Egy személyi edző 32 kg-ot szedett fel, hogy együtt fogyjon az ügyfelével, és ez működött

A fogyás nem könnyű út, hiszen keményen kell dolgoznod, az egészségtelen (de annyira finom) ételeket ki kell iktatnod az életedből, és ugyanakkor motiváltnak kell maradnod. Mindannyian profitálhatunk egy olyan vezetőtől, aki szívesen osztja meg velünk az ötleteit, hogy egészségesebbek legyünk. De a döntés, hogy osztozzon a fájdalmadban, és megharcolja veled a harcot, az, amin múlik, hogy egy edző sikerrel jár vagy elbukik. És pontosan ez az, amit Adonis Hill tett, hogy inspirálja az ügyfelét, hogy lefogyjon.

Csodáljuk azokat az embereket, akik extra dolgokat tesznek, hogy segítsenek másoknak és még az életüket is megmentik. Ez a tréner megmutatta nekünk, hogy a támogatás kulcsfontosságú az edzésprogram elindításakor.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

 

#TbT that time I risked my life to show you that Losing Weight And saving your own life is possible #FitToFatToFit on #AEtv .WHY? Because over 2 MIlLION people die every year from obesity related diseases. I gained 70lbs in 3 months (I was given 4 months to gain weight but doctors stopped me a month early to prevent the risk of a stroke) , I had raised my blood pressure to 170/140 and was diagnose with hypertension as well as pre diabetes. Great news….. I lost the weight in 4-5 months and no longer do I have hypertension nor diabetes but I have to be on my P’s & Q’s for the rest of my life. Am I Crazy?! I can tell you this “The best way to find yourself is to lose yourself in the service of others.” – Mohandas Gandhi _________________________________ Let me explain : Many see the world in the form of a pyramid with the ones on the bottom serving those on the top. And people go so hard for that top spot because the world promises joy to those who sit there. Success, greatness, and happiness is found there… in winning out over others. I’m here to tell you it’s all an illusion.

But what if I told you that life is far more deeper then all dat? Yea , all of those things are dope but what if true happiness is not found in lording authority over others – but instead, is found in living our lives for others? What if choosing to serve others was actually the pathway to true success and lastness greatness? Im not saying to go out and risk your life like I did but I challenge you to give an helping hand from time to time. GREAT NEWS!!!! I’m working on so many projects that will help us ALL. HELP IS ON THE WAY! WE ARE ALL IN THIS TOGETHER _________________________________________ Overweight and obesity are the fifth leading risk for global deaths. At least 2.8 million adults die each year as a result of being overweight or obese. In addition, 44% of the diabetes burden, 23% of the ischaemic heart disease burden and between 7% and 41% of certain cancer burdens are attributable to overweight and obesity. Overweight and obesity are linked to more deaths worldwide than underweight. -easo.org Email me: [email protected] #YourTurnYouGotTheJuiceNow

Adonis “No Excuses” Hill (@bodybyadonis) által megosztott bejegyzés,

 

Ez a történet a Fit To Fat To Fit TV műsorral kezdődött, ahol a személyi edzők arra törekednek, hogy jobban megértsék ügyfeleik küzdelmét a túlsúllyal és kihívások elé állítják magukat.

Amikor megkérdezték Adonis Hillt, hogy felszedne-e 32 kg-ot valaki más kedvéért, a válasza határozott volt: „Ha azt jelenti, hogy megmenti az életüket, akkor természetesen igen!”

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

 

#FITtoFATtoFIT & Then this happened! Day 240 of 240. Alissa felt so bad for me. She cried!!!! And if anyone knows A-money, you know she is as tough as a 2-dollar steak. Empathy is about standing in someone else’s shoes, feeling with his or her heart, seeing with his or her eyes. Not only is empathy hard to outsource and automate, but it makes the world a better place. -Daniel H. Pink #SheEmpathizedWithMe #iEmpathizedWithHer #WeAreALLinThis2gether #RespectTheProcess #ItsYouVsYou #AdonisHill #GodisPOPPIN YOUR TURN! YOU GOT THE JUICE NOW #FitToFatToFit on @AEtv .. episode airs next week Tuesday 2/2/16 at 10/9c. PLEASE set your DVRs family … Thank you! #aetv

Adonis “No Excuses” Hill (@bodybyadonis) által megosztott bejegyzés,

 

Az ügyfele, Alissa egész életében túlsúlyos volt. Amikor elkezdte ezt a projektet, súlya 140 kg volt. Adonisnak 4 hónap alatt több mint 32 kg-ot kellett felszednie, hogy összehangolódjon a partnerével. Ehhez tonnaszámra egészségtelen ételeket fogyasztott, üdítőt ivott, és abbahagyta a testmozgást.

