Egy személyi edző 32 kg-ot szedett fel, hogy együtt fogyjon az ügyfelével, és ez működött

A fogyás nem könnyű út, hiszen keményen kell dolgoznod, az egészségtelen (de annyira finom) ételeket ki kell iktatnod az életedből, és ugyanakkor motiváltnak kell maradnod. Mindannyian profitálhatunk egy olyan vezetőtől, aki szívesen osztja meg velünk az ötleteit, hogy egészségesebbek legyünk. De a döntés, hogy osztozzon a fájdalmadban, és megharcolja veled a harcot, az, amin múlik, hogy egy edző sikerrel jár vagy elbukik. És pontosan ez az, amit Adonis Hill tett, hogy inspirálja az ügyfelét, hogy lefogyjon.

Csodáljuk azokat az embereket, akik extra dolgokat tesznek, hogy segítsenek másoknak és még az életüket is megmentik. Ez a tréner megmutatta nekünk, hogy a támogatás kulcsfontosságú az edzésprogram elindításakor.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

 

#TbT that time I risked my life to show you that Losing Weight And saving your own life is possible #FitToFatToFit on #AEtv .WHY? Because over 2 MIlLION people die every year from obesity related diseases. I gained 70lbs in 3 months (I was given 4 months to gain weight but doctors stopped me a month early to prevent the risk of a stroke) , I had raised my blood pressure to 170/140 and was diagnose with hypertension as well as pre diabetes. Great news….. I lost the weight in 4-5 months and no longer do I have hypertension nor diabetes but I have to be on my P’s & Q’s for the rest of my life. Am I Crazy?! I can tell you this “The best way to find yourself is to lose yourself in the service of others.” – Mohandas Gandhi _________________________________ Let me explain : Many see the world in the form of a pyramid with the ones on the bottom serving those on the top. And people go so hard for that top spot because the world promises joy to those who sit there. Success, greatness, and happiness is found there… in winning out over others. I’m here to tell you it’s all an illusion.

But what if I told you that life is far more deeper then all dat? Yea , all of those things are dope but what if true happiness is not found in lording authority over others – but instead, is found in living our lives for others? What if choosing to serve others was actually the pathway to true success and lastness greatness? Im not saying to go out and risk your life like I did but I challenge you to give an helping hand from time to time. GREAT NEWS!!!! I’m working on so many projects that will help us ALL. HELP IS ON THE WAY! WE ARE ALL IN THIS TOGETHER _________________________________________ Overweight and obesity are the fifth leading risk for global deaths. At least 2.8 million adults die each year as a result of being overweight or obese. In addition, 44% of the diabetes burden, 23% of the ischaemic heart disease burden and between 7% and 41% of certain cancer burdens are attributable to overweight and obesity. Overweight and obesity are linked to more deaths worldwide than underweight. -easo.org Email me: [email protected] #YourTurnYouGotTheJuiceNow

Adonis “No Excuses” Hill (@bodybyadonis) által megosztott bejegyzés,

 

Ez a történet a Fit To Fat To Fit TV műsorral kezdődött, ahol a személyi edzők arra törekednek, hogy jobban megértsék ügyfeleik küzdelmét a túlsúllyal és kihívások elé állítják magukat.

Amikor megkérdezték Adonis Hillt, hogy felszedne-e 32 kg-ot valaki más kedvéért, a válasza határozott volt: „Ha azt jelenti, hogy megmenti az életüket, akkor természetesen igen!”

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

 

#FITtoFATtoFIT & Then this happened! Day 240 of 240. Alissa felt so bad for me. She cried!!!! And if anyone knows A-money, you know she is as tough as a 2-dollar steak. Empathy is about standing in someone else’s shoes, feeling with his or her heart, seeing with his or her eyes. Not only is empathy hard to outsource and automate, but it makes the world a better place. -Daniel H. Pink #SheEmpathizedWithMe #iEmpathizedWithHer #WeAreALLinThis2gether #RespectTheProcess #ItsYouVsYou #AdonisHill #GodisPOPPIN YOUR TURN! YOU GOT THE JUICE NOW #FitToFatToFit on @AEtv .. episode airs next week Tuesday 2/2/16 at 10/9c. PLEASE set your DVRs family … Thank you! #aetv

Adonis “No Excuses” Hill (@bodybyadonis) által megosztott bejegyzés,

 

Az ügyfele, Alissa egész életében túlsúlyos volt. Amikor elkezdte ezt a projektet, súlya 140 kg volt. Adonisnak 4 hónap alatt több mint 32 kg-ot kellett felszednie, hogy összehangolódjon a partnerével. Ehhez tonnaszámra egészségtelen ételeket fogyasztott, üdítőt ivott, és abbahagyta a testmozgást.

