Egy Titanic túlélő azt állítja, hogy nem egy jéghegy pusztította el a hajót

A könyvekből és a filmekből mindannyian tudjuk, hogy a Titanic egy jéghegy miatt süllyedt, de van néhány friss bizonyíték, amely szerint robbanások és tüzek voltak a hajón, és ezek miatt süllyedt el! Ez megváltoztatja a történelmet. Vizsgáljunk meg néhány tényt, amelyek megvilágíthatják ezeket az új körülményeket.

Saját vizsgálatot végeztünk és ellenőriztük azokat a bizonyítékokat, amelyek igazolhatják, hogy a Titanic robbanások következtében süllyedt el.

A túlélő Vaginak Byurat soha nem említett a jéghegyet.

Vaghinak Byurat abban az időben Konstantinápoly értelmiségének egyik legjelentősebb képviselője volt, és üzleti utazást tervezett Amerikába, hogy ott könyveket szerezzen be. Ezért vásárolta meg jegyét a Titanicra.

Túlélte, és a saját szemével látta a Titanic elsüllyedését.

De az ő változata különböző.

Chahen Khachatourian, az Örmény Nemzeti Művészeti Galéria igazgatója ismerte Vaghinakot, és személyesen készített vele interjút. Később megírta a hajón történt történetet. Byurat hosszú életet élt és gyakran beszélt a Titanic elsüllyedéséről. A legérdekesebb dolog az volt, hogy soha nem említette a jéghegyet. Byurat ehelyett mindig egy olyan robbanásról beszélt, amely a hajó elsüllyedéséhez vezetett.

Ezt a tanút valószínűleg elhallgattatták volna, ha más túlélők nem léptek volna fel, és nem beszéltek volna ők is robbanásokról.

Amit más túlélők láttak a Titanic elsüllyedésekor

Más túlélők szerint a Titanicon 2-4 robbanás történt.

Nem csoda, hogy a pánikban elferdítették a történetet. A kutató és szerző, Bill Wormstedt is szolgáltatott néhány bizonyítékot erről a tényről, amelyet a túlélőkkel való beszélgetésekből tudott meg. Állításuk meggyőzhet téged arról, hogy valószínűleg nem volt jéghegy.

Arthur G. Peuchen polgármester, aki az első osztályon utazott, azt mondta, hogy határozottan hallotta a robbanást, és ezt követően kezdett a hajó süllyedni.
George Frederick Crowe utaskísérő volt az egyik mentőcsónakban. Interjújában azt mondta, hogy robbanás történt, majd a hátsó rész megfordult és elsüllyedt.
De továbbra is szeretnénk tudni, hogy van-e valódi bizonyíték arra, hogy a Titanic robbanás miatt süllyedt el!

A kutatók szerint az utasok túlélhették volna, ám a Titanic az óriási tűz miatt elsüllyedt.

Abban az időben a Titanic mérnökei még nem voltak tisztában az elektrolízis veszélyeivel, amely a tengervizet robbanásveszélyes hidrogénná alakítja. John Wickman a ’Titanic, A rejtett bizonyíték’ (Titanic, The Hidden Evidence) című könyvében arra a következtetésre jutott, hogy hibát követtek el. A lámpákat felkapcsolva hagyták, ami a robbanásokat okozta. Ha ezt nem tették volna meg, akkor a Titanic a felszínen marad, és az utasok túlélhették volna.

Wickman úgy véli, hogy az első robbanás 1:10 és 1:20 között történt. De azt mondta, hogy volt egy másik robbanás, amely ketté törte a hajót, és ez volt a katasztrófa oka.

Rendkívüli tényezők tökéletes egybeesése volt, és Senan Molony újságíró megerősíti ezt. Több mint 30 évet töltött annak kutatásával, hogy miért süllyedt el a Titanic. Megállapította, hogy a katasztrófa oka a „tűz, jég és a gondatlanság”.

Ennek ellenére a szakértők megerősítik, hogy tűz ütött ki, ami egy 3 emelet magas üzemanyag-raktárban indult a hajó egyik kazánháza mögött. Sok utas repedés hangját hallotta, és ezt követően a hajót azonnal elárasztotta a víz.

Szerinted mi volt a Titanic elsüllyedésének valódi oka? Gondolod, hogy az utasok túlélhették volna? Kérjük, írd meg nekünk a véleményedet kommentben!


Hozzászólások

Senki sem képes hiba nélkül teljesíteni ezt a Mandela-effektus tesztet. Neked sikerül?

Senki sem képes hiba nélkül teljesíteni ezt a Mandela-effektus tesztet. Neked sikerül?

