Így változott meg a 2000-es évek népszerű vígjátékainak 23 sztárja: lesz itt döbbenet

A 90-es évek végén és a 2000-es évek elején a tini vígjátékok rendkívül népszerűek voltak. Még azok is nézték, akik teljesen másfajta humort kedveltek. Mindenki hozzászokott ahhoz, hogy a szereplőket ezekben a filmekben látja, és sokaknak nagyon fiatalnak tűntek. De csaknem 20 év telt el azóta, hogy ezek a filmek debütáltak, és a szereplők azóta sokat változtak.

A csapatunk igazán nosztalgikusan érezte magát, és úgy döntött, hogy megtudja, hogyan néznek ki ma azok a színészek, akik a Cool túrában utaztak és akik a Sakáltanyában táncoltak.

1. Jerry O’Connell (Vad kanok)

A 90-es évek Sliders című sorozatának sztárja valójában soha nem remélte, hogy nagy filmekben fog játszani. O’Connell mindig az alacsony költségvetésű filmekben és televíziós sorozatokban szerepelt. És ma is ugyanezt teszi – TV-műsorok forgatásain dolgozik.

2. Jaime Pressly (Vad kanok)

Sok ember ismeri Jaime Pressly-t az olyan vígjátékokból és műsorokból, mint A nevem Earl. Manapság a színésznő nem olyan gyakran szerepel műsorokban, mert inkább szeretne több időt tölteni a családjával.

3. Jake Busey (Vad kanok)

Csakúgy, mint az édesapja, Gary Busey, Jake Busey továbbra is filmekben és TV-sorozatokban játszik. 2019 májusában Busey szerepelt az L. A Finest-ben a főszerepet játszó Jessica Alba mellett.

4.

Shannon Elizabeth (Vad kanok)

Úgy tűnik, Shannon Elizabeth a 2000-es évek elején részt vett minden más vígjátékban. Láttuk őt olyan filmekben, mint például az Amerikai pite, Horrorra akadva és a Jay és Néma Bob visszavág, hogy csak néhányat említsünk.

A 2010-es évek elején Elizabeth csökkentette a munkáját, és sok időt töltött jótékonysággal. Létrehozott egy nonprofit szervezetet is, amely segít megmenteni az állatokat.

5. Horatio Sanz (Vad kanok)

A legtöbb ember számára Horatio Sanz egy vicces, kövér fickó a tizenéveseknek szánt filmekből. Kiderült, hogy egy igazán jó komikus, és továbbra is sitcomokban és vígjátékokban játszik.

6. DJ Qualls (Az új fiú)

Az új fiúban való sikere után Qualls kilépett a színész szakmából.

Ma Qualls kizárólag műsorokat és filmeket készít, de időről időre felfedezheted kis szerepekben különböző TV-műsorokban.

7. Zooey Deschanel (Az új fiú)

A 2000-es évek elején Zooey Deschanel tini filmekben jelent meg mellékszerepekben. A színésznő továbbra is sitcomokban és vígjátékokban szerepel.

8. Gwyneth Paltrow (A nagyon nagy ő)

Paltrow soha nem tűnt el a filmes radarról, és nem is valószínű, hogy a közeljövőben el fog. Az utóbbi években Virginia “Pepper” Potts szerepében láttuk, de most, hogy a Bosszúállók véget ért, Gwynethnek sok érdekes projektje van a láthatáron.

9. Jack Black (A nagyon nagy ő)

Jack Black nemcsak filmekben játszik, de a zenébe is belekóstolt. Még mindig (többnyire vígjátékokban) játszik, és koncerteket ad a Tenacious D együttesben, Kyle Gass-al együtt.

10. Amy Smart (Cool túra)

A színésznő, akire a legtöbb ember olyan filmekből emlékszik, mint a Pillangó-hatás és a Crank-Felpörögve, továbbra is karrierjén dolgozik. Amy minden évben több projektben vesz részt, és Instagram oldala tele van családi vakációk fotóival és olyan ételekével, amiket szeret főzni. Hogyan talál elég időt mindenre?

11. Breckin Meyer (Cool túra)

Amióta 1991-ben megjelent a Freddy halála – Az utolsó rémálom című filmben, Breckin Meyer soha nem hagyta abba a forgatást! A színész vígjátékokon nőtt fel, de most komolyabb projektekben vesz részt. A mozin felül, Meyer egy Street Walkin’ Cheetahs nevű punk együttesben dobol.