Elkötelezettsége egészségügyi problémákat okozott. Az orvosoknak a tervezettnél egy hónappal korábban meg kellett állítaniuk a súlygyarapodási folyamatát, mert Adonis-t magas vérnyomással és prediabétesszel diagnosztizálták. A jó hír az, hogy már nem kell gyógyszereket szednie, mivel visszatért a normális súlyához. De nem bánja és azzal hasonlítja össze azt a kockázatot, amit vállalt, amikor a „tűzoltó bemegy az égő épületbe és megment valakit, aki a tűz csapdájába esett”.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

 

#FITtoFATtoFIT TUESDAY 2/2 WHY ARE WE WORKING OUT IN THE CEMETERY THO? Ok! Ok! I know I look all awkward and shyt running but your boy was overweight, what you expect?! … But did you see them hops? ???? Guess What? You probably wouldn’t believe this but…. Alissa was my motivation too #itNeverWasAboutMe #TeamWorkMakesTheDreamWork #AloneWeCanDoSoLittle #TogetherWeCanDoSoMuch #WeAreALLinThis2gether To see the FULL sneak peak trailer and behind the scenes pics please go to my Facebook group page **(LINK IN BIO). facebook.com/bodybyadonis/ #FitToFatToFit on @AEtv .. episode airs this week Tuesday 2/2/16 at 10/9c. PLEASE set your DVRs family … Thank you! #aetv PLEASE SPREAD THE WORD!!!!!

Adonis “No Excuses” Hill (@bodybyadonis) által megosztott bejegyzés,

 

Az első cél elérésekor az út második része kezdődött. Alissa és önzetlen edzője együtt dolgozott, hogy megszerezzék az álmaik testét. Futottak, súlyokat emeltek, szigorú étrendet követtek, és a nehéz időkben támogatták egymást. Valódi kihívás volt, mivel nemcsak lusta viselkedéssel kellett megküzdeniük, hanem az egészségtelen táplálkozás iránti függőséggel és mások ítéleteivel is, amelyek képesek tönkre tenni minden törekvést.

Néhány hónap után mindketten ragyogó eredményeket értek el. Alissa 4 hónap alatt 26 kg-ot fogyott, míg Adonis arról számolt be, hogy súlya körülbelül 103 kg. Ez azt jelenti, hogy ez a kísérlet megérte az erőfeszítést.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

 

Result check in! Believe In Change & Change Will Come! It starts in your mind before the gym and the kitchen #HowBadDoYouWantIt? www.GoalSupplement.com

Adonis “No Excuses” Hill (@bodybyadonis) által megosztott bejegyzés,

 

Adonis Hill saját tapasztalatai alapján megmutatta, hogy az emberek bármit elérhetnek, ha elég motiváltak. Arra a következtetésre jutott, hogy az egész az empátiáról szól, valamint arról hogy megértsük egy másik ember érzéseit és osztozzunk bennük. Az edző reméli, hogy ezzel a kísérlettel felhívja a figyelmet az elhízás kockázatára. „Ha tovább haladunk az egészségtelen úton, akkor a temető ott van, ahol végül kikötnénk.”

Ismersz olyan embereket, akik készen állnak arra, hogy túlmutassanak mindennapi feladataikon, hogy valamit elérjenek?

