Amit először meglátsz a képen, elárulja, mi a legfontosabb neked a szerelemben: pszichiáterek tesztje

 

A tudatalattinknak nagy hatása van arra, hogyan viselkedünk, mit teszünk és hogyan látjuk a körülöttünk lévő dolgokat. A tudatalattink raktároz mindent, amit valaha láttunk, éreztünk, tapasztaltunk. A következő képek több dolgot rejtenek, hogy közülük melyiket veszed észre először, megmutatja a szerelemhez fűződő viszonyodat. Egyes pszichológusok szerint ez a technika nagyon hasznos, mert segít felfedezni az elménk rejtett zugait.

Mit látsz először? – 1. kép

A két macskát

Ha a két macskát pillantottad meg először, határozott és szókimondó vagy. Az életed a jólét és a szépség, a humor és az egészség körül forog, és ezt becsülöd a szerelemben is. Egyesek szerint önző vagy, de csak szeretsz önmagad lenni, és nem tűrsz semmilyen külső kontrollt. Néha egyedül akarsz lenni, és azt sincs kedved megmagyarázni, hogy miért.

 
 • Személyiség: Független vagy, és elégedett önmagaddal.
  Nem számít, milyen magasról esel le, mindig a talpadra esel.
 • Szerelem: A függetlenséged kissé nehézkessé teszi a magánéletedet. Hosszútávú kapcsolatokban nem érzed magad a legjobban, gyakran inkább elmenekülsz ezek elől.

A kutyát

A nyugalom és a jó közérzet számodra fontosak. Hiszel az igaz szerelemben, és hajlandó vagy addig várni rá, amíg csak kell, ezért még a magányos péntek estéket is bevállalod. Hűséges vagy, felelősségteljes, megbízható és nyugodt. Hiszed, hogy megéri várni az igaz szerelemre. Minden helyzetben meglátod a jót.

 • Személyiség: Szerető, törődő és nyugodt – ez vagy te.
 • Szerelem: A család számodra a legfontosabb.
  Egy kapcsolat neked leginkább egy egység és egy barátság. Meg kell tanulnod bíznod abban, akivel élsz.

Mit látsz először? – 2. kép

A rókát

Pozitív és romantikus természetű vagy. Nagyon szoros a kapcsolatod a természettel, és a szerelemben is hasonló értékrenddel rendelkező párt keresel. A rókának a mondákban jelentése is van, spiritualitást és ravaszságot szimbolizál.

 • Személyiség: Nagyon tiszteletreméltó ember vagy, a bölcsesség a szuper erőd.
 • Szerelem: A szabadság nagyon fontos számodra. Egészen addig nincs gondod a hosszútávú kapcsolatokkal, míg nem érzed magad csapdában.

A delfint

Ha a delfint látod meg először, kifinomult személyiséged van, gyakran tartanak szerencsésnek. A szerelemben intelligens és csendes párt keresel. Elbűvölő vagy, az emberek szeretnek a közeledben lenni, és ez tetszik neked. Eszes vagy és okos, viselkedésed kiegyensúlyozott.

 • Személyiség: Kedves vagy, békés és harmonikus.
 • Szerelem: Nagy családot, nagyon nagy családot szeretnél. Mindenkivel törődsz, az unokatestvéreiddel, nagybácsikkal, nagynénikkel is. Mindig emlékszel rá, hogy ki mit szeret, és mikor van a születésnapjuk.

Mit látsz először? – 3. kép

A férfi arcát

Művészi és kreatív vagy, az életed csupa kaland. Minden nap hoz neked valami újat, valószínűleg új szerelmet is. A félig üres pohár nem a te személetmódod, neked a pohár mindig tele van, vagy inkább még túl is csordul. Mindenben találsz valami szórakoztatót.

 • Személyiség: Folyamatosan pezsegsz és az energiáidat a körülötted lévők is átveszik.
 • Szerelem: Azt gondolod, még nem állsz teljesen készen egy komoly kapcsolatra, de egy nap találkozol azzal a különleges emberrel, aki ezt elfeledteti veled.

