Ezek azok a romboló tévhitek, amik ízléstelenné teszik a ruhatárunkat

A legfontosabb követelmény, amit a modern divat megkíván a követőitől az, hogy térjenek el a szabályoktól, azért hogy kihangsúlyozzák az egyéniséget. Mégis nem sokan merik megszegni a fejükbe ragadt stílussal kapcsolatos berögződéseket.

Készítettünk egy listát a gyakori tévhitekről, amelyek megakadályozzák, hogy lenyűgözőek legyünk, és ruháink segítségével megmutassuk saját magunkat.

Tévhit: a fekete karcsúsít.

Valójában: a fekete nem mindenki számára jó, és önmagában nem tudja elrejteni a plusz súlyt. Ahhoz, hogy a tested vizuálisan vékonyabb legyen, egy megfelelően kiválasztott szabású ruhára van szükséged, nem pedig fekete ruhára.

A stylistok javaslata: A nőknek, akik el akarják rejteni a hibáikat, kerülniük kell a fényes fekete szövet vagy szőrme viselését. A kontrasztos kihangsúlyozások azonban segítenek a látványos összkép létrehozásában és elvonják a figyelmet a hátrányoktól.

Tévhit: a vízszintes csíkoktól nagyobbnak néz ki a test.

Valójában: a ruházat stílusa, valamint a csíkok színe és szélessége számít.

A nagy kontrasztvonalak további térfogatot adnak a testnek. A keskeny vízszintes csíkok vizuálisan meghosszabbítják.

A stylistok ajánlják: Nyugodtan viselj vékony csíkokat, a tested típusát szem előtt tartva. A csíkos ruházatot olyan dolgokkal egészítsd ki, amelyek segítenek további függőleges vonalak létrehozásában.

Tévhit: a világos ruhák kövérítenek.

Valójában: a stílus fontosabb, mint a szín.

A stylistok javaslata: Válassz a testednek megfelelő szabást, amely kiemeli annak előnyeit. Kombináld a világos ruhákat más színekkel, hogy más-más legyen az összkép különböző alkalmakra.

Tévhit: a rövidebb szárú nadrág csak a magas nőknek áll jó.

Valójában: a rövidített nadrág szépen és kacéran néz ki, és nem csak a hosszú lábak tulajdonosain.

A stylistok javaslata: Az élénk színű boka nadrágok vizuálisan megrövidíthetik a testet.

Az alacsony hölgyeknek előnyben kell részesíteniük a nyugodt árnyalatú, magas derekú modelleket, és magas sarkú cipővel kell viselniük.

Tévhit: a túlméretezett ruha mindenkinek jól áll.

Valójában: a legtöbb hölgy elegánsabbnak tűnik a terjedelmes dolgokban, de vannak olyanok, akiknek óvatosnak kell lenniük az ilyen ruhák kiválasztásánál.

A stylistok javaslata: A túlméretezett ruhák tökéletesen megfelelnek a magas és vékony nőknek, mivel törékenységet adnak az összképhez. Az alacsony lányok, valamint a nem szabványos testek tulajdonosai számára fontos az arányok kiegyensúlyozása és az egynél több terjedelmes darab viselésének elkerülése.

Tévhit: egy széles öv derekat “hoz létre”, így a test karcsúbbnak néz ki.

Valójában: egy széles vagy fényes öv, amely a derékra összpontosítja a figyelmet, ellentétes módon működik a túlsúlyos hölgyeknél: felhívja a figyelmet a problémás területekre.

A stylistok ajánlják: A kerekebb nők jobb, ha térdig érő, vagy kissé hosszabb ruhákat választanak, ahol a derékvonal felfelé vagy lefelé kerül. A V-nyakú ruhák segítenek kihangsúlyozni a mellet, és vizuálisan meghosszabbítják a nyakat.

Tévhit: rossz ízlésre vall több mint 3 színt kombinálni.

Valójában: a “nem több mint 3 szín” szabályt azok számára találták fel, akik követik a kötelező viseletet, és nem akarnak kiemelkedni a tömegből. Ha van stílus- és harmónia érzéked, akkor biztonságosan kombinálhatsz több mint 3 színt is egy összképben.

A stylistok ajánlása: Válassz olyan ruhákat, amelyekben bizonyos színek dominálnak. A fennmaradó árnyalatoknak ki kell egészíteniük az alapszínt, és nem szabad gátolniuk. Tartsd szem előtt a színek kombinálásának szabályait.

Tévhit: nem lehet különböző mintákat kombinálni egy megjelenésben.

Valójában: Több minta egy öltözéken belül frissnek és nontrivális néz ki, de hangsúlyoznia kell a megjelenést és ki kell egészítenie a képet, nem pedig szétszórni a figyelmet.

A stylistok javaslata: A mintákban kell valami közösnek, mint például a szín. Ugyanaz a minta különböző méretben tökéletesen nézne ki. A geometriai ábrák (négyzetek, rombuszok, pöttyösek, csíkok) szintén tökéletesen illeszkednek egymáshoz és más mintákhoz.

Tévhit: A rózsaszín csak a gyermekek és a fiatal hölgyek számára alkalmas.

Valójában: a stílustól és az árnyalattól függően bármilyen korban viselhető.

A stylistok javaslata: Kombináld a rózsaszínt más színekkel (fehér, szürke, bézs, kék, lila), figyelembe véve a színtípusodat és a tested sajátosságait. Az 50-es nőknek ajánlott a korall árnyalatok választása.

