Bukott sztárok, akikről a világ azt azt hitte, hogy évekig sikeresek lesznek, de valami félresikerült

Több ezer ember álma, hogy híres legyen. Azonban azok, akik valóban híressé válnak, hamar rájönnek, hogy híresnek maradni ugyanolyan nehéz, mint híressé válni. Tehát, még ha tényleg sikeressé is válsz, ez akkor sem jelenti azt, hogy a jövőben a pályafutásod sikeres lesz. És sajnos az egyes sztárok példái is csak azt bizonyítják, hogy ez igaz.

Mi az 5percblognál tanulunk mások hibájából. Ezúttal olyan hírességeket találtunk, akik népszerűek voltak, de gyorsan felejtésbe merültek és mi azonosítottuk az okokat, hogy miért történt ez.

1. Neve Campbell

Neve Campbell híres lett, miután a 90-es évek ikonikus horrorfilmjében, a Sikolyban játszott. Ez volt a fiatal színésznő legnagyobb szerepe sok éven át: Neve alakította a főszereplőt a mozifilmes sorozat mindhárom részében. Azonban 200-ben, a legutolsó rész forgatásának vége után, a karrierje válságba jutott. Soha nem kapott nagy szerepet népszerű filmekben. Neve csak 2011-ben jelent meg a mozivászon, amikor ismét Sidney Prescot-ot alakította: A film alkotói úgy döntöttek, hogy újabb részt adnak ki a Sikolyból. Lehet, hogy a színésznő egy kicsit túl mélyen belekerült ebbe a karakterbe.

2. Vanilla Ice

Vanilla Ice volt az első rap-énekes, akinek kislemeze a zenei lista élén volt. A dala, az Ice Ice Baby azonnal ikonikus lett, és az album értékesítése rendkívül lenyűgöző volt. Hihetetlen népszerűsége ellenére azonban a színpadi képe gyorsan unalmas lett maga a művész számára. Ennek eredményeként megszüntette a szerződését a kiadójával és független énekes lett.

Ma Vanilla Ice még mindig énekel, és filmekben is játszik színészként, és zenei producerként dolgozik. Természetesen nem annyira híres, mint egykoron, de az, hogy képes volt eldönteni, hogyan akar kinézni, és milyen dalokat akar énekelni, nagyon boldoggá teszi.

3. PSY

2012-ben a Gangnam Style videója a YouTube történetében a legnézettebb videó lett. A videó megjelentetése után az egész világ a dél-koreai zenészről, PSY-ról beszélt Az európai országokban a dal a zenei listák élén volt. Amíg még népszerű volt, PSY számos koncertet adott a világ minden táján. Ma, 7 évvel később, még mindig turnézik, de nem volt hasonló nagy sláger a karrierje során. PSY a Gangnam Style-t élete egyik legnagyobb eredményének nevezte.

4. Robert Englund

Robert Englund is egy szerepes ember. Freddy Kruger lett a legnagyobb teljesítménye és szerepe, amiben gyakrabban jelent meg, mint másban.

A 80-as évek végén a legnépszerűbb karakter volt, és 1984-től 2003-ig alakította Freddyt. Egyrészt ez a szerep hihetetlenül népszerűvé tette Englundot, de másrészt nem engedte bemutatni a valódi színészi képességeit, mert a bonyolult smink eltakarta az igazi arcát. A mai napig kevesen ismerik fel ugyanezen okból.

5. Rick Moranis

A 80-as években Rick Moranis volt az egyik legnépszerűbb komikus színész az Egyesült Államokban és Kanadában. A filmek, amikben megjelent, azonnal népszerűek lettek: ő játszotta a fő szerepet a Szellemirtókban, a Drágám, a kölykök összementek! című filmben és más híres családi vígjátékokban. Pályafutása nem volt veszélyes, de 90-es években a felesége rákban meghalt. Ezután a színész úgy döntött, hogy elhagyja a színjátszás világát, hogy a gyermekeit nevelje.

6. Crazy Town

A Crazy Town zenekar 1995-ben alakult, és nem tűnt ígéretesnek, amíg 1999-ben ki nem adták a Butterfly nevű kislemezt. A dal a világ zenei listáinak élére került és az album pedig 1,5 millió példányban kelt el. A zenekar elkövetkező munkái azonban kevésbé voltak sikeresek – a kislemezek soha nem is jelentek meg semmilyen zenei listán. A zenekar tagjai azt mondták, hogy ez a kiadó nyomása miatt volt. A 2000-es évek elején egy nagy szünetet tartottak és az új albumukat csak 2015-ben adták ki. Bár a Crazy Town továbbra is létezik, mint zenekar, nem volt másik kiemelkedő daluk.

