Megválasztották a világ legszebb férfijait - Íme az első 20 helyezett!

 

Rengeteg szépségverseny van, ahol a zsűri a kinézetük alapján értékeli a résztvevőket. Időnként pedig igencsak váratlan eredmények születnek. Egy online portál, a TC CANDLER éppen ezért készítette el a saját 100-as listáit a világ legszebb nőiről és férfijairól, mégpedig több mint 3 millió ember véleménye alapján.
A következőkben a 2017-es szavazatok alapján a 20 legszebbnek választott férfit láthatod. A győztesen biztos, hogy meg fogsz lepődni!

20. Trevante Rhodes, színész

Gyerekkorában profi atléta volt, még aranyérmet is nyert a Pán-Amerikai Ifjúsági Bajnokságon. De miután leérettségizett, úgy döntött, színésznek áll, és a Holdfény című filmben játszott főszerepe után nagyon híres színész lett belőle.

 

19. Taeyang, énekes

Ennek a dél-koreai énekesnek az igazi neve Dong Youngbae, a beceneve pedig Napot jelent. A Big Bang zenekarral vált ismertté, de 2008-ban szólókarrierbe kezdett, és még népszerűbb lett. Őt érte az a megtiszteltetés, hogy 2018-ban a pekingi téli olimpia nagykövetévé választották.

18. Toni Mahfud, modell

Ez a 24 éves olasz, de szíriai gyökerekkel rendelkező férfi imádja a művészetek minden formáját.

Toni a Hamburgi Szépművészeti Egyetemen szerzett diplomát, azóta is rajzol. Munkáiról néha a YouTube-ra is tesz fel videókat, amikért több ezer lájkot zsebel be.

17. Michiel Huisman, színész

A Trónok harcában játszott szerepe tette népszerűvé. Ő volt Daario Naharis, a gyilkos, aki Daenerys Targaryennek kötelezte el magát. De Michielt egyáltalán nem érdekli a hírnév, kifejezetten introvertáltnak mondja magát, ezért is él New Orleans-ban. Távol akar maradni a hollywoodi őrülettől.

16. Mario Casas, színész

2010-ben A felhők fölött 3 méterrel című film hozta meg számára az áttörést. A film iránt még inkább megnőtt az érdeklődés, amikor kiderült, hogy randizni kezdett filmbéli partnerével, Maria Valverdével.

15.
Barış Arduç, színész

Gyerekkorában atléta akart lenni, még egy ösztöndíjat is nyert egy sportakadémiára. De egy év után rájött, hogy jobban szereti a művészeteket, mint a sportot. Ma már jól ismerik Törökországban, köszönhetően a sok tévésorozatnak, amikben szerepelt.

14. Aaron Taylor-Johnson, színész

A John Lennon – A fiatal évek című film volt az első komoly munkája, amiben főszerepet játszott. A forgatás alatt szeretett bele Samanthába, a rendezőbe, aki 23 évvel idősebb nála. 2012-ben összeházasodtak, ma már 4 gyereket nevelnek együtt.

13. Jungkook, énekes

Miután látott egy népszerű showműsort a tévében, úgy döntött, énekelni akar. Már énekel, táncol és 5 éve dalokat ír a Bangtan Boys-nak. A szólókarrierjén is dolgozik, több híres száma van.

12. Oscar Isaac, színész

Különös viselkedése miatt kicsapták a középiskolából, de ez nem gátolta meg abban, hogy kitűnő oktatásban részesüljön a Julliardban. 39 éves korára már számtalan filmben játszott.

11. Jensen Ackles, színész

Az Odaát és a Smallville sorozatok után ért a csúcsra. 2009-ben feleségül vette a színésznő-modell Danneel Harris-t, akivel már 3 gyerekük van. Róluk a színész szívesen posztol képeket az instagramján.

10. Mariano di Vaio, blogger

Fiatalabb korában modell volt, de később rájött, hogy a férfidivat világa még gyerekcipőben jár, ezért létrehozta saját weboldalát divatkedvelő férfiak számára. Hamar népszerű lett, Marianonak az Instagramon már több mint 6 millió követője van.