A nő arcát

Az anyaság és a kedvesség a két címszó, amivel téged jellemezni lehet. Mindig a számodra fontos emberekre gondolsz, élvezed, hogy törődhetsz velük. Kész vagy segíteni bármikor bárkinek, minden barátod tudja, hogy szó szerint egyetlen telefon, és már ott is vagy.

 • Személyiség: Hihetetlenül melegszívű és szerető vagy. A te szívedben mindenkinek jut hely.
 • Szerelem: A gondoskodás, a kifinomultság és az egyensúly számodra a legfontosabbak a szerelemben.

A gyerek arcát

Szereted, ha gondoskodnak rólad. A szerelemben nem szereted megtenni az első lépést, de még a másodikat sem. A párkapcsolatodnak az őszinteségen, a spiritualitáson és a harmónián kell alapulnia. Nagyon csendes vagy, és nem szeretsz nagy döntéseket hozni.

 • Személyiség: A szépség, az odaadás és a hűség a legfőbb jellemvonásaid.
 • Szerelem: Hűséges vagy és elkötelezett mindaddig, míg semmiről nem kell döntened.

Az arcot a vízben

A szerelmi életedben a szabadság az, amire vágysz. Az életedet könnyedén és a maximumon éled, nagyon könnyen szerzel barátokat, és nem hiszel a mély érzésekben. A pillanatnak élsz, és egyáltalán nem aggódsz a holnap miatt, igazából semmin nem vagy hajlandó aggódni. Az élet neked szuper, történjék bármi is.

 • Személyiség: Nagyon laza vagy, egyesek szerint túl felszínes.
 • Szerelem: Nem bírod az elkötelezettséget, inkább legyen sok barátod, mintsem egy valakit közelebb engedj magadhoz.

A női alakot

Szeretsz a figyelem középpontjában lenni. Eszes vagy, és értékeled, ha mások észreveszik ezt, de azt sem bánod, ha a külsődre figyelnek fel. Társasági ember vagy, aki mindig jókedvet hoz magával. Az emberek szeretnek a környezetedben lenni, de néha irigység is felütheti a fejét a részükről, hiszen mindig remek ötletekkel állsz elő.

 • Személyiség: Szeretsz szórakozni, számodra az élet erről szól. Semmi nem tud felidegesíteni vagy lehangolni.
 • Szerelem: Mélyen legbelül kicsit félsz egy komoly kapcsolattól és az elköteleződéstől, ezért inkább távol tartod magad a szerelemtől.

Hozzászólások

16 fotó, ami bizonyítja, hogy egy dögös profilképben manapság már nem bízhat az ember

16 fotó, ami bizonyítja, hogy egy dögös profilképben manapság már nem bízhat az ember

,,Régen minden jobb volt' - szokták mondani, és a helyzet az, hogy talán tényleg így van. Pár évvel ezelőtt az iWiW és MyVIP korában még az emberek profilképe is elegendő információval szolgált ahhoz, hogy ráírjunk- vagy ismerősnek jelöljük a számunkra szimpatikus személyt. Azóta persze nagyot válto

20 anyasággal kapcsolatos mém, ami remekül summázza az édesanyák életét

20 anyasággal kapcsolatos mém, ami remekül summázza az édesanyák életét

Soha-senki nem mondta, hogy anyának lenni könnyű, ennek ellenére a nők túlnyomó többségét mégis meglepetésként tudja érni, hogy mennyire piszkosul nehéz is ez az egész. Ez egy véget nem érő érzelmi hullámvasút, ami számtalan olyan kiszámíthatatlan helyzetet képes szülni, melyeken ott helyben biztos,

Az emberek fotókat posztolnak a világ egyik legőszintébb, legemberibb hollywoodi színészéről

Az emberek fotókat posztolnak a világ egyik legőszintébb, legemberibb hollywoodi színészéről