 


Hozzászólások

11 égető kérdés, amelyre választ kell találnod a fogszabályzó felhelyezése előtt

11 égető kérdés, amelyre választ kell találnod a fogszabályzó felhelyezése előtt

Sokan álmodnak szép mosolyról és egyenes fogakról. És úgy tűnik, minden, amire szükséged van egy képzett fogorvos, aki fogszabályzót tud felhelyezni. De mielőtt időpontot egyeztetnél, tanulmányoznod kell ezt a témát. Úgy döntöttünk, hogy felvetünk néhány

A szív alakú anyajeggyel született baba világhírű lett 2015-ben – így néz ki 4 évvel később

A szív alakú anyajeggyel született baba világhírű lett 2015-ben – így néz ki 4 évvel később

Minden gyermek egy csoda, és mindegyikük szép a maga módján. De egy kisfiú, akit „szerelem babának” neveztek el, nagyon különleges. Szülei, a 30 éves Murat Engin, és a 28 éves Ceyda, nem hittek a szemüknek, amikor meglátták

20 gyors észjárású ember, aki bizonyítja, hogy az egyszerűség zseniális

20 gyors észjárású ember, aki bizonyítja, hogy az egyszerűség zseniális

A tudósok bebizonyították, hogy az emberek kevesebb, mint 1% -a zseninek nevezhető. De nem értünk egyet ezzel az eredménnyel, és úgy véljük, hogy mindenki megtalálhatja a zseniális megoldásokat és megváltoztathatja milliók életét. Minden nap a

Teszt: Sokat elárul rólad, ahogyan a kormányt fogod

Teszt: Sokat elárul rólad, ahogyan a kormányt fogod

A legtöbb járművezető, különösen a tapasztaltak, szinte öntudatlanul vezetik autójukat, és már nem követik, mit csinálnak a kezeik vezetés közben. És ez, egyébként, sokat el tud mondani a természetükről. Keresd meg azt a kézpozíciót a kormányon,

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Te is jártál már úgy, hogy mire hazaértél a nyaralásból, kiszáradt a kedvenc szobanövényed? Hogy ezt megelőzd, már előre megkéred a szomszédodat, hogy néha menjen át hozzád locsolni? Ennek vége!

17 híresség, akire valószínűleg nem emlékszel fiatalként: indulhat a nosztalgia vonat

17 híresség, akire valószínűleg nem emlékszel fiatalként: indulhat a nosztalgia vonat

Van egy olyan érzésünk, hogy egyes színészek soha nem voltak fiatalok. Függetlenül attól, hogy melyik filmben látjuk őket, már vannak ráncaik. De a helyzet az, hogy talán nem láttuk a korai szerepeiket, vagy egyszerűen nem

Egy 26 éves férfi újjáéleszti a halott tavakat Indiában, és a világnak több ilyen hősre van szüksége, mint Ő

Egy 26 éves férfi újjáéleszti a halott tavakat Indiában, és a világnak több ilyen hősre van szüksége, mint Ő

A legutóbbi jelentések szerint a világ a legrosszabb vízválságával szembesül, és 844 millió ember nem fér hozzá tiszta vízhez. Az egyik fő probléma, ami ezt okozza, a vízszennyezés. Szerencsére vannak olyan emberek, mint Ramveer Tanwar

Így változott meg a 2000-es évek népszerű vígjátékainak 23 sztárja: lesz itt döbbenet

Így változott meg a 2000-es évek népszerű vígjátékainak 23 sztárja: lesz itt döbbenet

A 90-es évek végén és a 2000-es évek elején a tini vígjátékok rendkívül népszerűek voltak. Még azok is nézték, akik teljesen másfajta humort kedveltek. Mindenki hozzászokott ahhoz, hogy a szereplőket ezekben a filmekben látja, és

Ezektől a fényképektől egész nap mosolyogni fogsz

Ezektől a fényképektől egész nap mosolyogni fogsz

Vannak napok, amikor tényleg csak édességre és szép mosolyra van szükségünk, hogy a világ jobb helynek érezze magát. És semmi sem jobb, mint a szerettünk feltétel nélküli szeretete. Ahhoz, hogy felvidítsd a napodat, úgy gondoljuk, nincs

20 alkalom, amikor az emberek valami igazán kivételeset fényképeztek le, és megosztották a képeket a világgal

20 alkalom, amikor az emberek valami igazán kivételeset fényképeztek le, és megosztották a képeket a világgal

Olyan világban élünk, amely tele van meglepetésekkel, ahol minden egyes nap új esély, hogy valami olyan szokatlan dolgot láss, amitől kétségbe vonod a saját látásodat. Egy violinkulcs egy zacskó sültkrumpliban, egy macska, akinek a szőre

http://ujhazak.com