12. Michael Rosenbaum (Bővér szálló)

Michael Rosenbaum híres lett, miután Lex Luthor szerepét játszotta. 2002-ben elnyerte a legjobb televíziós férfi mellékszereplőnek járó Szaturnusz-díjat a Smallville-ért. Michael továbbra is a TV-műsorokban szerepel.

13. Barry Watson (Bővér szálló)

Barry Watson nagyon népszerűvé vált a Hetedik mennyország televíziós sorozatnak köszönhetően. Ma a színész különböző televíziós projektekben vesz részt.

14. Harland Williams (Bővér szálló)

A kanadai színész szeret utazni. Előfordul, hogy sitcomokban szerepel, és még saját podcastja is van, amit Harland Highway-nek hívnak.

15. Tobias Schenke (Hangyák a gatyában)

A színészkedés mellett, Tobias Schenke énekel is. Továbbra is filmekben játszik, és saját zenei projektjeit végzi.

16. Axel Stein (Hangyák a gatyában)

Axel Stein karrierjét tini filmekben kezdte, és most komolyabb projektekben vesz részt. Egy kis szinkronizálási munkát is végez.

17. Piper Perabo (Sakáltanya)

A filmek mellett Pipert a színházban is lehet látni. 2007-ben Off-Broadway debütált Neil LaBute egyik színdarabjában A színésznő szereti az irodalmat, a klasszikus zenét és a horgászatot. Piper Perabo, Lena Headey közeli barátja is (Cersei Lannister a Trónok harcából).

18. Maria Bello (Sakáltanya)

Maria Bello továbbra is filmeket készít, valamint övé a Dream Yard dráma projekt gyerekeknek, ami egy nonprofit oktatási program a Harlemben élő gyermekek számára.

19. Jennifer Garner (Hirtelen 30)

Jennifer Garner még mindig színésznő, de karrierje már nem az életének fő része. Inkább otthon lévő anya szeretne lenni. Megpróbál több időt tölteni a gyermekeivel, és szeret főzni.

20. Judy Greer (Hirtelen 30)

Judy Greer még mindig játszik filmekben. 2018-ban megjelent a híres feltalálóról, John Zachary DeLoreanról szóló Felpörgetve című thrillerben. A film a DMC-12 létrehozásának történetét meséli el, amely ikonikus autóvá vált a Vissza a jövőbe című filmnek köszönhetően.

21. Anna Faris (Horrorra akadva)

A Horrorra akadva az a film, amely híressé tette Anna Faris-t. A komikus színésznő továbbra is játszik filmekben, és néha készít is filmeket.

22. Regina Hall (Horrorra akadva)

Csakúgy, mint Anna Faris, Regina Hall is a Horrorra akadva című filmben vált népszerűvé. Továbbra is színésznőként dolgozik és vígjátékokban játszik.

23. Carmen Electra (Horrorra akadva)

Annak ellenére, hogy Carmen elsősorban modell, továbbra is részt vesz filmekben és televíziós műsorokban. Electra támogatja az Elevate Hope non-profit szervezetet, amely az elhagyott és bántalmazott gyermekeket támogatja.

A 2000-es évek mely vígjátékait szeretted nézni?

 


Hozzászólások

15 furcsa élelmiszer, ami 2018-ban jelent meg, te ennél belőlük?

15 furcsa élelmiszer, ami 2018-ban jelent meg, te ennél belőlük?

A fogyasztás korában élünk, és olyan sok ízzel és formával vagyunk elkényeztetve. A statisztikák azonban azt mutatják, hogy több mint 520 000 000 tonna élelmiszert pocsékoltak el az emberek az egész világon ebben az évben.

