20 ember, akinek nem számít, hány éves, az csak egy szám

 

Tudósok megállapították, hogy ahogyan öregszünk, az egészségünket sokkal inkább befolyásolja a boldog párkapcsolat, mint a genetika. Akik elégedettebbek a magánéletükkel, azok a legegészségesebbek 80 éves korukban. Vannak olyan emberek, akikről az idő múlásával egyre nehezebb kitalálni, hány évesek lehetnek, mert évről évre jobban néznek ki.
A következő fotókon szereplő emberek számára az életkor puszta szám, ami egyáltalán nem meghatározó az életükben. Mi is így szeretnénk megöregedni!

1. Tatyana Nekludova – 61 éves

Ez a fantasztikus nő 2 gyermek anyja és 3 gyermek nagymamája. Korábban mérnök volt, de aztán 60 éves korában megváltozott az élete. Szerepet kapott egy filmben, majd részt vett az első modell válogatásán is. Jelenleg is modellkedik, és rengeteg nőnek jelent inspirációt.

 

2. Ivan Petkov – 53 éves

Művészetet tanított egy iskolában, majd színházak számára kezdett dekorációkat készíteni, aztán szerepelt is színházi előadásokban, filmekben is. Most modellkedik, amin keresztül megváltoztatja az emberek hozzáállását az életkorhoz és a stílushoz.

3. Veruschka von Lehndorff – 79 éves

Sok modell már a 20-as évei végén nyugdíjba vonul, de nem Veruschka!

Az 1960-as évek ikonja volt, aki képes volt hihetetlen visszatérést végrehajtani a modellvilágba 78 éves korában. A svéd Acne Studios arca lett, és jobb formában van, mint valaha.

4. Alessandro Manfredini – 49 éves

Ez a jóképű olasz férfi egykor szobrász és grafikus tervező volt, végül pedig modell lett belőle. Gyönyörűen formázott, ezüst színű szakálla a védjegye. Méltóságteljes, sikkes stílusával modellkedik a különböző márkáknak.

5. Whang-od Oggay – 101 éves

A Fülöp-szigetek legidősebb tetováló művésze. Gondolj csak bele, 101 éves, és még mindig azt csinálja, amit a legjobban szeret, azaz tetoválásokat készít másoknak.

Egy ősi technikát alkalmaz, egy tüskét, egy bambusz pálcát, szenet és vizet használ. Te is bevállalnál tőle egy tetkót?

6. Jim Arrington – 85 éves

Ez a fitt férfi a világ legidősebb profi testépítője. 15 éves kora óta foglalkozik ezzel, és még mindig aktív. Számára a kor abszolút jelentéktelen!

7. Maye Musk – 70 éves

Fiát, Elon Muskot az egész világ ismeri, mint a Tesla milliárdos vezérét. Maye pedig nem csak egy büszke édesanya, de ő maga is büszkévé teszi a családját kortalan szépségével. 69 évesen címlaplány volt, modellkedik, és elismert táplálkozásszakértő. Kétségtelen, hogy ő tudja, mit és hogyan egyen, hogy fantasztikusan nézzen ki!

8. Wang Deshun – 82 éves

Kína legszexibb nagypapája, aki nem fél a csupasz mellkasát megmutatni a kifutón. Wang 50 éves korában kezdett edzőterembe járni, idővel pedig egyre intenzívebben mozgott. Mottója: “Sose add fel!”

9. Tao Porchon-Lynch – 100 éves

A Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, mint a világ legidősebb jógaoktatója. Még mindig tart órákat, és képes a legkacifántosabb pózokat is gond nélkül megcsinálni. Kitűnő bizonyíték arra, hogy a lélek képes örökké fiatal maradni.

10. Anthony Varrecchia – 55 éves

Modell, fotós és Instagram-influencer, aki határozottan tudja, hogyan fordítsa előnyére az ősz hajat és a ráncokat. Vonzerejének semmi sem állhat útjába.

11. Lauren Hutton – 74 éves

Amerikai modell és színésznő, aki az 1980-as években lett igazán ismert, de karrierje itt még korántsem ért véget. Továbbra is szerepelt filmekben, nemrégiben pedig a Calvin Klein fehérnemű kampányában vett részt.

