Bukott sztárok, akikről a világ azt azt hitte, hogy évekig sikeresek lesznek, de valami félresikerült

Több ezer ember álma, hogy híres legyen. Azonban azok, akik valóban híressé válnak, hamar rájönnek, hogy híresnek maradni ugyanolyan nehéz, mint híressé válni. Tehát, még ha tényleg sikeressé is válsz, ez akkor sem jelenti azt, hogy a jövőben a pályafutásod sikeres lesz. És sajnos az egyes sztárok példái is csak azt bizonyítják, hogy ez igaz.

Mi az 5percblognál tanulunk mások hibájából. Ezúttal olyan hírességeket találtunk, akik népszerűek voltak, de gyorsan felejtésbe merültek és mi azonosítottuk az okokat, hogy miért történt ez.

1. Neve Campbell

Neve Campbell híres lett, miután a 90-es évek ikonikus horrorfilmjében, a Sikolyban játszott. Ez volt a fiatal színésznő legnagyobb szerepe sok éven át: Neve alakította a főszereplőt a mozifilmes sorozat mindhárom részében. Azonban 200-ben, a legutolsó rész forgatásának vége után, a karrierje válságba jutott. Soha nem kapott nagy szerepet népszerű filmekben. Neve csak 2011-ben jelent meg a mozivászon, amikor ismét Sidney Prescot-ot alakította: A film alkotói úgy döntöttek, hogy újabb részt adnak ki a Sikolyból. Lehet, hogy a színésznő egy kicsit túl mélyen belekerült ebbe a karakterbe.

2. Vanilla Ice

Vanilla Ice volt az első rap-énekes, akinek kislemeze a zenei lista élén volt. A dala, az Ice Ice Baby azonnal ikonikus lett, és az album értékesítése rendkívül lenyűgöző volt. Hihetetlen népszerűsége ellenére azonban a színpadi képe gyorsan unalmas lett maga a művész számára. Ennek eredményeként megszüntette a szerződését a kiadójával és független énekes lett.

Ma Vanilla Ice még mindig énekel, és filmekben is játszik színészként, és zenei producerként dolgozik. Természetesen nem annyira híres, mint egykoron, de az, hogy képes volt eldönteni, hogyan akar kinézni, és milyen dalokat akar énekelni, nagyon boldoggá teszi.

3. PSY

2012-ben a Gangnam Style videója a YouTube történetében a legnézettebb videó lett. A videó megjelentetése után az egész világ a dél-koreai zenészről, PSY-ról beszélt Az európai országokban a dal a zenei listák élén volt. Amíg még népszerű volt, PSY számos koncertet adott a világ minden táján. Ma, 7 évvel később, még mindig turnézik, de nem volt hasonló nagy sláger a karrierje során. PSY a Gangnam Style-t élete egyik legnagyobb eredményének nevezte.

4. Robert Englund

Robert Englund is egy szerepes ember. Freddy Kruger lett a legnagyobb teljesítménye és szerepe, amiben gyakrabban jelent meg, mint másban.

A 80-as évek végén a legnépszerűbb karakter volt, és 1984-től 2003-ig alakította Freddyt. Egyrészt ez a szerep hihetetlenül népszerűvé tette Englundot, de másrészt nem engedte bemutatni a valódi színészi képességeit, mert a bonyolult smink eltakarta az igazi arcát. A mai napig kevesen ismerik fel ugyanezen okból.

5. Rick Moranis

A 80-as években Rick Moranis volt az egyik legnépszerűbb komikus színész az Egyesült Államokban és Kanadában. A filmek, amikben megjelent, azonnal népszerűek lettek: ő játszotta a fő szerepet a Szellemirtókban, a Drágám, a kölykök összementek! című filmben és más híres családi vígjátékokban. Pályafutása nem volt veszélyes, de 90-es években a felesége rákban meghalt. Ezután a színész úgy döntött, hogy elhagyja a színjátszás világát, hogy a gyermekeit nevelje.

