoportjában ugyanis az interneten fellelhető abszurd macskás fotók segítségével az emberek

18 megoldás a ház rendszerezéséhez, amelyek láttán örömmel fogsz felsóhajtani

18 megoldás a ház rendszerezéséhez, amelyek láttán örömmel fogsz felsóhajtani

Gyerekjátékok, szépségápolási cikkek, háztartási vegyszerek, rengeteg cipő ... Olyan sok terméket vásárolunk meg, hogy egy hangulatos otthon megszervezése komoly fejfájást okozhat! Néha kifogyunk az ötletekből, hogy hogyan lehetne mindent elrendezni, hogy szép és kényelmes is

12 élelmiszer, amely árthat neked, ha rosszkor fogyasztod

12 élelmiszer, amely árthat neked, ha rosszkor fogyasztod

Kutatások szerint, manapság az Egyesült Államokban egy átlagos ember kb. 20% -kal több kalóriát fogyaszt, mint ősei a múlt században. És bár az emberek egyre tudatosabban táplálkoznak, nem mindig könnyű az egészséges táplálkozás szabályainak megfelelni.

Egy Titanic túlélő azt állítja, hogy nem egy jéghegy pusztította el a hajót

Egy Titanic túlélő azt állítja, hogy nem egy jéghegy pusztította el a hajót

A könyvekből és a filmekből mindannyian tudjuk, hogy a Titanic egy jéghegy miatt süllyedt, de van néhány friss bizonyíték, amely szerint robbanások és tüzek voltak a hajón, és ezek miatt süllyedt el! Ez megváltoztatja a

Az anya beköti a babát az autós ülésbe, és kidobja a második emeleti ablakból, mielőtt utolsó lélegzetet vesz

Az anya beköti a babát az autós ülésbe, és kidobja a második emeleti ablakból, mielőtt utolsó lélegzetet vesz

Csodálatos, hogy mi történik egy nő megérzésével, amikor anyává válik. Hirtelen az élete már nemcsak önmagáról szól. Gyermeke biztonsága előtérbe kerül – történjen bármi. Ez a történet egy tökéletes példa egy anya szeretetére – hihetetlenül szomorú és

20 fantasztikus tervező, akik egy lépéssel a világ előtt járnak

20 fantasztikus tervező, akik egy lépéssel a világ előtt járnak

A tervezők nem ülnek nyugodtan! Amikor a praktikus találkozik a kreatívval, nagy dolgok születnek. Lehet, hogy nem veszed észre, de életünket továbbra is a tervezők munkája alakítja. Minden tervező fő célja, hogy életünk jobb és

9 jele annak, hogy túl sok cukrot fogyasztasz

9 jele annak, hogy túl sok cukrot fogyasztasz

A cukor jó ízű, és minden, ami tartalmazza, még jobb! Úgy tűnik, hogy az édes kristályos szénhidrát mindenhol megtalálható. Legtöbben szeretünk a kedvenc desszertjeink felejthetetlen ízére gondolni, amikor éhesek vagyunk. Azonban az, ami ártatlan örömnek

http://ujhazak.com