Mandela effektusnak hívjuk azt, amikor az emberek nagy többségének kristálytiszta emlékei vannak olyan dolgokról, melyek valójában sosem történtek meg. Nevét Nelson Mandeláról, korábbi dél-afrikai elnökről kapta, mivel hozzá köthető az egyik legkomolyabb ilyen jelenség: a középkorú emberek többségén

Így néznének ki a legnépszerűbb filmek plakátjai, ha sztárok helyett macskák lennének rajtuk

Így néznének ki a legnépszerűbb filmek plakátjai, ha sztárok helyett macskák lennének rajtuk

A macskák nemcsak az internetet, de már a mozifilmek világát is megnyerték maguknak. Legalábbis egy orosz grafikus csoportnak köszönhetően mindenképpen. A Vkontakte közösségi oldal „Котий” (A macska) nevezetű csoportjában ugyanis az interneten fellelhető abszurd macskás fotók segítségével az emberek

18 megoldás a ház rendszerezéséhez, amelyek láttán örömmel fogsz felsóhajtani

18 megoldás a ház rendszerezéséhez, amelyek láttán örömmel fogsz felsóhajtani

Gyerekjátékok, szépségápolási cikkek, háztartási vegyszerek, rengeteg cipő ... Olyan sok terméket vásárolunk meg, hogy egy hangulatos otthon megszervezése komoly fejfájást okozhat! Néha kifogyunk az ötletekből, hogy hogyan lehetne mindent elrendezni, hogy szép és kényelmes is

12 élelmiszer, amely árthat neked, ha rosszkor fogyasztod

12 élelmiszer, amely árthat neked, ha rosszkor fogyasztod

Kutatások szerint, manapság az Egyesült Államokban egy átlagos ember kb. 20% -kal több kalóriát fogyaszt, mint ősei a múlt században. És bár az emberek egyre tudatosabban táplálkoznak, nem mindig könnyű az egészséges táplálkozás szabályainak megfelelni.

Az anya beköti a babát az autós ülésbe, és kidobja a második emeleti ablakból, mielőtt utolsó lélegzetet vesz

Az anya beköti a babát az autós ülésbe, és kidobja a második emeleti ablakból, mielőtt utolsó lélegzetet vesz

Csodálatos, hogy mi történik egy nő megérzésével, amikor anyává válik. Hirtelen az élete már nemcsak önmagáról szól. Gyermeke biztonsága előtérbe kerül – történjen bármi. Ez a történet egy tökéletes példa egy anya szeretetére – hihetetlenül szomorú és

20 fantasztikus tervező, akik egy lépéssel a világ előtt járnak

20 fantasztikus tervező, akik egy lépéssel a világ előtt járnak

A tervezők nem ülnek nyugodtan! Amikor a praktikus találkozik a kreatívval, nagy dolgok születnek. Lehet, hogy nem veszed észre, de életünket továbbra is a tervezők munkája alakítja. Minden tervező fő célja, hogy életünk jobb és

9 jele annak, hogy túl sok cukrot fogyasztasz

9 jele annak, hogy túl sok cukrot fogyasztasz

A cukor jó ízű, és minden, ami tartalmazza, még jobb! Úgy tűnik, hogy az édes kristályos szénhidrát mindenhol megtalálható. Legtöbben szeretünk a kedvenc desszertjeink felejthetetlen ízére gondolni, amikor éhesek vagyunk. Azonban az, ami ártatlan örömnek

A japán emberek életének 15 jellemzője, ami meghaladja az átlagos európai emberek gondolkodását

A japán emberek életének 15 jellemzője, ami meghaladja az átlagos európai emberek gondolkodását

Japán egy teljesen egyedi ízlésű, évezredes hagyományokkal rendelkező ország, filozófiájuk pedig generációról-generációra öröklődik a lakosok között. Noha az ország maga az egyik legfejlettebb a világon, a technikai újítások folyamatos fejlesztése közben sem szakította meg a kapcsolatot a gyökereive

28 találmány, amivel Japán büszkélkedhet

28 találmány, amivel Japán büszkélkedhet

Mi jut eszedbe, ha Japánra gondolsz? A kontrasztok országa, ahol az érintetlen természet szomszédjai a fejlett technológiák. 1995-ben a ma nagyon népszerű monopodot a Haszontalan japán találmányok című könyvben lehet megtalálni. Azoknak az embereknek, akik

20 dolog, amit a háziállatok csinálnak, amikor egy pillanatra nem figyelünk

20 dolog, amit a háziállatok csinálnak, amikor egy pillanatra nem figyelünk

2016-ban megjelent ,, A kis kedvencek titkos élete” című animációs film, ami megmutatta, hogy mit csinálnak a háziállatok, amíg a gazdáik dolgozni vannak. A helyzet pedig az, hogy csaknem minden stimmel a mesefilmben: a négylábú barátaink ugyanis nem nézelődnek vágyakozva az ablakból és nem alszanak

http://ujhazak.com