A legtöbb sztár fényűző életet él, millió dolláros partikba járkál és ahol csak lehet, kerüli az átlagemberekkel történő találkozást. Nos, Keanu Reeves nem ilyen. A Mátrix filmekkel világhírűvé vált színész épp olyan szerény, átlagos életet él, mint bárki más: helyi kocsmákba jár italozni, turistaos

21 elkapkodott építészeti megoldás, ami láttán az idegösszeomlás fenyeget

21 elkapkodott építészeti megoldás, ami láttán az idegösszeomlás fenyeget

Vannak olyan munkások, akik kizárólag a mának élnek. Ők nem törődnek az elvégzett munka minőségével és időtállóságával, csak az a cél lebeg a szemük előtt, hogy minél hamarabb, a lehető legolcsóbb és legprimitívebb megoldások segítségével abszolválják a problémát. Ez persze hajmeresztő pillanatokhoz

20 gyerek, aki igazán különleges dolgot örökölt a szüleitől

20 gyerek, aki igazán különleges dolgot örökölt a szüleitől

Magától értetődő, hogy kisebb-nagyobb mértékben mindannyian hasonlítunk a szüleinkre. Akadnak azonban olyanok, akik nem csak egy-egy anyajegyet vagy más hasonló testi jellegzetességet örököltek, hanem olyasvalamit, ami teljesen összetéveszthetetlenné teszi őket másokkal. Épp úgy, mint a most követke

20+ összehasonlító fotó, ami egészen új szemszögből mutatja be a világot

20+ összehasonlító fotó, ami egészen új szemszögből mutatja be a világot

A rögzített perspektíva egy csodálatos dolog, melynek segítségével elképesztő változásokat és átalakulásokat figyelhetünk meg a minket körülvevő világban. Ehhez pusztán két eltérő időben készült képre van szükségünk ugyanabból a szemszögből fotózva, melynek eredményeképpen lélegzetelállító változáso

11 gyerekes kérdés, amire mindig is tudni akartad a választ, de sosem merted megkérdezni

11 gyerekes kérdés, amire mindig is tudni akartad a választ, de sosem merted megkérdezni

Számtalan olyan kérdés létezik, melyek valamilyen oknál fogva gyerekkorunk óta foglalkoztatnak bennünket. Mivel azonban akkoriban a szüleink nem voltak képesek pontos választ adni ezekre a kérdésekre, egyszerűen lemondtunk a velük kapcsolatos válaszkeresésről, noha időről-időre azért mégiscsak eszün

19 érthetetlen dolog, amiről nem könnyű kitalálni, hogy micsoda

19 érthetetlen dolog, amiről nem könnyű kitalálni, hogy micsoda

Megszokhattuk már, hogy az internetezők időről-időre megosztják a legfurcsább általuk talált érdekességeket, melyekről olyannyira nem tudják kitalálni, hogy mi lehet, hogy jobb híján kénytelenek az internet népéhez fordulni segítségért. Így volt ez a most következő esetekben is, és ahogy az lenni sz

Talasszofóbia – egy hátborzongató fóbia, ami nagy valószínűséggel neked is van

Talasszofóbia – egy hátborzongató fóbia, ami nagy valószínűséggel neked is van

A fóbia egy indokolatlan viszolygás vagy ösztönös félelem meghatározott tárgyaktól, helyzetektől vagy személyektől - ebből kifolyólag pedig rengeteg ilyen fóbiát tartanak számon a pszichológusok. A talasszofóbia egy ezek közül, valódi különlegessége pedig abban rejlik, hogy az emberek túlnyomó többs

13 dolog, ami miatt úgy érezzük, mintha Japán egy teljesen más bolygón létezne

13 dolog, ami miatt úgy érezzük, mintha Japán egy teljesen más bolygón létezne

Japán egy végtelenül sokoldalú ország, ahol a gazdag kulturális hagyományok hihetetlen technikai fejlettséggel párosulnak. Éppen ezért nem is meglepő talán, hogy a világban sehol máshol nem találkozhatunk ennyire kontrasztos, mégis a nagy egészet tekintve csodálatosnak mondható valósággal. Az embere

http://ujhazak.com