9. Sehun, táncos és énekes

12 éves korában még megpróbált hátat fordítani egy tehetségkutató ügynöknek, aki azonban kitartóbb volt nála. Évekkel később már népszerű tagja volt az EXO együttesnek, napjainkban pedig az egyik legvonzóbb ázsiai férfinek tartják.

8. Idris Elba, színész

Fiatalkorában DJ akart lenni, és londoni klubokban zenélt. A Ford gyárban is dolgozott, és néhány sorozatban voltak jelentéktelen szerepei. Mára elmondhatja magáról, hogy több mint 50 filmben szerepelt, de karrierje csak 30 éves kora után kezdett igazán felfelé ívelni.

7. Felix Kjellberg, blogger

Felix, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, PewDiePie YouTube csatornáján több mint 65 millió követővel és 18 milliárd megtekintéssel büszkélkedhet. Minden akkor kezdődött, mikor kicsapták a főiskoláról, és elkezdte videóra venni, ahogyan videójátékokon játszik.

6. Stanley Weber, színész

A híres francia színész és rendező, Jacques Weber fia. Már gyerekkorában tudta, hogy apja nyomdokaiba akar lépni. Nagyon jó munkát végzett, különösen a történelmi filmek tekintetében. Egyik leghíresebb szerepe Juan Borgia a Borgiák című sorozatban.

5. William Levy, színész

Egy Havanna közelében lévő kis halászfaluban született. Két bátyjával együtt az anyja egyedül nevelte fel őt. 14 évesen érkezett az Egyesült Államokba, hogy üzleti tanulmányokat folytasson, és segíthessen a családján. De hamar rájött, hogy ez túl unalmas neki, ezért otthagyta az iskolát, hogy belevághasson a színészetbe, és különböző sorozatokban vállalt szerepeket.

4. James Reid, énekes

James szülei elváltak, az apjával élt 15 éves koráig. Amikor az apjának anyagi gondjai lettek, James anyja, az egykori énekesnő magához vette a fiút, és elvitte a Fülöp-szigetekre, ahol James egy helyi reality műsor megnyerésével vált híressé.

3. Armie Hammer, színész

Hammer felmenői az Orosz Birodalomból érkeztek az Egyesült Államokba. Armie jelentéktelen szerepeket játszott, míg a rendező David Fincher fel nem figyelt rá. Ekkor kapott szerepet a The Social Network – A közösségi háló című filmben.

2. Jason Momoa, színész

Első szerepe az 1990-es években volt a Baywatch-ban. 2011-ben lett híres a Trónok harcának köszönhetően. Most 39 éves, 2017-ben vette feleségül Lisa Bonet-et, 3 gyermekük van.

1. Kim Tae-hyung, énekes

A dél-koreai énekes a Bangtan Boys együttes tagja. A szavazók szerint ő a legvonzóbb férfi a világon. Énekel és ír is dalokat, újabban pedig filmsztár szeretne lenni. Még csak 22 éves.

Ha ez még nem lett volna elég, itt egy újabb, mások által szervezett szavazás eredménye: 2018 legvonzóbb férfijai.


Hozzászólások

15 furcsa élelmiszer, ami 2018-ban jelent meg, te ennél belőlük?

15 furcsa élelmiszer, ami 2018-ban jelent meg, te ennél belőlük?

A fogyasztás korában élünk, és olyan sok ízzel és formával vagyunk elkényeztetve. A statisztikák azonban azt mutatják, hogy több mint 520 000 000 tonna élelmiszert pocsékoltak el az emberek az egész világon ebben az évben.

6 tipp, hogy nagyszerű első benyomást tegyél bármely alkalommal

6 tipp, hogy nagyszerű első benyomást tegyél bármely alkalommal

Mindannyian azt szeretnénk, hogy inkább a képességeink és tudásunk alapján ítéljenek meg, nem pedig ahogy kinézünk. De csak néhány másodpercre van szükség ahhoz, hogy valaki értékeljen téged, amikor először találkoztok. Ezért nagyon fontos, hogy jó

A 21. századi szaúd-arábiai hercegnő: elképesztő személyiség, döbbenetes tények vannak róla

A 21. századi szaúd-arábiai hercegnő: elképesztő személyiség, döbbenetes tények vannak róla

