Apró, de jelentős dolgok, amelyek teljesen elárulnak minket a pszichológusok szerint

Néha nem is vesszük észre, hogy a kis dolgok is ki tudják adni az igazi lényegünket. Érdekes, hogy messze nem mindenki veszi észre őket.

Összegyűjtöttük azokat a szokásokat, amelyek sokat tudnak felfedni a karakterünkről. Olvass a végéig egy váratlan bónuszért.

7. Vásárlás

A legtöbb vásárló két típusra osztható. Az első aktívan tanulmányozza a címkéket, és a vásárlást megelőzően a lehető legtöbb részletet igényli. Kíváncsi emberek, akik mindennek a végére akarnak járni.

Az utóbbi nem vesztegeti az időt, és csak a felszíni információkra korlátozódik. Felületesnek lehet nevezni.

Ezek a típusok más élethelyzetekben is hasonló módon járnak el. Biztos lehetsz benne, hogy az alaposak ismerik az egész élettörténetedet, még mielőtt közelebb kerülnének hozzád. A második típusú emberek valószínűleg még a fontosabb árnyalatokat is kihagyják.

6.

A vágy, hogy órát viseljen

Azok, akik legalább egy évig karórát viselnek, általában pontosabbak és lelkiismeretesebbek, mint azok, akik inkább lemondanak erről a kiegészítőről.

Azok az emberek, akik órát viselnek, lehet, hogy introvertáltak, de érzelmileg stabilak, míg azok, akik nem viselnek, kevésbé stabilak érzelmileg.

5. Étkezési szokások

Az étkezési preferenciák sokat tudnak mondani egy személy természetéről.

Az impulzív, kevésbé nyitott és kevésbé lelkiismeretes emberek inkább az édes bort kedvelik, és nagyon ritkán fogyasztanak gyümölcsöt.

Ugyanakkor, nyitott, nyugodtabb és lelkiismeretesebb emberek, szeretik a száraz bort, és szívesen foglalják bele a gyümölcsöket az étrendjükbe.

4. Szavak

A mindennapi életben használt szavak jellemzik személyiségünket. És nem számít, hogy hangosan mondjuk őket, vagy írjuk, esetleg gépeljük őket.

A szorongó és érzelmileg instabil emberek általában negatív érzelmekhez kapcsolódó szavakat használnak. Az extrovertáltak a pozitív érzelmeket leíró szavakat részesítik előnyben. A lelkiismeretes emberek gyakrabban használják az elért eredményekhez kapcsolódó szavakat, és a nyitott emberek általában olyan kifinomult szavakat és kifejezéseket választanak, amelyekkel lényegre törők lehetnek.

3. Zenei preferenciák

Az, hogy milyen zenét szeretsz hallgatni, elmondhatja másoknak a pszichéd sajátosságait, mert a zene hosszú távú hatással van az agyra.

Azok, akik kedvelik a szomorú vagy agresszív zenét, hogy kifejezzék érzelmeiket, általában nyugtalanok és idegesek.

Azok az emberek, akik inkább a szórakoztató vagy csendes zenét szeretik, boldogabbak. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy az ilyen zenék hallgatásának folyamata emeli a hangulatot és hosszú távú hatást gyakorol a jólétre.

2. Házimunka

Azok, akik szívesen vasalják ki a dolgokat, mosogatnak, és játszanak gyerekekkel, könnyebben kommunikálnak, mint azok, akik nem szeretik a házimunkákat. Az első típus esetében mások boldogsága a fontos. Ezért inkább dolgoznak a ház körül, mintsem apróságok miatt keseregjenek.
Az extrovertáltak általában nem szeretik a házimunkát, és előnyben részesítik a pihenést vagy a barátokkal való találkozást.

1. Művészet

A művészet iránti hozzáállás minden megnyilvánulása is sokat felfedhet egy ember természetéről.

Azok az emberek, akik szeretik a költészetet, operába járnak, vagy maguk is művészettel foglalkoznak, sokkal barátságosabbak és nyitottabbak minden újra, ellentétben azokkal, akik figyelmen kívül hagyják a művészetet.

Bónusz

Megállapítást nyert, hogy az emberek meg tudják határozni, hogy mennyire gazdag egy ember, ha egyszerűen megnézik az arcát, amikor nem fejez ki érzelmeket. Ezt a képességet gyakran használják, ha valakit alkalmazunk. A „gazdag” arcú embereket ritkábban utasítják el. Ennek megfelelően a kisebb jelek megakadályozhatják, hogy felmászhass a karrierlétrán, vagy növeld a jövedelmedet.

Ugyanakkor a tudósok még nem tudják pontosan megválaszolni, hogy pontosan mi ez a „gazdag” tényező a megjelenésben.