12. Ron Jack Foley – 50 éves

Biztosan te is kíváncsi vagy, mi lehet a titka. Foley könnyedén versenyezhet a fiatalokkal fittség és erőnlét tekintetében. Ragaszkodik az egészséges táplálkozáshoz és a sportoláshoz. Módszere ennyire egyszerű! Ugye, mégsem hagyod ki ma az edzést…?

13. Julia Hawkings – 102 éves

Ennek a hihetetlen nőnek Hurrikán a beceneve, ebből már kitalálhatod, hogy a gyorsaság az ő szuperereje. Nem mindig futott, 81 éves koráig atletizált. Soha nem késő továbblépni!

14. Robert Marchand – 106 éves

Pedálozik mindenáron! Robert Marchand számos világrekordot mondhat magáénak, és mindegyiket 100 éves kora után érte el! Bár már nem versenyez, otthon még mindig szobabiciklizik.

15. Eveline Hall – 72 éves

Azt hihetnénk, hogy ez a gyönyörű nő mindig is a magazinok címlapjain tündökölt, valójában azonban a 60-as évei közepén kezdődött sikeres modell karrierje. Eveline minden nő számára példakép lehet, akik amiatt aggódnak, hogy az idő múlásával szépségüket és varázsukat vesztik.

16. Majorie Gilbert – 102 éves

Ez az elbűvölő, látszólag profi módon pózoló nő valójában nem modell. Életében mindössze egyszer pózolt, akkor is nagyon különleges alkalomból. A Vogue a 100. kiadását ünnepelte, és ez alkalomból egy 100 éves nőt választottak a címlapra. Majorie példája bizonyítja, hogy soha sem késő valami újba belevágni.

17. Philippe Dumas – 62 éves

Van valami a szakállban, ami képes az életet is megváltoztatni. Pl. Philippe Dumas teljesen átlagos életet élt, amíg el nem kezdett szakállt növeszteni. Felfigyeltek rá, rövidesen pedig a divatvilág a lábai előtt hevert. A 60-as éveiből is a maximumot hozza ki.

18. Yazemeenah Rossi – 63 éves

Valószínűleg már hallottál erről a nőről, akinek kinézete és vitalitása is egy fiatal lányéhoz hasonlítható, miközben már nagymama. Nem hajlandó befesteni a haját, de erre nincs is szükség, hiszen ha ránézel, az első, ami eszedbe juthat, hogy vajon hol van az varázslatos kút, aminek a vizét issza?

19. Chuando Tan – 51 éves

Igen, jól olvastad. Ez a babaarcú srác elmúlt 50, miközben legfeljebb 25-nek néznénk. A szingapúri Chuando fotósként dolgozik. Talán rejtőzik az egyik fiókjában egy portré saját magáról, ami évről évre csúnyább és megviseltebb lesz – nem úgy, ahogy ő.

20. Ernestine Shepherd – 81 éves

Ugye nem hinnéd, hogy ez a fantasztikusan erős nő elmúlt 80? Ernestine profi testépítő, de nem volt mindig ennyire fitt. Az 50-es éveiben döntött úgy, hogy többé nem lesz duci, ekkor kezdte el nagy utazását a fitness világában. Ma ő a legidősebb még versenyző női testépítő.


Hozzászólások

Ezért nem bízhat már egy dögös profilképben sem manapság az ember

Ezért nem bízhat már egy dögös profilképben sem manapság az ember

,,Régen minden jobb volt' - szokták mondani, és a helyzet az, hogy talán tényleg így van. Pár évvel ezelőtt az iWiW és MyVIP korában még az emberek profilképe is elegendő információval szolgált ahhoz, hogy ráírjunk- vagy ismerősnek jelöljük a számunkra szimpatikus személyt. Azóta persze nagyot

20 anyasággal kapcsolatos mém, ami remekül summázza az édesanyák életét

20 anyasággal kapcsolatos mém, ami remekül summázza az édesanyák életét

Soha-senki nem mondta, hogy anyának lenni könnyű, ennek ellenére a nők túlnyomó többségét mégis meglepetésként tudja érni, hogy mennyire piszkosul nehéz is ez az egész. Ez egy véget nem érő érzelmi hullámvasút, ami számtalan olyan kiszámíthatatlan helyzetet képes szülni, melyeken ott helyben biztos,

Az emberek fotókat posztolnak a világ egyik legőszintébb, legemberibb hollywoodi színészéről

