A fürdés során először megmosott testrész a személyiségről árulkodik a pszichológusok szerint

 

A reggeli rutin sokaknál a zuhanyzással kezdődik. De senki nem fürdik egyformán. Talán észre sem vesszük, de mindannyiunknak megvan a maga szokása, hogy melyik testrészünket mossuk meg először. Ez tudatos döntés, ennek megfelelően sokat elárul személyiségünkről. Hogy rólad mit, azt most megtudhatod.

1. Az arcodat

Ha először az arcodat mosod meg, számodra mind az 5 érzék – hallás, ízlelés, látás, szaglás, tapintás – egyformán fontos. Sokat törődsz azzal, hogy mások hogyan ítélnek meg, ezért mosod meg először azt a testrészedet, amit mások először megpillantanak: az arcodat.

 

Mindig szorongsz amiatt, hogy az emberek mit gondolnak rólad, ettől frusztrált és stresszes leszel, gyakran zavarban vagy.

Ha ilyen a személyiséged, nehezen viseled, ha rosszat mondanak rólad.

2. A lábadat vagy a karodat

Ha először a lábaidra figyelsz zuhanyzáskor, szerény és gyakorlatias embernek mondhatod magad. De ennek van egy másik oldala is. A karok és a lábak az erő és az akarat jelképei.

Ha ezeket mosod meg először, azt is mutatja, hogy nem félsz kifejezni a véleményedet, akár gyűlölsz, akár szeretsz valamit.

Ha a hónaljadat mosod meg először, valószínűleg népszerű vagy társasági körökben, mint felelősségteljes és szavahihető ember. A kemény munkától sem ijedsz meg.

3. Az intim részeket

Feltehetően nagyon félénk vagy. Valószínűleg te is befelé fordulóként és kevés önbizalommal rendelkező emberként jellemeznéd önmagad. Társaságban nem sok figyelmet kapsz, de akik igazán ismernek, azt mondják rólad, te vagy a legőszintébb ember a világon.

Nehezen foglalsz állást, és könnyen feladod, de akik közel állnak hozzád, azok mindig jól érezhetik magukat veled.

4. A mellkasodat

Ha azt veszed észre, hogy zuhanyzás közben elsőként a mellkasodat kezded el sikálni, minden valószínűség szerint magabiztos vagy, és jól érzed magad a bőrödben. Gyakorlatias vagy és szókimondó, elég határozott ahhoz, hogy nehezen lehessen összezavarni.

Szeretsz független lenni, ezzel pedig kivívod mások csodálatát.

5. A hajadat

Ha a fejed vagy a hajad az első, amit megmosol a zuhany alatt, szereted a rendet és a fegyelmet. A test legfelső része általában az erőt szimbolizálja, és az, hogy elsőként ezt mosod meg, mutatja, hogy szilárd véleményed van mindenről, és hiszel a gyakorlatiasságban.

Nagyon jól osztod be az idődet, egyik legjobb tulajdonságod a pontosság. Inkább az eszük, mintsem a vagyonuk alapján választod meg a barátaidat.

6. A vállaidat és a nyakadat

A legkeményebben dolgozó emberek gyakran a nyakukat és a vállaikat mossák meg elsőként. A vállak a terhet mutatják, te pedig annak a terhétől akarsz megszabadulni, hogy mindent tökéletesen kell megvalósítanod. Pozitív ember vagy, törtető, és ugyanezt várod el másoktól is.

Nagy benned a versenyszellem, mindig egy lépéssel mások előtt akarsz járni.

7. A hátadat

A hát a tudatosságot tükrözi. Ide tartozik a gerinc és az idegrendszer is, ami nagy szerepet játszik az agyműködésben. Ha először ezt a testrészedet mosod meg, sokat elárul zárkózott természetedről. Nagyon elővigyázatos vagy, és nehezen bízol meg az emberekben.

Mélyen elemzed a dolgokat, és jól megfontoltan hozol döntéseket. Egyedül lenni nem a legjobb kikapcsolódás számodra, de élvezni tudod az énidőt is.


Hozzászólások

Senki sem képes hiba nélkül teljesíteni ezt a Mandela-effektus tesztet. Neked sikerül?

Senki sem képes hiba nélkül teljesíteni ezt a Mandela-effektus tesztet. Neked sikerül?