Elkötelezettsége egészségügyi problémákat okozott. Az orvosoknak a tervezettnél egy hónappal korábban meg kellett állítaniuk a súlygyarapodási folyamatát, mert Adonis-t magas vérnyomással és prediabétesszel diagnosztizálták. A jó hír az, hogy már nem kell gyógyszereket szednie, mivel visszatért a normális súlyához. De nem bánja és azzal hasonlítja össze azt a kockázatot, amit vállalt, amikor a „tűzoltó bemegy az égő épületbe és megment valakit, aki a tűz csapdájába esett”.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

 

#FITtoFATtoFIT TUESDAY 2/2 WHY ARE WE WORKING OUT IN THE CEMETERY THO? Ok! Ok! I know I look all awkward and shyt running but your boy was overweight, what you expect?! … But did you see them hops? ???? Guess What? You probably wouldn’t believe this but…. Alissa was my motivation too #itNeverWasAboutMe #TeamWorkMakesTheDreamWork #AloneWeCanDoSoLittle #TogetherWeCanDoSoMuch #WeAreALLinThis2gether To see the FULL sneak peak trailer and behind the scenes pics please go to my Facebook group page **(LINK IN BIO). facebook.com/bodybyadonis/ #FitToFatToFit on @AEtv .. episode airs this week Tuesday 2/2/16 at 10/9c. PLEASE set your DVRs family … Thank you! #aetv PLEASE SPREAD THE WORD!!!!!

Adonis “No Excuses” Hill (@bodybyadonis) által megosztott bejegyzés,

 

Az első cél elérésekor az út második része kezdődött. Alissa és önzetlen edzője együtt dolgozott, hogy megszerezzék az álmaik testét. Futottak, súlyokat emeltek, szigorú étrendet követtek, és a nehéz időkben támogatták egymást. Valódi kihívás volt, mivel nemcsak lusta viselkedéssel kellett megküzdeniük, hanem az egészségtelen táplálkozás iránti függőséggel és mások ítéleteivel is, amelyek képesek tönkre tenni minden törekvést.

Néhány hónap után mindketten ragyogó eredményeket értek el. Alissa 4 hónap alatt 26 kg-ot fogyott, míg Adonis arról számolt be, hogy súlya körülbelül 103 kg. Ez azt jelenti, hogy ez a kísérlet megérte az erőfeszítést.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

 

Result check in! Believe In Change & Change Will Come! It starts in your mind before the gym and the kitchen #HowBadDoYouWantIt? www.GoalSupplement.com

Adonis “No Excuses” Hill (@bodybyadonis) által megosztott bejegyzés,

 

Adonis Hill saját tapasztalatai alapján megmutatta, hogy az emberek bármit elérhetnek, ha elég motiváltak. Arra a következtetésre jutott, hogy az egész az empátiáról szól, valamint arról hogy megértsük egy másik ember érzéseit és osztozzunk bennük. Az edző reméli, hogy ezzel a kísérlettel felhívja a figyelmet az elhízás kockázatára. „Ha tovább haladunk az egészségtelen úton, akkor a temető ott van, ahol végül kikötnénk.”

Ismersz olyan embereket, akik készen állnak arra, hogy túlmutassanak mindennapi feladataikon, hogy valamit elérjenek?

 


Hozzászólások

20 dolog, amit a háziállatok csinálnak, amikor egy pillanatra nem figyelünk

20 dolog, amit a háziállatok csinálnak, amikor egy pillanatra nem figyelünk

2016-ban megjelent ,, A kis kedvencek titkos élete” című animációs film, ami megmutatta, hogy mit csinálnak a háziállatok, amíg a gazdáik dolgozni vannak. A helyzet pedig az, hogy csaknem minden stimmel a mesefilmben: a négylábú barátaink ugyanis nem nézelődnek vágyakozva az ablakból és nem alszanak

16 nő, akinek a napja váratlanul egy rossz viccé változott

16 nő, akinek a napja váratlanul egy rossz viccé változott

Minden egyes nap apró, elkerülhetetlen problémák vesznek minket körül, de van egy speciális kudarckategória, amit csak a nők képesek átérezni igazán: fodrász által elrontott frizura, vagy épp a több órán át készített divatos smink, amire a férfi kollégánk azt hiszi, hogy megizzadtunk munkába jövet..

