Furcsa tények Kim Dzsongunról, amiket nem tud a világ nagy része

A világ legfiatalabb diktátoráról nincs sok információ. Nem beszél a személyes életéről, és nagyon furcsa dolgokat találhatsz a hivatalos életrajzában. Az egyetlen esélyed, hogy találj valamit erről az emberről, ha elolvasod, amit a nagyon figyelmes újságírók írnak, vagy elolvasod a dél-koreai hírszerzés jelentéseit.

Úgy döntöttünk, hogy összegyűjtünk néhány érdekes tényt a modern idők legkiszámíthatatlanabb politikusáról. Talán nem is olyan ijesztő?

1. A születési ideje nem ismert.

Kim Dzsongun 1982. január 8-án vagy július 6-án, vagy talán 1983-ban született. Vagy talán 1984-ben. Miért ekkora titok? Azt mondják, hogy a vezető idősebbnek és érettebbnek akar tűnni, így a hivatalos születési ideje 1982. A dél-koreai hírszerzés szerint Kim Dzsongun valójában 2 évvel később született.

Mindenesetre ő a világ egyik legfiatalabb vezetője.

2. A szemöldöke egyre rövidebb.

A különböző években készített képeken nyilvánvalóan látszik, hogy valami furcsa történik az észak-koreai vezető szemöldökével: egyre rövidebb. Úgy vélik, hogy ő tette ilyenné, hogy jobban hasonlítson az apjára, Kim Dzsongilra.

Természetesen ez csak egy elmélet, és még furcsább lenne, ha Kim Dzsongun egy hivatalos közleményben foglalkozna ezzel a kérdéssel.

3. A gyermekkora rejtély.

Ez az ember nem akarja közzétenni gyermekkori fényképeit sem. 2014-ben azonban ezt a felvételt és néhány másikat bemutatták a képernyőn az észak-koreai nagy katonai ünnep alatt. Állítólag ezek az ország vezetőjének képei, amikor fiatal volt, de senki sem tudja biztosan, hogy valóban igaz-e.

4. Lányokat választott ki egy helyi popzenekar számára.

Észak-Koreában is van popzene, de ez nem hasonlít ahhoz, amit ismerünk.

Például a hosszú hajú zenészek helyett, az észak-koreai zenekarok katonai zenekarokkal rendelkeznek. A zenei videókban meg kell mutatniuk, milyen jól élnek az észak-koreai emberek.

Észak-Korea egyik leghíresebb lányzenekara a „Moranbong” (biztosak vagyunk benne, hogy szeretnéd látni a videót a koncertjükről). Azt mondják, hogy a vezető maga választotta ki a lányokat a zenekar számára.

5. Számos hivatalos címe van.

Természetesen ez a „Koreai Népi Demokratikus Köztársaság fővezetője, a párt és az emberek vezetője”.

És még:

„Az új kezdet”
„A ragyogó elvtárs”
„A zseni többek között”
„Észak-Korea marsallja” (2012 óta)
Ezenkívül ez a férfi fizikából diplomázott a Kim Il-sung Egyetemen és közgazdász diplomát szerzett a magán HELP-egyetemen Malajziában.

6. Svájcban tanult, más néven.

Egy nagyon rangos iskolában, Bern közelében, Svájcban, 1998 és 2000 között volt egy diák Észak-Koreából. A nagykövetség tagjaként regisztrált. Nem nyilatkozott arról, hogy mi az igazi neve. Ezeket a képeket nézve nehéz megmondani, hogy ő volt-e a jövőbeni észak-koreai vezető. De az emberek, akik vele tanultak, teljesen biztosak abban, hogy maga Kim Dzsongun volt. Emlékeznek arra, hogy vicces ember volt, és sokkal inkább érdekelte a sport, mint a politika. És nem volt jó diák.

7. Szereti a kosárlabdát, és barátja Dennis Rodman-nak.

Ugyanezek az iskolai barátok azt is állítják, hogy fiatalkorában Kim Dzsongun rajongott Michael Jordan kosárlabda-csillagért. És igaz, hogy a politikus szereti a kosárlabdát. 2013-ban még Dennis Rodmannal is találkozott, és megmutatta neki a saját szigetét. A két ember közötti hatalmas különbség ellenére, barátok lettek. Dennis azt mondja: “Talán pszichopata, de nem vettem észre.”

8. Minden fotón nevet és mosolyog.

Nézz meg néhány fotót a politikusról, aki sok országot félelemben tart. Ez ő a Pektu-hegyen.

Ez ő, amint kipróbálja a taktikai rakétákat.

Ez ő, amint fákat ültet a diákokkal.

Egy kicsit furcsának tűnhet, hogy egy ilyen komoly ország vezetője annyit mosolyog, de ennek valójában oka van: Dzsongunnak bizonyítania kell az embereknek, hogy ő az öröm megtestesítője.

9. Hippi-szerű frizurája van.

Vicces, de nincs semmi furcsa Kim Dzsongun frizurájában. Valójában ez egy egyszerű katonai hajvágás. Ilyen frizurája van Brad Pitt-nek is a Harag című filmben és több millió hippinek világszerte.

A diktátor frizurája furcsának tűnik, mert rosszul viseli. Furcsán fésüli a haját, és az arcának alakja miatt rosszul néz ki. Azt beszélik, hogy nem bízik a fodrászokban, és maga vágja a haját.

