25 ember, aki valóra váltotta élete álmát: inspiráljanak mindannyiunkat

Ha valami jó dolog történik az életedben, nem tudod magadban tartani, meg akarod osztani a boldogságodat mindenkivel körülötted. És nem igazán számít, mi az oka. Lehet, hogy egy kisállat, amiről már hosszú ideje álmodtál, vagy egy új otthon.

Az internetes felhasználók megosztották azokat a fényképeket, amelyek megmutatják a pillanatokat, amikor az álmaik valósággá váltak. És mi nagyon örülünk nekik.

1. „Tegnap feleségül vettem ezt a gyönyörű nőt. Az évek óta tartó poszttraumás stressz szindróma (PTSD), a bénító szorongás és a depresszió után végül azt mondhatom, hogy én vagyok a legboldogabb ember, aki valaha voltam. Ő látja a szépséget minden apró dologban, és az ő példája alapján megtanultam igazán szeretni az életet.”

2. „Miután évekig küzdöttem, hogy ki tudjak kelni az ágyból az endometriózis és a reumatoid artritisz fájdalmától, ma reggel 4 kilométert mentem a Kínai Nagy Falnál.”

3. „Miután 4 éven át próbáltam kitalálni, hogyan lehetek teljesen egyedülálló anya, küzdöttem a hajléktalansággal és az autómban éltünk, végre beköltöztünk egy igazi otthonba.

Az első éjszaka kötelezően a padlón ettünk pizzát.”

4. „Miután sok-sok évet töltöttem az iskolában, megkaptam a mester diplomámat. Annyira boldog vagyok és büszke is magamra.

5. „Ma megvettem az első házamat!”

6. „15 éves korom óta szorongással és depresszióval küzdöttem. Mióta Mia megjelent az életemben, mindössze egy héttel ezelőtt, több boldogságot és békét éreztem, mint azt valaha is gondoltam, hogy lehetséges.

Vele az oldalamon, tudom, hogy 26. lesz az eddigi legjobb évem.”

7. „Éppen most szereztem meg a tanúsítványomat, mint első osztályú ejtőernyős! Íme, egy felvétel a vizsga ugrásomról.”

8. „Miután majdnem 2 hónapig munkanélküli voltam, szörnyű depresszióval küzdöttem és az elmúlt 2 hétben semmi mást nem ettem, csak a rizst és babot, most 2 munkahelyem van. Az egyik, mint csapos, a másik pedig pita készítő. Nem csak nagyon boldog vagyok, de rendkívül hálás is.”

9. „Az örökbe fogadásunkat ma véglegesítették! ’Hivatalosan’ is apa vagyok!

10. „34 éves házasságuk alatt a szüleim több munkát végeztek egyszerre a családunk támogatása érdekében. Minden nyáron megtöltöttek egy kicsi, kerek, felfújható medencét nekünk, gyerekeknek a kerti slaggal. Tegnap először úsztak a saját medencéjükben!”

11. „A fogyatékosságom azt jelentette, hogy soha nem voltam képes megcsinálni a saját frizurámat, mert csak egy kézzel tudom elérni a fejemet. Karácsonyra apámtól kaptam egy speciális hajcsavaró-készletet, amit egy kézzel lehet használni. A függetlenség olyan jó érzés!”

12. „Első alkalommal tartom a kezemben az új albumomat. Ezt a lemezt a depresszióm folyamán írtam, és nem is lehetnék boldogabb, hogy még életben vagyok és megtapasztalhatom ezt.”

13. „Az édesapám szereti a LEGO-kat, így az 50. születésnapjára Roxfort-kastélyt vettünk neki. Annyira boldog.”

14. „Ma futottam először versenyen! 6,5 km volt, és 44:27 alatt csináltam meg! 2 hónapig készültem rá, és közel 3 ruhaméretet vesztettem, soha nem voltam korábban futó. Annyira büszke vagyok magamra!”

15. „Ma, először az anorexia utáni felépülésem alatt, azt mondták nekem, hogy ’egészségesnek nézek ki’. Olyan boldoggá tett!

16. „A lányom a mai napon hegesztési készség versenyt nyert. A legjobb Valentin-napi ajándék!”

17. „A nagymamám mindig is be akarta festeni a haját, és végül megtörtént.”

18. „Leadtam egy csomó súlyfelesleget, és végre látom, amikor a tükörbe nézek. Hónapok óta ez az első alkalom, hogy felöltöztem, és valóban úgy érzem, hogy elég jól nézek ki.”

19. „Még soha nem láttam az apámat egy egész nap ital nélkül, ezidáig. Most 24 napja józan!”
(Ital nélküli napok. Utolsó ital Jan. 1.)

20. „Elkészítettem az első szakácskönyvem utolsó receptjének fényképét! Autodidakta fotós és otthoni szakács vagyok, éjszakákon és hétvégéken át dolgoztam, hogy kifejlesszek több mint 100 receptet 4 hónap alatt. Hamarosan publikált szerző leszek, és nagyon büszke vagyok.”

21. „28 évet vártam, hogy végre megkapjam az első kisállatomat. Hahó mindenki, bemutatom Mycroft-ot.”

22. „A 90 éves barátom és én épp most jelentettük meg egy 75 éves örmény könyv első angol nyelvű fordítását.”

23. „Júniusban amerikai állampolgárrá váltam, és az útlevelem ma érkezett levélben! Sírtam az örömtől, amikor megláttam a borítékot, és még többet, amikor kibontottam.”

24. „Gyógyulófélben vagyok! És újra van hajvonalam.