7. Hayden Christensen

Hayden Christensen gyermekkora óta játszik filmekben, de a leghíresebb szerepe eddig Anakin Skywalker. Christensen ezt a karaktert a Csillagok háborúja mozifilmes sorozat két részében alakította. Különböző vélemények voltak a munkájáról, mivel a színészt mind a Golden Globe és a Szaturnusz-díjra, mind pedig a legrosszabb alakítást nyújtó színésznek járó Arany Málna díjra is jelölték. Ma Hayden Christensen ritkán jelenik meg filmekben, és ha igen, általában támogató szerepet tölt be.

8. Bomfunk MC’s

A Bomfunk MC’-t 2 DJ alakította 1998-ban, és 2000-ben megjelentették a Freestylert. A mai napig valószínűleg ez az egyetlen dala a zenekarnak, amit majdnem minden olyan személy hallott, aki a 2000-es években élt. A zenészek díjat kaptak a dalért, de minden következő albumuk kevésbé volt sikeres. A zenekar tagjai sokszor változtak, és a zenészek szünetet tartottak, és saját egyéni projekteket hajtottak végre. De 2019-ben megjelentettek egy új Freestyler videót, hogy megünnepeljék a dal 20. évfordulóját, és azt mondták, hogy egy új kiadáson dolgoznak.

9. Shelley Duvall

Shelley Duvall nagyon ígéretes színésznő volt: Cannes-i filmfesztivál-díjat kapott a Három nő című filmben való főszerepéért. Ezt követően nagyon sikeres részei voltak a Ragyogás, az Annie Hall és más filmekben. A 90-es években azonban Duvall sok támogatói szerepet vállalt, és 2002-ben teljesen befejezte a filmes karrierjét. 2016-ban megjelent a Dr. Phil TV showban, és elismerte, hogy pszichológiai betegsége van.

10. Rupert Grint

Azok a színészek, akik a főszerepeket játszották a Harry Potterben, a legjobban fizetett színészek voltak, még mielőtt tinédzserek lettek. Nemcsak filmekben és tévéműsorokban jelentek meg, de a notebookok, hátizsákok és egyéb termékek borítóin is. A mozifilmes sorozat utolsó epizódját 2011-ben adták ki, és abban a pillanatban Rupert Grint nagyon népszerű színész volt. Ugyanakkor szerepe volt nagyon rossz filmekben, és az ipar érdeklődése elmúlt iránta. Továbbra is filmekben és tévéműsorokban szerepel, de nyilvánvalóan nehéz valami olyan nagyot csinálni, mint a Harry Potter

Nemcsak a tehetség hiánya tehet tönkre egy sikeres karriert, hanem a szerencsétlen körülmények, egészségügyi problémák, és több ezer váratlan dolog is ugyanolyan hatással lehet. Találkoztál valaha olyan emberekkel, akik nagyon ígéretes abban, amit csináltak, de valamilyen okból valami félresikerült?

 


Hozzászólások

20 dolog, amit a háziállatok csinálnak, amikor egy pillanatra nem figyelünk

20 dolog, amit a háziállatok csinálnak, amikor egy pillanatra nem figyelünk

2016-ban megjelent ,, A kis kedvencek titkos élete” című animációs film, ami megmutatta, hogy mit csinálnak a háziállatok, amíg a gazdáik dolgozni vannak. A helyzet pedig az, hogy csaknem minden stimmel a mesefilmben: a négylábú barátaink ugyanis nem nézelődnek vágyakozva az ablakból és nem alszanak

16 nő, akinek a napja váratlanul egy rossz viccé változott

16 nő, akinek a napja váratlanul egy rossz viccé változott

Minden egyes nap apró, elkerülhetetlen problémák vesznek minket körül, de van egy speciális kudarckategória, amit csak a nők képesek átérezni igazán: fodrász által elrontott frizura, vagy épp a több órán át készített divatos smink, amire a férfi kollégánk azt hiszi, hogy megizzadtunk munkába jövet..

