Ezek a vegyes származású hírességek fantasztikus génekkel rendelkeznek: tudtad róluk?

A legfrissebb statisztikák szerint az Egyesült Államok lakosságának csupán 2,9% -a vegyes származású, és ezt látjuk a vegyes párok és a körülöttünk lévő multikulturális családok szépsége révén. A szórakoztatóipar csodálatos munkát végez ezeknek az értékeknek a képviseletével, és ezt látjuk a színészek, modellek és énekesek révén, akikbe szerelmesek vagyunk.

Nézd meg ezeket a gyönyörű szórakoztató sztárokat, akiknek a világ minden táján vannak gyökereik.

1. Christina Aguilera

A gyönyörű énekesnő, akit szeretünk az erős, egyedülálló hangjával, apai ágon ecuadori származású, míg anyja holland, skót, német és ír ősökkel rendelkezik.

2. Demi Lovato

A szeretett énekesnő, Demi Lovato apai ágon Mexikói származású, anyai ágon pedig ír származású.

3.

Wentworth Miller

Wentworth Miller szó szerint a világ minden tájáról származik. Ő német, angol, afro-amerikai és jamaikai apai ágon; és svéd, orosz, szíriai, holland és francia anyai ágon.

4. Angelina Jolie

A jól ismert istennő, akibe mindenki szerelmes volt a Tomb Raiderben és a Mr. & Mrs. Smith-ben, apai ágon szlovák és német származású, anyai ágon pedig francia kanadai és holland származású.

5. Shay Mitchell

Ez a „csinos kis hazug”, aki lenyűgözte minden rajongóját a műsorban, elég eklektikus háttérrel rendelkezik.

Apja ír és skót származású, míg anyja filippínó származású.

6. Adriana Lima

A mi szeretett angyalunk, aki a Victoria Secret arca lett a lenyűgöző szépségével, meglehetősen érdekes háttérrel rendelkezik. Bennszülött, svájci, japán, afrikai, nyugati indiai és portugál.

7. Vin Diesel

Bár a Halálos iramban sztárja soha nem találkozott a biológiai apjával, német és angol gyökerei vannak. És mivel az örökbefogadó apja afroamerikai, „színesbőrűként” azonosítják.

8. Jessica Szohr

A gyönyörű Jessica, akire mindannyian Vanessa néven utalunk, anyai ágon magyar, apai ágon pedig afro-amerikai.

9. Nicki Minaj

Amikor erős női alakokról van szó, Nicki Minaj az egyik első, aki eszünkbe jut. Részben afrikai, részben indiai és részben japán.

10. Meghan Markle

Korábban a Brilliáns elmék szeretett színészeként ismert, jelenleg Sussex hercegnőjéről kiderül, hogy részben afro-amerikai, holland és ír.

11. Keanu Reeves

Keanu Reeves egy nagyon sokoldalú karakter, nemcsak a helyek miatt, ahol élt, hanem a neve miatt is, ami azt jelenti „hűvös szellő a hegyek felett”. Származása szerint hawaii, angol és kínai.

12. Olivia Munn

Az X-Men szépsége anyai ágon kínai és vietnami, apai ágon pedig német és angol gyökerekkel rendelkezik.

13. Ne-Yo

A sokoldalú Ne-Yo, aki furcsán megszállottja a kalapoknak, kínai és afro-amerikai származású.

14. Naomi Campbell

Naomi Campbell, aki több száz tervezőt inspirált, és folyamatosan lenyűgöz bennünket kinézetével, jamaikai és afro-kínai.

15. Cameron Diaz

Ez a rossz tanár, Diaz vezetéknévvel rengeteg kérdést vetett fel a származásával kapcsolatban – valójában angol, német és kubai.

16. Dwayne Johnson

A Sziklának gazdag története van genetikailag, hiszen mindkét szülői ágon birkózó családból származik. Apai ágon fekete új-skóciai, anyai ágon pedig szamoai.

17. Maya Rudolph

Maya Rudolph mindannyiunkat megnevettetett a bíró szerepében, a The Good Place-ben, és tehetsége az édesanyjához, Minnie Ripertonhoz vezet vissza. Anyai ágon afroamerikai, apai ágon pedig zsidó.

18. Mariah Carey

Mariah Carey, aki a zenéjén keresztül megmutatta az egész világnak mágikus hangját, azt is megmutatta a világnak, hogy milyen szépek a vegyes származású emberek. Afro-amerikai, venezuelai és ír származású.

19. Jesse Williams

Jesse Williams, aki mindenkit elképeszt ragyogó szürke szemeivel, afroamerikai és svéd származású.

20. Shakira

A popzene soha nem öregedő királynője kolumbiai, de teljes neve arabul „napsütéssel teli”-t jelent. Apai ágon libanoni, anyai ágon pedig kolumbiai.

21. Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens, a Szerelmes hangjegyek sztárja, indián, filippínó, ír és kínai.

Melyik híresség lepett meg legjobban a családi hátterével? Szeretnénk hallani a gondolataidat kommentben.

