Így változott meg a 2000-es évek népszerű vígjátékainak 23 sztárja: lesz itt döbbenet

A 90-es évek végén és a 2000-es évek elején a tini vígjátékok rendkívül népszerűek voltak. Még azok is nézték, akik teljesen másfajta humort kedveltek. Mindenki hozzászokott ahhoz, hogy a szereplőket ezekben a filmekben látja, és sokaknak nagyon fiatalnak tűntek. De csaknem 20 év telt el azóta, hogy ezek a filmek debütáltak, és a szereplők azóta sokat változtak.

A csapatunk igazán nosztalgikusan érezte magát, és úgy döntött, hogy megtudja, hogyan néznek ki ma azok a színészek, akik a Cool túrában utaztak és akik a Sakáltanyában táncoltak.

1. Jerry O’Connell (Vad kanok)

A 90-es évek Sliders című sorozatának sztárja valójában soha nem remélte, hogy nagy filmekben fog játszani. O’Connell mindig az alacsony költségvetésű filmekben és televíziós sorozatokban szerepelt. És ma is ugyanezt teszi – TV-műsorok forgatásain dolgozik.

2. Jaime Pressly (Vad kanok)

Sok ember ismeri Jaime Pressly-t az olyan vígjátékokból és műsorokból, mint A nevem Earl. Manapság a színésznő nem olyan gyakran szerepel műsorokban, mert inkább szeretne több időt tölteni a családjával.

3. Jake Busey (Vad kanok)

Csakúgy, mint az édesapja, Gary Busey, Jake Busey továbbra is filmekben és TV-sorozatokban játszik. 2019 májusában Busey szerepelt az L. A Finest-ben a főszerepet játszó Jessica Alba mellett.

4.

Shannon Elizabeth (Vad kanok)

Úgy tűnik, Shannon Elizabeth a 2000-es évek elején részt vett minden más vígjátékban. Láttuk őt olyan filmekben, mint például az Amerikai pite, Horrorra akadva és a Jay és Néma Bob visszavág, hogy csak néhányat említsünk.

A 2010-es évek elején Elizabeth csökkentette a munkáját, és sok időt töltött jótékonysággal. Létrehozott egy nonprofit szervezetet is, amely segít megmenteni az állatokat.

5. Horatio Sanz (Vad kanok)

A legtöbb ember számára Horatio Sanz egy vicces, kövér fickó a tizenéveseknek szánt filmekből. Kiderült, hogy egy igazán jó komikus, és továbbra is sitcomokban és vígjátékokban játszik.

6. DJ Qualls (Az új fiú)

Az új fiúban való sikere után Qualls kilépett a színész szakmából.

Ma Qualls kizárólag műsorokat és filmeket készít, de időről időre felfedezheted kis szerepekben különböző TV-műsorokban.

7. Zooey Deschanel (Az új fiú)

A 2000-es évek elején Zooey Deschanel tini filmekben jelent meg mellékszerepekben. A színésznő továbbra is sitcomokban és vígjátékokban szerepel.

8. Gwyneth Paltrow (A nagyon nagy ő)

Paltrow soha nem tűnt el a filmes radarról, és nem is valószínű, hogy a közeljövőben el fog. Az utóbbi években Virginia “Pepper” Potts szerepében láttuk, de most, hogy a Bosszúállók véget ért, Gwynethnek sok érdekes projektje van a láthatáron.

9. Jack Black (A nagyon nagy ő)

Jack Black nemcsak filmekben játszik, de a zenébe is belekóstolt. Még mindig (többnyire vígjátékokban) játszik, és koncerteket ad a Tenacious D együttesben, Kyle Gass-al együtt.

10. Amy Smart (Cool túra)

A színésznő, akire a legtöbb ember olyan filmekből emlékszik, mint a Pillangó-hatás és a Crank-Felpörögve, továbbra is karrierjén dolgozik. Amy minden évben több projektben vesz részt, és Instagram oldala tele van családi vakációk fotóival és olyan ételekével, amiket szeret főzni. Hogyan talál elég időt mindenre?

11. Breckin Meyer (Cool túra)

Amióta 1991-ben megjelent a Freddy halála – Az utolsó rémálom című filmben, Breckin Meyer soha nem hagyta abba a forgatást! A színész vígjátékokon nőtt fel, de most komolyabb projektekben vesz részt. A mozin felül, Meyer egy Street Walkin’ Cheetahs nevű punk együttesben dobol.