19 izgalmas tény Csungkingról, a városról, aminek a területe majdnem akkora, mint egész Magyarország

19 izgalmas tény Csungkingról, a városról, aminek a területe majdnem akkora, mint egész Magyarország

Valószínűleg hallottál már a világ legnagyobb városairól – Pekingről, Tokióról, Újdelhiről vagy épp Mexikóvárosról. Ezek valóban hatalmasak, Peking például nagyjából 30-szor akkora, mint Budapest. Akad azonban egy kevésbé ismert város, ami ötször akkora mint Peking, és alig kisebb kicsivel, mint Mag

20 vicces és találékony tanár, akik mellett nem lehet unatkozni az iskolában

20 vicces és találékony tanár, akik mellett nem lehet unatkozni az iskolában

Egyesek jó szívvel emlékeznek vissza az iskolás évekre, mások hálát adnak az égnek, hogy véget értek. Akármelyik csoportba tartozunk azonban, biztos, hogy mindannyian fel tudunk idézni legalább egy olyan tanárt, aki teljesen más volt, mint a többiek és akivel tényleg szórakoztatóan és izgalmasan tel

20+ erőteljes fotó a múltból, melynek mindegyike egy-egy drámai pillanatot elevenít fel

20+ erőteljes fotó a múltból, melynek mindegyike egy-egy drámai pillanatot elevenít fel

A múltban történő kalandozáshoz nem feltétlenül van szükségünk időgépre, elég pusztán néhány erőteljes történelmi fotó, ami segít nekünk visszarepülni azokba az időkbe, amikor a fák még magasabbra nőttek és az emberek kedvesebbek voltak egymással. Ezeknek a történelmi fotóknak a segítségével úgy ére

Ezért nem bízhat már egy dögös profilképben sem manapság az ember

Ezért nem bízhat már egy dögös profilképben sem manapság az ember

,,Régen minden jobb volt' - szokták mondani, és a helyzet az, hogy talán tényleg így van. Pár évvel ezelőtt az iWiW és MyVIP korában még az emberek profilképe is elegendő információval szolgált ahhoz, hogy ráírjunk- vagy ismerősnek jelöljük a számunkra szimpatikus személyt. Azóta persze nagyot

20 anyasággal kapcsolatos mém, ami remekül summázza az édesanyák életét

20 anyasággal kapcsolatos mém, ami remekül summázza az édesanyák életét

Soha-senki nem mondta, hogy anyának lenni könnyű, ennek ellenére a nők túlnyomó többségét mégis meglepetésként tudja érni, hogy mennyire piszkosul nehéz is ez az egész. Ez egy véget nem érő érzelmi hullámvasút, ami számtalan olyan kiszámíthatatlan helyzetet képes szülni, melyeken ott helyben biztos,

Az emberek fotókat posztolnak a világ egyik legőszintébb, legemberibb hollywoodi színészéről

Az emberek fotókat posztolnak a világ egyik legőszintébb, legemberibb hollywoodi színészéről

A legtöbb sztár fényűző életet él, millió dolláros partikba járkál és ahol csak lehet, kerüli az átlagemberekkel történő találkozást. Nos, Keanu Reeves nem ilyen. A Mátrix filmekkel világhírűvé vált színész épp olyan szerény, átlagos életet él, mint bárki más: helyi kocsmákba jár italozni, turistaos

21 elkapkodott építészeti megoldás, ami láttán az idegösszeomlás fenyeget

21 elkapkodott építészeti megoldás, ami láttán az idegösszeomlás fenyeget

Vannak olyan munkások, akik kizárólag a mának élnek. Ők nem törődnek az elvégzett munka minőségével és időtállóságával, csak az a cél lebeg a szemük előtt, hogy minél hamarabb, a lehető legolcsóbb és legprimitívebb megoldások segítségével abszolválják a problémát. Ez persze hajmeresztő pillanatokhoz

20 gyerek, aki igazán különleges dolgot örökölt a szüleitől

20 gyerek, aki igazán különleges dolgot örökölt a szüleitől

Magától értetődő, hogy kisebb-nagyobb mértékben mindannyian hasonlítunk a szüleinkre. Akadnak azonban olyanok, akik nem csak egy-egy anyajegyet vagy más hasonló testi jellegzetességet örököltek, hanem olyasvalamit, ami teljesen összetéveszthetetlenné teszi őket másokkal. Épp úgy, mint a most követke

http://ujhazak.com