Mandela effektusnak hívjuk azt, amikor az emberek nagy többségének kristálytiszta emlékei vannak olyan dolgokról, melyek valójában sosem történtek meg. Nevét Nelson Mandeláról, korábbi dél-afrikai elnökről kapta, mivel hozzá köthető az egyik legkomolyabb ilyen jelenség: a középkorú emberek többségén

Így néznének ki a legnépszerűbb filmek plakátjai, ha sztárok helyett macskák lennének rajtuk

Így néznének ki a legnépszerűbb filmek plakátjai, ha sztárok helyett macskák lennének rajtuk

A macskák nemcsak az internetet, de már a mozifilmek világát is megnyerték maguknak. Legalábbis egy orosz grafikus csoportnak köszönhetően mindenképpen. A Vkontakte közösségi oldal „Котий” (A macska) nevezetű csoportjában ugyanis az interneten fellelhető abszurd macskás fotók segítségével az emberek

18 megoldás a ház rendszerezéséhez, amelyek láttán örömmel fogsz felsóhajtani

18 megoldás a ház rendszerezéséhez, amelyek láttán örömmel fogsz felsóhajtani

Gyerekjátékok, szépségápolási cikkek, háztartási vegyszerek, rengeteg cipő ... Olyan sok terméket vásárolunk meg, hogy egy hangulatos otthon megszervezése komoly fejfájást okozhat! Néha kifogyunk az ötletekből, hogy hogyan lehetne mindent elrendezni, hogy szép és kényelmes is

12 élelmiszer, amely árthat neked, ha rosszkor fogyasztod

12 élelmiszer, amely árthat neked, ha rosszkor fogyasztod

Kutatások szerint, manapság az Egyesült Államokban egy átlagos ember kb. 20% -kal több kalóriát fogyaszt, mint ősei a múlt században. És bár az emberek egyre tudatosabban táplálkoznak, nem mindig könnyű az egészséges táplálkozás szabályainak megfelelni.

Egy Titanic túlélő azt állítja, hogy nem egy jéghegy pusztította el a hajót

Egy Titanic túlélő azt állítja, hogy nem egy jéghegy pusztította el a hajót

A könyvekből és a filmekből mindannyian tudjuk, hogy a Titanic egy jéghegy miatt süllyedt, de van néhány friss bizonyíték, amely szerint robbanások és tüzek voltak a hajón, és ezek miatt süllyedt el! Ez megváltoztatja a

Az anya beköti a babát az autós ülésbe, és kidobja a második emeleti ablakból, mielőtt utolsó lélegzetet vesz

Az anya beköti a babát az autós ülésbe, és kidobja a második emeleti ablakból, mielőtt utolsó lélegzetet vesz

Csodálatos, hogy mi történik egy nő megérzésével, amikor anyává válik. Hirtelen az élete már nemcsak önmagáról szól. Gyermeke biztonsága előtérbe kerül – történjen bármi. Ez a történet egy tökéletes példa egy anya szeretetére – hihetetlenül szomorú és

20 fantasztikus tervező, akik egy lépéssel a világ előtt járnak

20 fantasztikus tervező, akik egy lépéssel a világ előtt járnak

A tervezők nem ülnek nyugodtan! Amikor a praktikus találkozik a kreatívval, nagy dolgok születnek. Lehet, hogy nem veszed észre, de életünket továbbra is a tervezők munkája alakítja. Minden tervező fő célja, hogy életünk jobb és

9 jele annak, hogy túl sok cukrot fogyasztasz

9 jele annak, hogy túl sok cukrot fogyasztasz

A cukor jó ízű, és minden, ami tartalmazza, még jobb! Úgy tűnik, hogy az édes kristályos szénhidrát mindenhol megtalálható. Legtöbben szeretünk a kedvenc desszertjeink felejthetetlen ízére gondolni, amikor éhesek vagyunk. Azonban az, ami ártatlan örömnek

A japán emberek életének 15 jellemzője, ami meghaladja az átlagos európai emberek gondolkodását

A japán emberek életének 15 jellemzője, ami meghaladja az átlagos európai emberek gondolkodását

Japán egy teljesen egyedi ízlésű, évezredes hagyományokkal rendelkező ország, filozófiájuk pedig generációról-generációra öröklődik a lakosok között. Noha az ország maga az egyik legfejlettebb a világon, a technikai újítások folyamatos fejlesztése közben sem szakította meg a kapcsolatot a gyökereive

28 találmány, amivel Japán büszkélkedhet

28 találmány, amivel Japán büszkélkedhet

Mi jut eszedbe, ha Japánra gondolsz? A kontrasztok országa, ahol az érintetlen természet szomszédjai a fejlett technológiák. 1995-ben a ma nagyon népszerű monopodot a Haszontalan japán találmányok című könyvben lehet megtalálni. Azoknak az embereknek, akik

http://ujhazak.com