6 tipp, hogy nagyszerű első benyomást tegyél bármely alkalommal

6 tipp, hogy nagyszerű első benyomást tegyél bármely alkalommal

Mindannyian azt szeretnénk, hogy inkább a képességeink és tudásunk alapján ítéljenek meg, nem pedig ahogy kinézünk. De csak néhány másodpercre van szükség ahhoz, hogy valaki értékeljen téged, amikor először találkoztok. Ezért nagyon fontos, hogy jó

A 21. századi szaúd-arábiai hercegnő: elképesztő személyiség, döbbenetes tények vannak róla

A 21. századi szaúd-arábiai hercegnő: elképesztő személyiség, döbbenetes tények vannak róla

Deena Abdulaziz Al-Saud Szaúd-Arábia hercegnője. Azonban az ország hétköznapi női lakóitól eltérően nem visel sem hidzsábot, sem burkát. A hercegnőnek van egy exkluzív ruha butikja. Talán ezért van ez az európai merész imázsa: rövid haj,

A 75 éves veterán 16 gyermeket mentett meg a könyvtári mészárlótól, valamivel, amit 50 éve nem használt

A 75 éves veterán 16 gyermeket mentett meg a könyvtári mészárlótól, valamivel, amit 50 éve nem használt

Minden korszak veteránjai megmutatták, hogy szolgálatuk különleges fizikai és erkölcsi bátorságot igényel. Számunkra hősök, de számukra csak normális emberek. Szerények. Nem keresik a nyilvánosságot. Azt állítják, hogy csak a munkájukat végzik. De egy veterán katona az utolsó

20 dizájn, amely egy váratlan csavart adott hétköznapi dolgoknak, ezek tényleg nagyon menők

20 dizájn, amely egy váratlan csavart adott hétköznapi dolgoknak, ezek tényleg nagyon menők

Úgy tűnhet, hogy egy olyan világban élünk, ahol már mindent feltalálták, de a tehetséges tervezők folyton meglepnek minket. A házastársak ujjlenyomataival ellátott jegygyűrű, kreatív csomagolás, amely a csokoládét kelbimbóvá alakítja, és egy tányér, amely egy

Ez történik a testeddel és az agyaddal, amikor fogysz: a tudomány válaszolt

Ez történik a testeddel és az agyaddal, amikor fogysz: a tudomány válaszolt

Minden 4,5 kiló zsír elveszítésével, 3,8 kg-t kifújunk a levegőbe, a többi izzadsággá, könnyekké, vizeletté és egyéb folyadékokká alakul át a szervezetből. De a fogyás nem csak a háti hurkákról, vagy a hasi zsírról szól,

Áttörés: Egy tudós a szklerózis multiplex gyógyításának küszöbén 2,3 millió betegnél sikerülthet az eljárás

Áttörés: Egy tudós a szklerózis multiplex gyógyításának küszöbén 2,3 millió betegnél sikerülthet az eljárás

Több mint kétmillió embert érint a pusztító betegség a szklerózis multiplex, amelyet gyakran SM-nek hívnak. A SM az agy és a gerincvelő idegsejtjeire van hatással, és a tünetek közé tartozik a kettős látás, vakság, pszichológiai problémák,

12 pénzmegtakarítási szabály, amelyet a gazdag emberek követnek, nem árt tudni

12 pénzmegtakarítási szabály, amelyet a gazdag emberek követnek, nem árt tudni

A pénz segít nekünk, hogy álmaink életét élhessük, mindaddig, amíg sokat keresünk, és nem pazarlunk túl sokat. Míg a legtöbbünk csak annyira foglalkozik a pénzzel, hogy legyen hol aludni és minden nap mit enni, plusz

Egyszerű emberek, akik egykor ismertek hírességeket, de csak most jöttek rá: rengeteg fotót osztottak meg bizonyítékként

Egyszerű emberek, akik egykor ismertek hírességeket, de csak most jöttek rá: rengeteg fotót osztottak meg bizonyítékként

Képzeld el, hogy az exed szerepel egy sikerfilmben vagy egy régi iskolás barátod rocksztárrá válik. Egyik napról a másikra, az a srác a főiskoláról hollywoodi csillaggá válhat. Az emberek az interneten megosztják történeteiket a hírességekkel,

A tanulmány azt mutatja, hogy jobb emberré tesz téged, ha van egy lánytestvéred

A tanulmány azt mutatja, hogy jobb emberré tesz téged, ha van egy lánytestvéred

Azok, akik lánytestvérrel nőttünk fel, talán nem mindig értékeljük a testvérünket. A harcok, a becsapott ajtók, és ha a lánytestvéred idősebb volt, mint te, a vég nélküli ’bölcsesség’, amelyek egy nagyon drámai háztartást csináltak. De míg egy

http://ujhazak.com