Deena Abdulaziz Al-Saud Szaúd-Arábia hercegnője. Azonban az ország hétköznapi női lakóitól eltérően nem visel sem hidzsábot, sem burkát. A hercegnőnek van egy exkluzív ruha butikja. Talán ezért van ez az európai merész imázsa: rövid haj,

A 75 éves veterán 16 gyermeket mentett meg a könyvtári mészárlótól, valamivel, amit 50 éve nem használt

A 75 éves veterán 16 gyermeket mentett meg a könyvtári mészárlótól, valamivel, amit 50 éve nem használt

Minden korszak veteránjai megmutatták, hogy szolgálatuk különleges fizikai és erkölcsi bátorságot igényel. Számunkra hősök, de számukra csak normális emberek. Szerények. Nem keresik a nyilvánosságot. Azt állítják, hogy csak a munkájukat végzik. De egy veterán katona az utolsó

20 dizájn, amely egy váratlan csavart adott hétköznapi dolgoknak, ezek tényleg nagyon menők

20 dizájn, amely egy váratlan csavart adott hétköznapi dolgoknak, ezek tényleg nagyon menők

Úgy tűnhet, hogy egy olyan világban élünk, ahol már mindent feltalálták, de a tehetséges tervezők folyton meglepnek minket. A házastársak ujjlenyomataival ellátott jegygyűrű, kreatív csomagolás, amely a csokoládét kelbimbóvá alakítja, és egy tányér, amely egy

Ez történik a testeddel és az agyaddal, amikor fogysz: a tudomány válaszolt

Ez történik a testeddel és az agyaddal, amikor fogysz: a tudomány válaszolt

Minden 4,5 kiló zsír elveszítésével, 3,8 kg-t kifújunk a levegőbe, a többi izzadsággá, könnyekké, vizeletté és egyéb folyadékokká alakul át a szervezetből. De a fogyás nem csak a háti hurkákról, vagy a hasi zsírról szól,

Áttörés: Egy tudós a szklerózis multiplex gyógyításának küszöbén 2,3 millió betegnél sikerülthet az eljárás

Áttörés: Egy tudós a szklerózis multiplex gyógyításának küszöbén 2,3 millió betegnél sikerülthet az eljárás

Több mint kétmillió embert érint a pusztító betegség a szklerózis multiplex, amelyet gyakran SM-nek hívnak. A SM az agy és a gerincvelő idegsejtjeire van hatással, és a tünetek közé tartozik a kettős látás, vakság, pszichológiai problémák,

12 pénzmegtakarítási szabály, amelyet a gazdag emberek követnek, nem árt tudni

12 pénzmegtakarítási szabály, amelyet a gazdag emberek követnek, nem árt tudni

A pénz segít nekünk, hogy álmaink életét élhessük, mindaddig, amíg sokat keresünk, és nem pazarlunk túl sokat. Míg a legtöbbünk csak annyira foglalkozik a pénzzel, hogy legyen hol aludni és minden nap mit enni, plusz

Egyszerű emberek, akik egykor ismertek hírességeket, de csak most jöttek rá: rengeteg fotót osztottak meg bizonyítékként

Egyszerű emberek, akik egykor ismertek hírességeket, de csak most jöttek rá: rengeteg fotót osztottak meg bizonyítékként

Képzeld el, hogy az exed szerepel egy sikerfilmben vagy egy régi iskolás barátod rocksztárrá válik. Egyik napról a másikra, az a srác a főiskoláról hollywoodi csillaggá válhat. Az emberek az interneten megosztják történeteiket a hírességekkel,

A tanulmány azt mutatja, hogy jobb emberré tesz téged, ha van egy lánytestvéred

A tanulmány azt mutatja, hogy jobb emberré tesz téged, ha van egy lánytestvéred

Azok, akik lánytestvérrel nőttünk fel, talán nem mindig értékeljük a testvérünket. A harcok, a becsapott ajtók, és ha a lánytestvéred idősebb volt, mint te, a vég nélküli ’bölcsesség’, amelyek egy nagyon drámai háztartást csináltak. De míg egy

http://ujhazak.com