10. Nem kell mosdóba mennie.

Legalábbis ez az, amit az észak-koreai emberek hisznek. Ugyanez mondható el az apjáról, Kim Dzsongilról (erről a hivatalos életrajzában olvashatsz).

11. Ha Kim Dzsongun lefogyna, így nézne ki:

A Reddit felhasználó, alfosn, posztolt egy megszerkesztett képet a neten, amelyen a vezető néhány kilóval könnyebb. A felhasználók észrevették, hogy Kim Dzsongun még félelmetesebbnek tűnik a fogyás után, mint az állandóan mosolygó kövér srác.

Mely tények tűntek a legfurcsábbnak számodra? Oszd meg benyomásaidat kommentben!


Hozzászólások

11 égető kérdés, amelyre választ kell találnod a fogszabályzó felhelyezése előtt

11 égető kérdés, amelyre választ kell találnod a fogszabályzó felhelyezése előtt

Sokan álmodnak szép mosolyról és egyenes fogakról. És úgy tűnik, minden, amire szükséged van egy képzett fogorvos, aki fogszabályzót tud felhelyezni. De mielőtt időpontot egyeztetnél, tanulmányoznod kell ezt a témát. Úgy döntöttünk, hogy felvetünk néhány

A szív alakú anyajeggyel született baba világhírű lett 2015-ben – így néz ki 4 évvel később

A szív alakú anyajeggyel született baba világhírű lett 2015-ben – így néz ki 4 évvel később

Minden gyermek egy csoda, és mindegyikük szép a maga módján. De egy kisfiú, akit „szerelem babának” neveztek el, nagyon különleges. Szülei, a 30 éves Murat Engin, és a 28 éves Ceyda, nem hittek a szemüknek, amikor meglátták

20 gyors észjárású ember, aki bizonyítja, hogy az egyszerűség zseniális

20 gyors észjárású ember, aki bizonyítja, hogy az egyszerűség zseniális

A tudósok bebizonyították, hogy az emberek kevesebb, mint 1% -a zseninek nevezhető. De nem értünk egyet ezzel az eredménnyel, és úgy véljük, hogy mindenki megtalálhatja a zseniális megoldásokat és megváltoztathatja milliók életét. Minden nap a

Teszt: Sokat elárul rólad, ahogyan a kormányt fogod

Teszt: Sokat elárul rólad, ahogyan a kormányt fogod

A legtöbb járművezető, különösen a tapasztaltak, szinte öntudatlanul vezetik autójukat, és már nem követik, mit csinálnak a kezeik vezetés közben. És ez, egyébként, sokat el tud mondani a természetükről. Keresd meg azt a kézpozíciót a kormányon,

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Az első szobanövény, ami locsolja magát, amíg te nyaralsz

Te is jártál már úgy, hogy mire hazaértél a nyaralásból, kiszáradt a kedvenc szobanövényed? Hogy ezt megelőzd, már előre megkéred a szomszédodat, hogy néha menjen át hozzád locsolni? Ennek vége!

17 híresség, akire valószínűleg nem emlékszel fiatalként: indulhat a nosztalgia vonat

17 híresség, akire valószínűleg nem emlékszel fiatalként: indulhat a nosztalgia vonat

Van egy olyan érzésünk, hogy egyes színészek soha nem voltak fiatalok. Függetlenül attól, hogy melyik filmben látjuk őket, már vannak ráncaik. De a helyzet az, hogy talán nem láttuk a korai szerepeiket, vagy egyszerűen nem

Egy 26 éves férfi újjáéleszti a halott tavakat Indiában, és a világnak több ilyen hősre van szüksége, mint Ő

Egy 26 éves férfi újjáéleszti a halott tavakat Indiában, és a világnak több ilyen hősre van szüksége, mint Ő

A legutóbbi jelentések szerint a világ a legrosszabb vízválságával szembesül, és 844 millió ember nem fér hozzá tiszta vízhez. Az egyik fő probléma, ami ezt okozza, a vízszennyezés. Szerencsére vannak olyan emberek, mint Ramveer Tanwar

Így változott meg a 2000-es évek népszerű vígjátékainak 23 sztárja: lesz itt döbbenet

Így változott meg a 2000-es évek népszerű vígjátékainak 23 sztárja: lesz itt döbbenet

A 90-es évek végén és a 2000-es évek elején a tini vígjátékok rendkívül népszerűek voltak. Még azok is nézték, akik teljesen másfajta humort kedveltek. Mindenki hozzászokott ahhoz, hogy a szereplőket ezekben a filmekben látja, és

Ezektől a fényképektől egész nap mosolyogni fogsz

Ezektől a fényképektől egész nap mosolyogni fogsz

Vannak napok, amikor tényleg csak édességre és szép mosolyra van szükségünk, hogy a világ jobb helynek érezze magát. És semmi sem jobb, mint a szerettünk feltétel nélküli szeretete. Ahhoz, hogy felvidítsd a napodat, úgy gondoljuk, nincs

20 alkalom, amikor az emberek valami igazán kivételeset fényképeztek le, és megosztották a képeket a világgal

20 alkalom, amikor az emberek valami igazán kivételeset fényképeztek le, és megosztották a képeket a világgal

Olyan világban élünk, amely tele van meglepetésekkel, ahol minden egyes nap új esély, hogy valami olyan szokatlan dolgot láss, amitől kétségbe vonod a saját látásodat. Egy violinkulcs egy zacskó sültkrumpliban, egy macska, akinek a szőre

http://ujhazak.com