Az emberek fotókat posztolnak a világ egyik legőszintébb, legemberibb hollywoodi színészéről

A legtöbb sztár fényűző életet él, millió dolláros partikba járkál és ahol csak lehet, kerüli az átlagemberekkel történő találkozást. Nos, Keanu Reeves nem ilyen. A Mátrix filmekkel világhírűvé vált színész épp olyan szerény, átlagos életet él, mint bárki más: helyi kocsmákba jár italozni, turistaos

21 elkapkodott építészeti megoldás, ami láttán az idegösszeomlás fenyeget

21 elkapkodott építészeti megoldás, ami láttán az idegösszeomlás fenyeget

Vannak olyan munkások, akik kizárólag a mának élnek. Ők nem törődnek az elvégzett munka minőségével és időtállóságával, csak az a cél lebeg a szemük előtt, hogy minél hamarabb, a lehető legolcsóbb és legprimitívebb megoldások segítségével abszolválják a problémát. Ez persze hajmeresztő pillanatokhoz

20 gyerek, aki igazán különleges dolgot örökölt a szüleitől

20 gyerek, aki igazán különleges dolgot örökölt a szüleitől

Magától értetődő, hogy kisebb-nagyobb mértékben mindannyian hasonlítunk a szüleinkre. Akadnak azonban olyanok, akik nem csak egy-egy anyajegyet vagy más hasonló testi jellegzetességet örököltek, hanem olyasvalamit, ami teljesen összetéveszthetetlenné teszi őket másokkal. Épp úgy, mint a most követke

20+ összehasonlító fotó, ami egészen új szemszögből mutatja be a világot

20+ összehasonlító fotó, ami egészen új szemszögből mutatja be a világot

A rögzített perspektíva egy csodálatos dolog, melynek segítségével elképesztő változásokat és átalakulásokat figyelhetünk meg a minket körülvevő világban. Ehhez pusztán két eltérő időben készült képre van szükségünk ugyanabból a szemszögből fotózva, melynek eredményeképpen lélegzetelállító változáso

11 gyerekes kérdés, amire mindig is tudni akartad a választ, de sosem merted megkérdezni

11 gyerekes kérdés, amire mindig is tudni akartad a választ, de sosem merted megkérdezni

Számtalan olyan kérdés létezik, melyek valamilyen oknál fogva gyerekkorunk óta foglalkoztatnak bennünket. Mivel azonban akkoriban a szüleink nem voltak képesek pontos választ adni ezekre a kérdésekre, egyszerűen lemondtunk a velük kapcsolatos válaszkeresésről, noha időről-időre azért mégiscsak eszün

19 érthetetlen dolog, amiről nem könnyű kitalálni, hogy micsoda

19 érthetetlen dolog, amiről nem könnyű kitalálni, hogy micsoda

Megszokhattuk már, hogy az internetezők időről-időre megosztják a legfurcsább általuk talált érdekességeket, melyekről olyannyira nem tudják kitalálni, hogy mi lehet, hogy jobb híján kénytelenek az internet népéhez fordulni segítségért. Így volt ez a most következő esetekben is, és ahogy az lenni sz

Talasszofóbia – egy hátborzongató fóbia, ami nagy valószínűséggel neked is van

Talasszofóbia – egy hátborzongató fóbia, ami nagy valószínűséggel neked is van

A fóbia egy indokolatlan viszolygás vagy ösztönös félelem meghatározott tárgyaktól, helyzetektől vagy személyektől - ebből kifolyólag pedig rengeteg ilyen fóbiát tartanak számon a pszichológusok. A talasszofóbia egy ezek közül, valódi különlegessége pedig abban rejlik, hogy az emberek túlnyomó többs

13 dolog, ami miatt úgy érezzük, mintha Japán egy teljesen más bolygón létezne

13 dolog, ami miatt úgy érezzük, mintha Japán egy teljesen más bolygón létezne

Japán egy végtelenül sokoldalú ország, ahol a gazdag kulturális hagyományok hihetetlen technikai fejlettséggel párosulnak. Éppen ezért nem is meglepő talán, hogy a világban sehol máshol nem találkozhatunk ennyire kontrasztos, mégis a nagy egészet tekintve csodálatosnak mondható valósággal. Az embere

http://ujhazak.com