6. Crazy Town

A Crazy Town zenekar 1995-ben alakult, és nem tűnt ígéretesnek, amíg 1999-ben ki nem adták a Butterfly nevű kislemezt. A dal a világ zenei listáinak élére került és az album pedig 1,5 millió példányban kelt el. A zenekar elkövetkező munkái azonban kevésbé voltak sikeresek – a kislemezek soha nem is jelentek meg semmilyen zenei listán. A zenekar tagjai azt mondták, hogy ez a kiadó nyomása miatt volt. A 2000-es évek elején egy nagy szünetet tartottak és az új albumukat csak 2015-ben adták ki. Bár a Crazy Town továbbra is létezik, mint zenekar, nem volt másik kiemelkedő daluk.

7. Hayden Christensen

Hayden Christensen gyermekkora óta játszik filmekben, de a leghíresebb szerepe eddig Anakin Skywalker. Christensen ezt a karaktert a Csillagok háborúja mozifilmes sorozat két részében alakította. Különböző vélemények voltak a munkájáról, mivel a színészt mind a Golden Globe és a Szaturnusz-díjra, mind pedig a legrosszabb alakítást nyújtó színésznek járó Arany Málna díjra is jelölték. Ma Hayden Christensen ritkán jelenik meg filmekben, és ha igen, általában támogató szerepet tölt be.

8. Bomfunk MC’s

A Bomfunk MC’-t 2 DJ alakította 1998-ban, és 2000-ben megjelentették a Freestylert. A mai napig valószínűleg ez az egyetlen dala a zenekarnak, amit majdnem minden olyan személy hallott, aki a 2000-es években élt. A zenészek díjat kaptak a dalért, de minden következő albumuk kevésbé volt sikeres. A zenekar tagjai sokszor változtak, és a zenészek szünetet tartottak, és saját egyéni projekteket hajtottak végre. De 2019-ben megjelentettek egy új Freestyler videót, hogy megünnepeljék a dal 20. évfordulóját, és azt mondták, hogy egy új kiadáson dolgoznak.

9. Shelley Duvall

Shelley Duvall nagyon ígéretes színésznő volt: Cannes-i filmfesztivál-díjat kapott a Három nő című filmben való főszerepéért. Ezt követően nagyon sikeres részei voltak a Ragyogás, az Annie Hall és más filmekben. A 90-es években azonban Duvall sok támogatói szerepet vállalt, és 2002-ben teljesen befejezte a filmes karrierjét. 2016-ban megjelent a Dr. Phil TV showban, és elismerte, hogy pszichológiai betegsége van.

10. Rupert Grint

Azok a színészek, akik a főszerepeket játszották a Harry Potterben, a legjobban fizetett színészek voltak, még mielőtt tinédzserek lettek. Nemcsak filmekben és tévéműsorokban jelentek meg, de a notebookok, hátizsákok és egyéb termékek borítóin is. A mozifilmes sorozat utolsó epizódját 2011-ben adták ki, és abban a pillanatban Rupert Grint nagyon népszerű színész volt. Ugyanakkor szerepe volt nagyon rossz filmekben, és az ipar érdeklődése elmúlt iránta. Továbbra is filmekben és tévéműsorokban szerepel, de nyilvánvalóan nehéz valami olyan nagyot csinálni, mint a Harry Potter

Nemcsak a tehetség hiánya tehet tönkre egy sikeres karriert, hanem a szerencsétlen körülmények, egészségügyi problémák, és több ezer váratlan dolog is ugyanolyan hatással lehet. Találkoztál valaha olyan emberekkel, akik nagyon ígéretes abban, amit csináltak, de valamilyen okból valami félresikerült?

 


Hozzászólások

11 égető kérdés, amelyre választ kell találnod a fogszabályzó felhelyezése előtt

11 égető kérdés, amelyre választ kell találnod a fogszabályzó felhelyezése előtt

Sokan álmodnak szép mosolyról és egyenes fogakról. És úgy tűnik, minden, amire szükséged van egy képzett fogorvos, aki fogszabályzót tud felhelyezni. De mielőtt időpontot egyeztetnél, tanulmányoznod kell ezt a témát. Úgy döntöttünk, hogy felvetünk néhány

A szív alakú anyajeggyel született baba világhírű lett 2015-ben – így néz ki 4 évvel később