 


Hozzászólások

Ezért nem bízhat már egy dögös profilképben sem manapság az ember

Ezért nem bízhat már egy dögös profilképben sem manapság az ember

,,Régen minden jobb volt' - szokták mondani, és a helyzet az, hogy talán tényleg így van. Pár évvel ezelőtt az iWiW és MyVIP korában még az emberek profilképe is elegendő információval szolgált ahhoz, hogy ráírjunk- vagy ismerősnek jelöljük a számunkra szimpatikus személyt. Azóta persze nagyot

20 anyasággal kapcsolatos mém, ami remekül summázza az édesanyák életét

20 anyasággal kapcsolatos mém, ami remekül summázza az édesanyák életét

Soha-senki nem mondta, hogy anyának lenni könnyű, ennek ellenére a nők túlnyomó többségét mégis meglepetésként tudja érni, hogy mennyire piszkosul nehéz is ez az egész. Ez egy véget nem érő érzelmi hullámvasút, ami számtalan olyan kiszámíthatatlan helyzetet képes szülni, melyeken ott helyben biztos,

Az emberek fotókat posztolnak a világ egyik legőszintébb, legemberibb hollywoodi színészéről

Az emberek fotókat posztolnak a világ egyik legőszintébb, legemberibb hollywoodi színészéről

A legtöbb sztár fényűző életet él, millió dolláros partikba járkál és ahol csak lehet, kerüli az átlagemberekkel történő találkozást. Nos, Keanu Reeves nem ilyen. A Mátrix filmekkel világhírűvé vált színész épp olyan szerény, átlagos életet él, mint bárki más: helyi kocsmákba jár italozni, turistaos

21 elkapkodott építészeti megoldás, ami láttán az idegösszeomlás fenyeget

21 elkapkodott építészeti megoldás, ami láttán az idegösszeomlás fenyeget

Vannak olyan munkások, akik kizárólag a mának élnek. Ők nem törődnek az elvégzett munka minőségével és időtállóságával, csak az a cél lebeg a szemük előtt, hogy minél hamarabb, a lehető legolcsóbb és legprimitívebb megoldások segítségével abszolválják a problémát. Ez persze hajmeresztő pillanatokhoz

20 gyerek, aki igazán különleges dolgot örökölt a szüleitől

20 gyerek, aki igazán különleges dolgot örökölt a szüleitől

Magától értetődő, hogy kisebb-nagyobb mértékben mindannyian hasonlítunk a szüleinkre. Akadnak azonban olyanok, akik nem csak egy-egy anyajegyet vagy más hasonló testi jellegzetességet örököltek, hanem olyasvalamit, ami teljesen összetéveszthetetlenné teszi őket másokkal. Épp úgy, mint a most követke

20+ összehasonlító fotó, ami egészen új szemszögből mutatja be a világot

20+ összehasonlító fotó, ami egészen új szemszögből mutatja be a világot

A rögzített perspektíva egy csodálatos dolog, melynek segítségével elképesztő változásokat és átalakulásokat figyelhetünk meg a minket körülvevő világban. Ehhez pusztán két eltérő időben készült képre van szükségünk ugyanabból a szemszögből fotózva, melynek eredményeképpen lélegzetelállító változáso

11 gyerekes kérdés, amire mindig is tudni akartad a választ, de sosem merted megkérdezni

11 gyerekes kérdés, amire mindig is tudni akartad a választ, de sosem merted megkérdezni

Számtalan olyan kérdés létezik, melyek valamilyen oknál fogva gyerekkorunk óta foglalkoztatnak bennünket. Mivel azonban akkoriban a szüleink nem voltak képesek pontos választ adni ezekre a kérdésekre, egyszerűen lemondtunk a velük kapcsolatos válaszkeresésről, noha időről-időre azért mégiscsak eszün

19 érthetetlen dolog, amiről nem könnyű kitalálni, hogy micsoda

19 érthetetlen dolog, amiről nem könnyű kitalálni, hogy micsoda

Megszokhattuk már, hogy az internetezők időről-időre megosztják a legfurcsább általuk talált érdekességeket, melyekről olyannyira nem tudják kitalálni, hogy mi lehet, hogy jobb híján kénytelenek az internet népéhez fordulni segítségért. Így volt ez a most következő esetekben is, és ahogy az lenni sz

Talasszofóbia – egy hátborzongató fóbia, ami nagy valószínűséggel neked is van

Talasszofóbia – egy hátborzongató fóbia, ami nagy valószínűséggel neked is van

A fóbia egy indokolatlan viszolygás vagy ösztönös félelem meghatározott tárgyaktól, helyzetektől vagy személyektől - ebből kifolyólag pedig rengeteg ilyen fóbiát tartanak számon a pszichológusok. A talasszofóbia egy ezek közül, valódi különlegessége pedig abban rejlik, hogy az emberek túlnyomó többs

13 dolog, ami miatt úgy érezzük, mintha Japán egy teljesen más bolygón létezne

13 dolog, ami miatt úgy érezzük, mintha Japán egy teljesen más bolygón létezne

Japán egy végtelenül sokoldalú ország, ahol a gazdag kulturális hagyományok hihetetlen technikai fejlettséggel párosulnak. Éppen ezért nem is meglepő talán, hogy a világban sehol máshol nem találkozhatunk ennyire kontrasztos, mégis a nagy egészet tekintve csodálatosnak mondható valósággal. Az embere

http://ujhazak.com