Tévhit: a fodrok kövérítenek.

Valójában: a fodrok gyengédséget adnak az összképhez. Ugyanakkor a túlzott díszítőelemek vizuálisan hozzáadnak néhány plusz kilót.

A stylistok javaslata: A legbiztonságosabb lehetőség az ujjakon lévő fodor. Mindenkinek jól áll, és látványosnak tűnik. Ha nincs modell tested, próbáld meg elkerülni, hogy a ruhák csak fodrokból álljanak. „Szélesítik” a testet.

 


Hozzászólások

11 égető kérdés, amelyre választ kell találnod a fogszabályzó felhelyezése előtt

11 égető kérdés, amelyre választ kell találnod a fogszabályzó felhelyezése előtt

Sokan álmodnak szép mosolyról és egyenes fogakról. És úgy tűnik, minden, amire szükséged van egy képzett fogorvos, aki fogszabályzót tud felhelyezni. De mielőtt időpontot egyeztetnél, tanulmányoznod kell ezt a témát. Úgy döntöttünk, hogy felvetünk néhány

A szív alakú anyajeggyel született baba világhírű lett 2015-ben – így néz ki 4 évvel később

A szív alakú anyajeggyel született baba világhírű lett 2015-ben – így néz ki 4 évvel később

Minden gyermek egy csoda, és mindegyikük szép a maga módján. De egy kisfiú, akit „szerelem babának” neveztek el, nagyon különleges. Szülei, a 30 éves Murat Engin, és a 28 éves Ceyda, nem hittek a szemüknek, amikor meglátták

20 gyors észjárású ember, aki bizonyítja, hogy az egyszerűség zseniális

20 gyors észjárású ember, aki bizonyítja, hogy az egyszerűség zseniális

A tudósok bebizonyították, hogy az emberek kevesebb, mint 1% -a zseninek nevezhető. De nem értünk egyet ezzel az eredménnyel, és úgy véljük, hogy mindenki megtalálhatja a zseniális megoldásokat és megváltoztathatja milliók életét. Minden nap a

Teszt: Sokat elárul rólad, ahogyan a kormányt fogod

Teszt: Sokat elárul rólad, ahogyan a kormányt fogod

A legtöbb járművezető, különösen a tapasztaltak, szinte öntudatlanul vezetik autójukat, és már nem követik, mit csinálnak a kezeik vezetés közben. És ez, egyébként, sokat el tud mondani a természetükről. Keresd meg azt a kézpozíciót a kormányon,

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Te is jártál már úgy, hogy mire hazaértél a nyaralásból, kiszáradt a kedvenc szobanövényed? Hogy ezt megelőzd, már előre megkéred a szomszédodat, hogy néha menjen át hozzád locsolni? Ennek vége!

17 híresség, akire valószínűleg nem emlékszel fiatalként: indulhat a nosztalgia vonat

17 híresség, akire valószínűleg nem emlékszel fiatalként: indulhat a nosztalgia vonat

Van egy olyan érzésünk, hogy egyes színészek soha nem voltak fiatalok. Függetlenül attól, hogy melyik filmben látjuk őket, már vannak ráncaik. De a helyzet az, hogy talán nem láttuk a korai szerepeiket, vagy egyszerűen nem

Egy 26 éves férfi újjáéleszti a halott tavakat Indiában, és a világnak több ilyen hősre van szüksége, mint Ő

Egy 26 éves férfi újjáéleszti a halott tavakat Indiában, és a világnak több ilyen hősre van szüksége, mint Ő

A legutóbbi jelentések szerint a világ a legrosszabb vízválságával szembesül, és 844 millió ember nem fér hozzá tiszta vízhez. Az egyik fő probléma, ami ezt okozza, a vízszennyezés. Szerencsére vannak olyan emberek, mint Ramveer Tanwar

Így változott meg a 2000-es évek népszerű vígjátékainak 23 sztárja: lesz itt döbbenet

Így változott meg a 2000-es évek népszerű vígjátékainak 23 sztárja: lesz itt döbbenet

A 90-es évek végén és a 2000-es évek elején a tini vígjátékok rendkívül népszerűek voltak. Még azok is nézték, akik teljesen másfajta humort kedveltek. Mindenki hozzászokott ahhoz, hogy a szereplőket ezekben a filmekben látja, és

Ezektől a fényképektől egész nap mosolyogni fogsz

Ezektől a fényképektől egész nap mosolyogni fogsz

Vannak napok, amikor tényleg csak édességre és szép mosolyra van szükségünk, hogy a világ jobb helynek érezze magát. És semmi sem jobb, mint a szerettünk feltétel nélküli szeretete. Ahhoz, hogy felvidítsd a napodat, úgy gondoljuk, nincs

20 alkalom, amikor az emberek valami igazán kivételeset fényképeztek le, és megosztották a képeket a világgal

20 alkalom, amikor az emberek valami igazán kivételeset fényképeztek le, és megosztották a képeket a világgal

Olyan világban élünk, amely tele van meglepetésekkel, ahol minden egyes nap új esély, hogy valami olyan szokatlan dolgot láss, amitől kétségbe vonod a saját látásodat. Egy violinkulcs egy zacskó sültkrumpliban, egy macska, akinek a szőre

http://ujhazak.com