Ezek a vegyes származású hírességek fantasztikus génekkel rendelkeznek: tudtad róluk?

A legfrissebb statisztikák szerint az Egyesült Államok lakosságának csupán 2,9% -a vegyes származású, és ezt látjuk a vegyes párok és a körülöttünk lévő multikulturális családok szépsége révén. A szórakoztatóipar csodálatos munkát végez ezeknek az értékeknek a képviseletével, és ezt látjuk a színészek, modellek és énekesek révén, akikbe szerelmesek vagyunk.

Nézd meg ezeket a gyönyörű szórakoztató sztárokat, akiknek a világ minden táján vannak gyökereik.

1. Christina Aguilera

A gyönyörű énekesnő, akit szeretünk az erős, egyedülálló hangjával, apai ágon ecuadori származású, míg anyja holland, skót, német és ír ősökkel rendelkezik.

2. Demi Lovato

A szeretett énekesnő, Demi Lovato apai ágon Mexikói származású, anyai ágon pedig ír származású.

3.

Wentworth Miller

Wentworth Miller szó szerint a világ minden tájáról származik. Ő német, angol, afro-amerikai és jamaikai apai ágon; és svéd, orosz, szíriai, holland és francia anyai ágon.

4. Angelina Jolie

A jól ismert istennő, akibe mindenki szerelmes volt a Tomb Raiderben és a Mr. & Mrs. Smith-ben, apai ágon szlovák és német származású, anyai ágon pedig francia kanadai és holland származású.

5. Shay Mitchell

Ez a „csinos kis hazug”, aki lenyűgözte minden rajongóját a műsorban, elég eklektikus háttérrel rendelkezik.

Apja ír és skót származású, míg anyja filippínó származású.

6. Adriana Lima

A mi szeretett angyalunk, aki a Victoria Secret arca lett a lenyűgöző szépségével, meglehetősen érdekes háttérrel rendelkezik. Bennszülött, svájci, japán, afrikai, nyugati indiai és portugál.

7. Vin Diesel

Bár a Halálos iramban sztárja soha nem találkozott a biológiai apjával, német és angol gyökerei vannak. És mivel az örökbefogadó apja afroamerikai, „színesbőrűként” azonosítják.

8. Jessica Szohr

A gyönyörű Jessica, akire mindannyian Vanessa néven utalunk, anyai ágon magyar, apai ágon pedig afro-amerikai.

9. Nicki Minaj

Amikor erős női alakokról van szó, Nicki Minaj az egyik első, aki eszünkbe jut. Részben afrikai, részben indiai és részben japán.

10. Meghan Markle

Korábban a Brilliáns elmék szeretett színészeként ismert, jelenleg Sussex hercegnőjéről kiderül, hogy részben afro-amerikai, holland és ír.

11. Keanu Reeves

Keanu Reeves egy nagyon sokoldalú karakter, nemcsak a helyek miatt, ahol élt, hanem a neve miatt is, ami azt jelenti „hűvös szellő a hegyek felett”. Származása szerint hawaii, angol és kínai.

12. Olivia Munn

Az X-Men szépsége anyai ágon kínai és vietnami, apai ágon pedig német és angol gyökerekkel rendelkezik.

13. Ne-Yo

A sokoldalú Ne-Yo, aki furcsán megszállottja a kalapoknak, kínai és afro-amerikai származású.

14. Naomi Campbell

Naomi Campbell, aki több száz tervezőt inspirált, és folyamatosan lenyűgöz bennünket kinézetével, jamaikai és afro-kínai.

15. Cameron Diaz

Ez a rossz tanár, Diaz vezetéknévvel rengeteg kérdést vetett fel a származásával kapcsolatban – valójában angol, német és kubai.

16. Dwayne Johnson

A Sziklának gazdag története van genetikailag, hiszen mindkét szülői ágon birkózó családból származik. Apai ágon fekete új-skóciai, anyai ágon pedig szamoai.

17. Maya Rudolph

Maya Rudolph mindannyiunkat megnevettetett a bíró szerepében, a The Good Place-ben, és tehetsége az édesanyjához, Minnie Ripertonhoz vezet vissza. Anyai ágon afroamerikai, apai ágon pedig zsidó.

18. Mariah Carey

Mariah Carey, aki a zenéjén keresztül megmutatta az egész világnak mágikus hangját, azt is megmutatta a világnak, hogy milyen szépek a vegyes származású emberek. Afro-amerikai, venezuelai és ír származású.

19. Jesse Williams

Jesse Williams, aki mindenkit elképeszt ragyogó szürke szemeivel, afroamerikai és svéd származású.

20. Shakira

A popzene soha nem öregedő királynője kolumbiai, de teljes neve arabul „napsütéssel teli”-t jelent. Apai ágon libanoni, anyai ágon pedig kolumbiai.

21. Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens, a Szerelmes hangjegyek sztárja, indián, filippínó, ír és kínai.