25. Ő itt a 19 éves Gabriel Nobre, édesanyjával és nővérével, miután rájött, hogy sikeresen teljesítette Brazília híresen nehéz egyetemi felvételi vizsgáját. Ez a fiatalember alkut kötött egy előkészítő tanfolyammal, hogy kitakarítja az épületüket ingyen órákért cserébe, hogy segítsen neki felkészülni a vizsgára.

Van olyan álmod, amit a közeljövőben szeretnél megvalósítani? Ha igen, oszd meg a tervedet kommentben.

 


Hozzászólások

A tudósok lehet, hogy rájöttek, hogyan kell megállítani az öregedést és mi nagyon izgatottak vagyunk emiatt

A tudósok lehet, hogy rájöttek, hogyan kell megállítani az öregedést és mi nagyon izgatottak vagyunk emiatt

A fiatalság elixírjének vagy a Filozófusuk kövének története sok évszázadon át izgatta az emberek elméjét. A tudomány korában végül rájöttünk, hogy az öregedést a gének határozzák meg, és az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy elfogadjuk,

Az orosz tanárok elindították „A tanárok is emberi lények

Az orosz tanárok elindították „A tanárok is emberi lények" flash mob-ot, miután kollégájukat kirúgták a közösségi médiában megjelent fotója miatt

Amikor Tatyana Kuvshinnikova, egy tanár az oroszországi Barnaul-ból, posztolta a fotóját a közösségi médiában, elképzelni sem tudta, hogy tönkreteszi a karrierjét a helyi iskolában. Az egyik diák szülei látták ezt a fényképet az interneten, és

Ezekre a kérdésekre a mai napig nincs válasza a tudománynak

Ezekre a kérdésekre a mai napig nincs válasza a tudománynak

A tudomány örökké fejlődik. A dolgok, amelyek 20 évvel ezelőtt teljesen lehetetlennek tűntek az orvostudományban és a technológiában, most a mindennapi élet részét képezik. Van azonban néhány kérdés, amit a tudomány nem tud megválaszolni. Például,

8 hamis tény, amely elhiteti velünk, hogy a delfin show-k szórakoztatóak

8 hamis tény, amely elhiteti velünk, hogy a delfin show-k szórakoztatóak

A vadon élő delfinek átlagos élettartama 20-30 év, és fogságban élve ezek a számok legalább a felére csökkennek. Néhány állat csak úszómedencében élhet több éven keresztül. Anélkül, hogy nyilvánosságra hoznák, a halott delfineket újakra cserélik.

A 7,5 kilós óriás bébi 1983-ban címlapra került – most már felnőtt, de még mindig híres a méretéről

A 7,5 kilós óriás bébi 1983-ban címlapra került – most már felnőtt, de még mindig híres a méretéről

Amikor a 24 éves Patricia Clarke 1983-ban teherbe esett, volt egy olyan érzése, hogy a gyermeke nagy lesz. Már volt egy babája, és tudta, hogy nagy babák születnek a családjában. De azt soha nem gondolta, hogy

15 perces edzés a hasi zsír ellen azoknak, akik túl elfoglaltak ahhoz, hogy edzőterembe menjenek

15 perces edzés a hasi zsír ellen azoknak, akik túl elfoglaltak ahhoz, hogy edzőterembe menjenek

Egy átlagos ember az Egyesült Államokban napi 8,06 órát tölt a munkahelyén hétköznapokon, és napi 5,53 órát hétvégén. Amikor a szabadidődet közlekedéssel, barátokkal és a családdal töltöd, úgy tűnik, hogy az edzőterem az álmaid tárgya.

Ha van húgod, akkor nagyobb eséllyel leszel túlsúlyos, kiderült miért

Ha van húgod, akkor nagyobb eséllyel leszel túlsúlyos, kiderült miért

Egy lánynak, nagyon szórakoztató lehet, ha van egy fiatalabb lánytestvére. Rengeteg dologról beszélhettek, és megoszthatjátok egymással a ruháitokat. De mi van, ha azt mondanánk, hogy a túlsúly kockázata fenyeget, csak azért, mert a húgod előtt

Egy tanár ugyanazt a ruhát viseli 100 egymás utáni napon, hogy megmutassa a fogyasztás egyszeri és végleges megállításának módját

Egy tanár ugyanazt a ruhát viseli 100 egymás utáni napon, hogy megmutassa a fogyasztás egyszeri és végleges megállításának módját

Tehát, kinyitod a szekrényed ajtaját, vetsz rá egy hosszú, szomorú pillantást, és azt gondold, "Uhh, már megint nincs semmim, amit felvehetnék." De a legnagyobb probléma itt az, hogy végtelen halom ruha van, amelyeket csak egyszer

Duzzadnak és a bokáid? Ezeket árulhatják el az egészségedről

Duzzadnak és a bokáid? Ezeket árulhatják el az egészségedről

A duzzadt lábak és boka gyakori tünet sokunk számára. Ezt a kellemetlen állapotot általában hosszabb ideig tartó állás vagy járás, kényelmetlen cipő viselése vagy terhesség okozza. Néhány esetben azonban a puffadt lábak és boka piros

Egy elgondolkodtatócikk arról, hogy milyen vakok vagyunk mások érzéseivel kapcsolatban: nagyon igaz

Egy elgondolkodtatócikk arról, hogy milyen vakok vagyunk mások érzéseivel kapcsolatban: nagyon igaz

Néha olyan dolgokat mondunk más embereknek, ami számunkra nem jelent sokat, csak azért, hogy elkerüljük a kínos csendet. Csak hogy mondjunk valamit. És nem tudjuk, hogy az emberek hogyan reagálnak ezekre a szavakra. Az író,

http://ujhazak.com