12. Michael Rosenbaum (Bővér szálló)

Michael Rosenbaum híres lett, miután Lex Luthor szerepét játszotta. 2002-ben elnyerte a legjobb televíziós férfi mellékszereplőnek járó Szaturnusz-díjat a Smallville-ért. Michael továbbra is a TV-műsorokban szerepel.

13. Barry Watson (Bővér szálló)

Barry Watson nagyon népszerűvé vált a Hetedik mennyország televíziós sorozatnak köszönhetően. Ma a színész különböző televíziós projektekben vesz részt.

14. Harland Williams (Bővér szálló)

A kanadai színész szeret utazni. Előfordul, hogy sitcomokban szerepel, és még saját podcastja is van, amit Harland Highway-nek hívnak.

15. Tobias Schenke (Hangyák a gatyában)

A színészkedés mellett, Tobias Schenke énekel is. Továbbra is filmekben játszik, és saját zenei projektjeit végzi.

16. Axel Stein (Hangyák a gatyában)

Axel Stein karrierjét tini filmekben kezdte, és most komolyabb projektekben vesz részt. Egy kis szinkronizálási munkát is végez.

17. Piper Perabo (Sakáltanya)

A filmek mellett Pipert a színházban is lehet látni. 2007-ben Off-Broadway debütált Neil LaBute egyik színdarabjában A színésznő szereti az irodalmat, a klasszikus zenét és a horgászatot. Piper Perabo, Lena Headey közeli barátja is (Cersei Lannister a Trónok harcából).

18. Maria Bello (Sakáltanya)

Maria Bello továbbra is filmeket készít, valamint övé a Dream Yard dráma projekt gyerekeknek, ami egy nonprofit oktatási program a Harlemben élő gyermekek számára.

19. Jennifer Garner (Hirtelen 30)

Jennifer Garner még mindig színésznő, de karrierje már nem az életének fő része. Inkább otthon lévő anya szeretne lenni. Megpróbál több időt tölteni a gyermekeivel, és szeret főzni.

20. Judy Greer (Hirtelen 30)

Judy Greer még mindig játszik filmekben. 2018-ban megjelent a híres feltalálóról, John Zachary DeLoreanról szóló Felpörgetve című thrillerben. A film a DMC-12 létrehozásának történetét meséli el, amely ikonikus autóvá vált a Vissza a jövőbe című filmnek köszönhetően.

21. Anna Faris (Horrorra akadva)

A Horrorra akadva az a film, amely híressé tette Anna Faris-t. A komikus színésznő továbbra is játszik filmekben, és néha készít is filmeket.

22. Regina Hall (Horrorra akadva)

Csakúgy, mint Anna Faris, Regina Hall is a Horrorra akadva című filmben vált népszerűvé. Továbbra is színésznőként dolgozik és vígjátékokban játszik.

23. Carmen Electra (Horrorra akadva)

Annak ellenére, hogy Carmen elsősorban modell, továbbra is részt vesz filmekben és televíziós műsorokban. Electra támogatja az Elevate Hope non-profit szervezetet, amely az elhagyott és bántalmazott gyermekeket támogatja.

A 2000-es évek mely vígjátékait szeretted nézni?

 


Hozzászólások

Senki sem képes hiba nélkül teljesíteni ezt a Mandela-effektus tesztet. Neked sikerül?

Senki sem képes hiba nélkül teljesíteni ezt a Mandela-effektus tesztet. Neked sikerül?