Melyik híresség lepett meg legjobban a családi hátterével? Szeretnénk hallani a gondolataidat kommentben.

 


Hozzászólások

11 égető kérdés, amelyre választ kell találnod a fogszabályzó felhelyezése előtt

11 égető kérdés, amelyre választ kell találnod a fogszabályzó felhelyezése előtt

Sokan álmodnak szép mosolyról és egyenes fogakról. És úgy tűnik, minden, amire szükséged van egy képzett fogorvos, aki fogszabályzót tud felhelyezni. De mielőtt időpontot egyeztetnél, tanulmányoznod kell ezt a témát. Úgy döntöttünk, hogy felvetünk néhány

A szív alakú anyajeggyel született baba világhírű lett 2015-ben – így néz ki 4 évvel később

A szív alakú anyajeggyel született baba világhírű lett 2015-ben – így néz ki 4 évvel később

Minden gyermek egy csoda, és mindegyikük szép a maga módján. De egy kisfiú, akit „szerelem babának” neveztek el, nagyon különleges. Szülei, a 30 éves Murat Engin, és a 28 éves Ceyda, nem hittek a szemüknek, amikor meglátták

20 gyors észjárású ember, aki bizonyítja, hogy az egyszerűség zseniális

20 gyors észjárású ember, aki bizonyítja, hogy az egyszerűség zseniális

A tudósok bebizonyították, hogy az emberek kevesebb, mint 1% -a zseninek nevezhető. De nem értünk egyet ezzel az eredménnyel, és úgy véljük, hogy mindenki megtalálhatja a zseniális megoldásokat és megváltoztathatja milliók életét. Minden nap a

Teszt: Sokat elárul rólad, ahogyan a kormányt fogod

Teszt: Sokat elárul rólad, ahogyan a kormányt fogod

A legtöbb járművezető, különösen a tapasztaltak, szinte öntudatlanul vezetik autójukat, és már nem követik, mit csinálnak a kezeik vezetés közben. És ez, egyébként, sokat el tud mondani a természetükről. Keresd meg azt a kézpozíciót a kormányon,

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Te is jártál már úgy, hogy mire hazaértél a nyaralásból, kiszáradt a kedvenc szobanövényed? Hogy ezt megelőzd, már előre megkéred a szomszédodat, hogy néha menjen át hozzád locsolni? Ennek vége!

17 híresség, akire valószínűleg nem emlékszel fiatalként: indulhat a nosztalgia vonat

17 híresség, akire valószínűleg nem emlékszel fiatalként: indulhat a nosztalgia vonat

Van egy olyan érzésünk, hogy egyes színészek soha nem voltak fiatalok. Függetlenül attól, hogy melyik filmben látjuk őket, már vannak ráncaik. De a helyzet az, hogy talán nem láttuk a korai szerepeiket, vagy egyszerűen nem

Egy 26 éves férfi újjáéleszti a halott tavakat Indiában, és a világnak több ilyen hősre van szüksége, mint Ő

Egy 26 éves férfi újjáéleszti a halott tavakat Indiában, és a világnak több ilyen hősre van szüksége, mint Ő

A legutóbbi jelentések szerint a világ a legrosszabb vízválságával szembesül, és 844 millió ember nem fér hozzá tiszta vízhez. Az egyik fő probléma, ami ezt okozza, a vízszennyezés. Szerencsére vannak olyan emberek, mint Ramveer Tanwar

Így változott meg a 2000-es évek népszerű vígjátékainak 23 sztárja: lesz itt döbbenet

Így változott meg a 2000-es évek népszerű vígjátékainak 23 sztárja: lesz itt döbbenet

A 90-es évek végén és a 2000-es évek elején a tini vígjátékok rendkívül népszerűek voltak. Még azok is nézték, akik teljesen másfajta humort kedveltek. Mindenki hozzászokott ahhoz, hogy a szereplőket ezekben a filmekben látja, és

Ezektől a fényképektől egész nap mosolyogni fogsz

Ezektől a fényképektől egész nap mosolyogni fogsz

Vannak napok, amikor tényleg csak édességre és szép mosolyra van szükségünk, hogy a világ jobb helynek érezze magát. És semmi sem jobb, mint a szerettünk feltétel nélküli szeretete. Ahhoz, hogy felvidítsd a napodat, úgy gondoljuk, nincs

20 alkalom, amikor az emberek valami igazán kivételeset fényképeztek le, és megosztották a képeket a világgal

20 alkalom, amikor az emberek valami igazán kivételeset fényképeztek le, és megosztották a képeket a világgal

Olyan világban élünk, amely tele van meglepetésekkel, ahol minden egyes nap új esély, hogy valami olyan szokatlan dolgot láss, amitől kétségbe vonod a saját látásodat. Egy violinkulcs egy zacskó sültkrumpliban, egy macska, akinek a szőre

http://ujhazak.com