Hozzászólások

Ezért nem bízhat már egy dögös profilképben sem manapság az ember

Ezért nem bízhat már egy dögös profilképben sem manapság az ember

,,Régen minden jobb volt' - szokták mondani, és a helyzet az, hogy talán tényleg így van. Pár évvel ezelőtt az iWiW és MyVIP korában még az emberek profilképe is elegendő információval szolgált ahhoz, hogy ráírjunk- vagy ismerősnek jelöljük a számunkra szimpatikus személyt. Azóta persze nagyot

20 anyasággal kapcsolatos mém, ami remekül summázza az édesanyák életét

20 anyasággal kapcsolatos mém, ami remekül summázza az édesanyák életét

Soha-senki nem mondta, hogy anyának lenni könnyű, ennek ellenére a nők túlnyomó többségét mégis meglepetésként tudja érni, hogy mennyire piszkosul nehéz is ez az egész. Ez egy véget nem érő érzelmi hullámvasút, ami számtalan olyan kiszámíthatatlan helyzetet képes szülni, melyeken ott helyben biztos,

Az emberek fotókat posztolnak a világ egyik legőszintébb, legemberibb hollywoodi színészéről

Az emberek fotókat posztolnak a világ egyik legőszintébb, legemberibb hollywoodi színészéről

A legtöbb sztár fényűző életet él, millió dolláros partikba járkál és ahol csak lehet, kerüli az átlagemberekkel történő találkozást. Nos, Keanu Reeves nem ilyen. A Mátrix filmekkel világhírűvé vált színész épp olyan szerény, átlagos életet él, mint bárki más: helyi kocsmákba jár italozni, turistaos

21 elkapkodott építészeti megoldás, ami láttán az idegösszeomlás fenyeget

21 elkapkodott építészeti megoldás, ami láttán az idegösszeomlás fenyeget

Vannak olyan munkások, akik kizárólag a mának élnek. Ők nem törődnek az elvégzett munka minőségével és időtállóságával, csak az a cél lebeg a szemük előtt, hogy minél hamarabb, a lehető legolcsóbb és legprimitívebb megoldások segítségével abszolválják a problémát. Ez persze hajmeresztő pillanatokhoz

20 gyerek, aki igazán különleges dolgot örökölt a szüleitől

20 gyerek, aki igazán különleges dolgot örökölt a szüleitől

Magától értetődő, hogy kisebb-nagyobb mértékben mindannyian hasonlítunk a szüleinkre. Akadnak azonban olyanok, akik nem csak egy-egy anyajegyet vagy más hasonló testi jellegzetességet örököltek, hanem olyasvalamit, ami teljesen összetéveszthetetlenné teszi őket másokkal. Épp úgy, mint a most követke

20+ összehasonlító fotó, ami egészen új szemszögből mutatja be a világot

20+ összehasonlító fotó, ami egészen új szemszögből mutatja be a világot

A rögzített perspektíva egy csodálatos dolog, melynek segítségével elképesztő változásokat és átalakulásokat figyelhetünk meg a minket körülvevő világban. Ehhez pusztán két eltérő időben készült képre van szükségünk ugyanabból a szemszögből fotózva, melynek eredményeképpen lélegzetelállító változáso

11 gyerekes kérdés, amire mindig is tudni akartad a választ, de sosem merted megkérdezni

11 gyerekes kérdés, amire mindig is tudni akartad a választ, de sosem merted megkérdezni

Számtalan olyan kérdés létezik, melyek valamilyen oknál fogva gyerekkorunk óta foglalkoztatnak bennünket. Mivel azonban akkoriban a szüleink nem voltak képesek pontos választ adni ezekre a kérdésekre, egyszerűen lemondtunk a velük kapcsolatos válaszkeresésről, noha időről-időre azért mégiscsak eszün

19 érthetetlen dolog, amiről nem könnyű kitalálni, hogy micsoda

19 érthetetlen dolog, amiről nem könnyű kitalálni, hogy micsoda

Megszokhattuk már, hogy az internetezők időről-időre megosztják a legfurcsább általuk talált érdekességeket, melyekről olyannyira nem tudják kitalálni, hogy mi lehet, hogy jobb híján kénytelenek az internet népéhez fordulni segítségért. Így volt ez a most következő esetekben is, és ahogy az lenni sz

Talasszofóbia – egy hátborzongató fóbia, ami nagy valószínűséggel neked is van

Talasszofóbia – egy hátborzongató fóbia, ami nagy valószínűséggel neked is van

A fóbia egy indokolatlan viszolygás vagy ösztönös félelem meghatározott tárgyaktól, helyzetektől vagy személyektől - ebből kifolyólag pedig rengeteg ilyen fóbiát tartanak számon a pszichológusok. A talasszofóbia egy ezek közül, valódi különlegessége pedig abban rejlik, hogy az emberek túlnyomó többs

13 dolog, ami miatt úgy érezzük, mintha Japán egy teljesen más bolygón létezne

13 dolog, ami miatt úgy érezzük, mintha Japán egy teljesen más bolygón létezne

Japán egy végtelenül sokoldalú ország, ahol a gazdag kulturális hagyományok hihetetlen technikai fejlettséggel párosulnak. Éppen ezért nem is meglepő talán, hogy a világban sehol máshol nem találkozhatunk ennyire kontrasztos, mégis a nagy egészet tekintve csodálatosnak mondható valósággal. Az embere

http://ujhazak.com