Mandela effektusnak hívjuk azt, amikor az emberek nagy többségének kristálytiszta emlékei vannak olyan dolgokról, melyek valójában sosem történtek meg. Nevét Nelson Mandeláról, korábbi dél-afrikai elnökről kapta, mivel hozzá köthető az egyik legkomolyabb ilyen jelenség: a középkorú emberek többségén

Így néznének ki a legnépszerűbb filmek plakátjai, ha sztárok helyett macskák lennének rajtuk

Így néznének ki a legnépszerűbb filmek plakátjai, ha sztárok helyett macskák lennének rajtuk

A macskák nemcsak az internetet, de már a mozifilmek világát is megnyerték maguknak. Legalábbis egy orosz grafikus csoportnak köszönhetően mindenképpen. A Vkontakte közösségi oldal „Котий” (A macska) nevezetű csoportjában ugyanis az interneten fellelhető abszurd macskás fotók segítségével az emberek

18 megoldás a ház rendszerezéséhez, amelyek láttán örömmel fogsz felsóhajtani

18 megoldás a ház rendszerezéséhez, amelyek láttán örömmel fogsz felsóhajtani

Gyerekjátékok, szépségápolási cikkek, háztartási vegyszerek, rengeteg cipő ... Olyan sok terméket vásárolunk meg, hogy egy hangulatos otthon megszervezése komoly fejfájást okozhat! Néha kifogyunk az ötletekből, hogy hogyan lehetne mindent elrendezni, hogy szép és kényelmes is

12 élelmiszer, amely árthat neked, ha rosszkor fogyasztod

12 élelmiszer, amely árthat neked, ha rosszkor fogyasztod

Kutatások szerint, manapság az Egyesült Államokban egy átlagos ember kb. 20% -kal több kalóriát fogyaszt, mint ősei a múlt században. És bár az emberek egyre tudatosabban táplálkoznak, nem mindig könnyű az egészséges táplálkozás szabályainak megfelelni.

Egy Titanic túlélő azt állítja, hogy nem egy jéghegy pusztította el a hajót

Egy Titanic túlélő azt állítja, hogy nem egy jéghegy pusztította el a hajót

A könyvekből és a filmekből mindannyian tudjuk, hogy a Titanic egy jéghegy miatt süllyedt, de van néhány friss bizonyíték, amely szerint robbanások és tüzek voltak a hajón, és ezek miatt süllyedt el! Ez megváltoztatja a

Az anya beköti a babát az autós ülésbe, és kidobja a második emeleti ablakból, mielőtt utolsó lélegzetet vesz

Az anya beköti a babát az autós ülésbe, és kidobja a második emeleti ablakból, mielőtt utolsó lélegzetet vesz

Csodálatos, hogy mi történik egy nő megérzésével, amikor anyává válik. Hirtelen az élete már nemcsak önmagáról szól. Gyermeke biztonsága előtérbe kerül – történjen bármi. Ez a történet egy tökéletes példa egy anya szeretetére – hihetetlenül szomorú és

20 fantasztikus tervező, akik egy lépéssel a világ előtt járnak

20 fantasztikus tervező, akik egy lépéssel a világ előtt járnak

A tervezők nem ülnek nyugodtan! Amikor a praktikus találkozik a kreatívval, nagy dolgok születnek. Lehet, hogy nem veszed észre, de életünket továbbra is a tervezők munkája alakítja. Minden tervező fő célja, hogy életünk jobb és

9 jele annak, hogy túl sok cukrot fogyasztasz

9 jele annak, hogy túl sok cukrot fogyasztasz

A cukor jó ízű, és minden, ami tartalmazza, még jobb! Úgy tűnik, hogy az édes kristályos szénhidrát mindenhol megtalálható. Legtöbben szeretünk a kedvenc desszertjeink felejthetetlen ízére gondolni, amikor éhesek vagyunk. Azonban az, ami ártatlan örömnek

A japán emberek életének 15 jellemzője, ami meghaladja az átlagos európai emberek gondolkodását

A japán emberek életének 15 jellemzője, ami meghaladja az átlagos európai emberek gondolkodását

Japán egy teljesen egyedi ízlésű, évezredes hagyományokkal rendelkező ország, filozófiájuk pedig generációról-generációra öröklődik a lakosok között. Noha az ország maga az egyik legfejlettebb a világon, a technikai újítások folyamatos fejlesztése közben sem szakította meg a kapcsolatot a gyökereive

28 találmány, amivel Japán büszkélkedhet

28 találmány, amivel Japán büszkélkedhet

Mi jut eszedbe, ha Japánra gondolsz? A kontrasztok országa, ahol az érintetlen természet szomszédjai a fejlett technológiák. 1995-ben a ma nagyon népszerű monopodot a Haszontalan japán találmányok című könyvben lehet megtalálni. Azoknak az embereknek, akik

http://ujhazak.com