19 izgalmas tény Csungkingról, a városról, aminek a területe majdnem akkora, mint egész Magyarország

19 izgalmas tény Csungkingról, a városról, aminek a területe majdnem akkora, mint egész Magyarország

Valószínűleg hallottál már a világ legnagyobb városairól – Pekingről, Tokióról, Újdelhiről vagy épp Mexikóvárosról. Ezek valóban hatalmasak, Peking például nagyjából 30-szor akkora, mint Budapest. Akad azonban egy kevésbé ismert város, ami ötször akkora mint Peking, és alig kisebb kicsivel, mint Mag

20 vicces és találékony tanár, akik mellett nem lehet unatkozni az iskolában

20 vicces és találékony tanár, akik mellett nem lehet unatkozni az iskolában

Egyesek jó szívvel emlékeznek vissza az iskolás évekre, mások hálát adnak az égnek, hogy véget értek. Akármelyik csoportba tartozunk azonban, biztos, hogy mindannyian fel tudunk idézni legalább egy olyan tanárt, aki teljesen más volt, mint a többiek és akivel tényleg szórakoztatóan és izgalmasan tel

20+ erőteljes fotó a múltból, melynek mindegyike egy-egy drámai pillanatot elevenít fel

20+ erőteljes fotó a múltból, melynek mindegyike egy-egy drámai pillanatot elevenít fel

A múltban történő kalandozáshoz nem feltétlenül van szükségünk időgépre, elég pusztán néhány erőteljes történelmi fotó, ami segít nekünk visszarepülni azokba az időkbe, amikor a fák még magasabbra nőttek és az emberek kedvesebbek voltak egymással. Ezeknek a történelmi fotóknak a segítségével úgy ére

Ezért nem bízhat már egy dögös profilképben sem manapság az ember

Ezért nem bízhat már egy dögös profilképben sem manapság az ember

,,Régen minden jobb volt' - szokták mondani, és a helyzet az, hogy talán tényleg így van. Pár évvel ezelőtt az iWiW és MyVIP korában még az emberek profilképe is elegendő információval szolgált ahhoz, hogy ráírjunk- vagy ismerősnek jelöljük a számunkra szimpatikus személyt. Azóta persze nagyot

20 anyasággal kapcsolatos mém, ami remekül summázza az édesanyák életét

20 anyasággal kapcsolatos mém, ami remekül summázza az édesanyák életét

Soha-senki nem mondta, hogy anyának lenni könnyű, ennek ellenére a nők túlnyomó többségét mégis meglepetésként tudja érni, hogy mennyire piszkosul nehéz is ez az egész. Ez egy véget nem érő érzelmi hullámvasút, ami számtalan olyan kiszámíthatatlan helyzetet képes szülni, melyeken ott helyben biztos,

Az emberek fotókat posztolnak a világ egyik legőszintébb, legemberibb hollywoodi színészéről

Az emberek fotókat posztolnak a világ egyik legőszintébb, legemberibb hollywoodi színészéről

A legtöbb sztár fényűző életet él, millió dolláros partikba járkál és ahol csak lehet, kerüli az átlagemberekkel történő találkozást. Nos, Keanu Reeves nem ilyen. A Mátrix filmekkel világhírűvé vált színész épp olyan szerény, átlagos életet él, mint bárki más: helyi kocsmákba jár italozni, turistaos

21 elkapkodott építészeti megoldás, ami láttán az idegösszeomlás fenyeget

21 elkapkodott építészeti megoldás, ami láttán az idegösszeomlás fenyeget

Vannak olyan munkások, akik kizárólag a mának élnek. Ők nem törődnek az elvégzett munka minőségével és időtállóságával, csak az a cél lebeg a szemük előtt, hogy minél hamarabb, a lehető legolcsóbb és legprimitívebb megoldások segítségével abszolválják a problémát. Ez persze hajmeresztő pillanatokhoz

20 gyerek, aki igazán különleges dolgot örökölt a szüleitől

20 gyerek, aki igazán különleges dolgot örökölt a szüleitől

Magától értetődő, hogy kisebb-nagyobb mértékben mindannyian hasonlítunk a szüleinkre. Akadnak azonban olyanok, akik nem csak egy-egy anyajegyet vagy más hasonló testi jellegzetességet örököltek, hanem olyasvalamit, ami teljesen összetéveszthetetlenné teszi őket másokkal. Épp úgy, mint a most követke

http://ujhazak.com