A szív alakú anyajeggyel született baba világhírű lett 2015-ben – így néz ki 4 évvel később

Minden gyermek egy csoda, és mindegyikük szép a maga módján. De egy kisfiú, akit „szerelem babának” neveztek el, nagyon különleges. Szülei, a 30 éves Murat Engin, és a 28 éves Ceyda, nem hittek a szemüknek, amikor meglátták

20 gyors észjárású ember, aki bizonyítja, hogy az egyszerűség zseniális

20 gyors észjárású ember, aki bizonyítja, hogy az egyszerűség zseniális

A tudósok bebizonyították, hogy az emberek kevesebb, mint 1% -a zseninek nevezhető. De nem értünk egyet ezzel az eredménnyel, és úgy véljük, hogy mindenki megtalálhatja a zseniális megoldásokat és megváltoztathatja milliók életét. Minden nap a

Teszt: Sokat elárul rólad, ahogyan a kormányt fogod

Teszt: Sokat elárul rólad, ahogyan a kormányt fogod

A legtöbb járművezető, különösen a tapasztaltak, szinte öntudatlanul vezetik autójukat, és már nem követik, mit csinálnak a kezeik vezetés közben. És ez, egyébként, sokat el tud mondani a természetükről. Keresd meg azt a kézpozíciót a kormányon,

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Te is jártál már úgy, hogy mire hazaértél a nyaralásból, kiszáradt a kedvenc szobanövényed? Hogy ezt megelőzd, már előre megkéred a szomszédodat, hogy néha menjen át hozzád locsolni? Ennek vége!

17 híresség, akire valószínűleg nem emlékszel fiatalként: indulhat a nosztalgia vonat

17 híresség, akire valószínűleg nem emlékszel fiatalként: indulhat a nosztalgia vonat

Van egy olyan érzésünk, hogy egyes színészek soha nem voltak fiatalok. Függetlenül attól, hogy melyik filmben látjuk őket, már vannak ráncaik. De a helyzet az, hogy talán nem láttuk a korai szerepeiket, vagy egyszerűen nem

Egy 26 éves férfi újjáéleszti a halott tavakat Indiában, és a világnak több ilyen hősre van szüksége, mint Ő

Egy 26 éves férfi újjáéleszti a halott tavakat Indiában, és a világnak több ilyen hősre van szüksége, mint Ő

A legutóbbi jelentések szerint a világ a legrosszabb vízválságával szembesül, és 844 millió ember nem fér hozzá tiszta vízhez. Az egyik fő probléma, ami ezt okozza, a vízszennyezés. Szerencsére vannak olyan emberek, mint Ramveer Tanwar

Így változott meg a 2000-es évek népszerű vígjátékainak 23 sztárja: lesz itt döbbenet

Így változott meg a 2000-es évek népszerű vígjátékainak 23 sztárja: lesz itt döbbenet

A 90-es évek végén és a 2000-es évek elején a tini vígjátékok rendkívül népszerűek voltak. Még azok is nézték, akik teljesen másfajta humort kedveltek. Mindenki hozzászokott ahhoz, hogy a szereplőket ezekben a filmekben látja, és

Ezektől a fényképektől egész nap mosolyogni fogsz

Ezektől a fényképektől egész nap mosolyogni fogsz

Vannak napok, amikor tényleg csak édességre és szép mosolyra van szükségünk, hogy a világ jobb helynek érezze magát. És semmi sem jobb, mint a szerettünk feltétel nélküli szeretete. Ahhoz, hogy felvidítsd a napodat, úgy gondoljuk, nincs

20 alkalom, amikor az emberek valami igazán kivételeset fényképeztek le, és megosztották a képeket a világgal

20 alkalom, amikor az emberek valami igazán kivételeset fényképeztek le, és megosztották a képeket a világgal

Olyan világban élünk, amely tele van meglepetésekkel, ahol minden egyes nap új esély, hogy valami olyan szokatlan dolgot láss, amitől kétségbe vonod a saját látásodat. Egy violinkulcs egy zacskó sültkrumpliban, egy macska, akinek a szőre

http://ujhazak.com