Megválasztották a világ legszebb férfijait - Íme az első 20 helyezett!

 

Rengeteg szépségverseny van, ahol a zsűri a kinézetük alapján értékeli a résztvevőket. Időnként pedig igencsak váratlan eredmények születnek. Egy online portál, a TC CANDLER éppen ezért készítette el a saját 100-as listáit a világ legszebb nőiről és férfijairól, mégpedig több mint 3 millió ember véleménye alapján.
A következőkben a 2017-es szavazatok alapján a 20 legszebbnek választott férfit láthatod. A győztesen biztos, hogy meg fogsz lepődni!

20. Trevante Rhodes, színész

Gyerekkorában profi atléta volt, még aranyérmet is nyert a Pán-Amerikai Ifjúsági Bajnokságon. De miután leérettségizett, úgy döntött, színésznek áll, és a Holdfény című filmben játszott főszerepe után nagyon híres színész lett belőle.

 

19. Taeyang, énekes

Ennek a dél-koreai énekesnek az igazi neve Dong Youngbae, a beceneve pedig Napot jelent. A Big Bang zenekarral vált ismertté, de 2008-ban szólókarrierbe kezdett, és még népszerűbb lett. Őt érte az a megtiszteltetés, hogy 2018-ban a pekingi téli olimpia nagykövetévé választották.

18. Toni Mahfud, modell

Ez a 24 éves olasz, de szíriai gyökerekkel rendelkező férfi imádja a művészetek minden formáját.

Toni a Hamburgi Szépművészeti Egyetemen szerzett diplomát, azóta is rajzol. Munkáiról néha a YouTube-ra is tesz fel videókat, amikért több ezer lájkot zsebel be.

17. Michiel Huisman, színész

A Trónok harcában játszott szerepe tette népszerűvé. Ő volt Daario Naharis, a gyilkos, aki Daenerys Targaryennek kötelezte el magát. De Michielt egyáltalán nem érdekli a hírnév, kifejezetten introvertáltnak mondja magát, ezért is él New Orleans-ban. Távol akar maradni a hollywoodi őrülettől.

16. Mario Casas, színész

2010-ben A felhők fölött 3 méterrel című film hozta meg számára az áttörést. A film iránt még inkább megnőtt az érdeklődés, amikor kiderült, hogy randizni kezdett filmbéli partnerével, Maria Valverdével.

15.
Barış Arduç, színész

Gyerekkorában atléta akart lenni, még egy ösztöndíjat is nyert egy sportakadémiára. De egy év után rájött, hogy jobban szereti a művészeteket, mint a sportot. Ma már jól ismerik Törökországban, köszönhetően a sok tévésorozatnak, amikben szerepelt.

14. Aaron Taylor-Johnson, színész

A John Lennon – A fiatal évek című film volt az első komoly munkája, amiben főszerepet játszott. A forgatás alatt szeretett bele Samanthába, a rendezőbe, aki 23 évvel idősebb nála. 2012-ben összeházasodtak, ma már 4 gyereket nevelnek együtt.

13. Jungkook, énekes

Miután látott egy népszerű showműsort a tévében, úgy döntött, énekelni akar. Már énekel, táncol és 5 éve dalokat ír a Bangtan Boys-nak. A szólókarrierjén is dolgozik, több híres száma van.

12. Oscar Isaac, színész

Különös viselkedése miatt kicsapták a középiskolából, de ez nem gátolta meg abban, hogy kitűnő oktatásban részesüljön a Julliardban. 39 éves korára már számtalan filmben játszott.

11. Jensen Ackles, színész

Az Odaát és a Smallville sorozatok után ért a csúcsra. 2009-ben feleségül vette a színésznő-modell Danneel Harris-t, akivel már 3 gyerekük van. Róluk a színész szívesen posztol képeket az instagramján.

10. Mariano di Vaio, blogger

Fiatalabb korában modell volt, de később rájött, hogy a férfidivat világa még gyerekcipőben jár, ezért létrehozta saját weboldalát divatkedvelő férfiak számára. Hamar népszerű lett, Marianonak az Instagramon már több mint 6 millió követője van.

9. Sehun, táncos és énekes

12 éves korában még megpróbált hátat fordítani egy tehetségkutató ügynöknek, aki azonban kitartóbb volt nála. Évekkel később már népszerű tagja volt az EXO együttesnek, napjainkban pedig az egyik legvonzóbb ázsiai férfinek tartják.

8. Idris Elba, színész

Fiatalkorában DJ akart lenni, és londoni klubokban zenélt. A Ford gyárban is dolgozott, és néhány sorozatban voltak jelentéktelen szerepei. Mára elmondhatja magáról, hogy több mint 50 filmben szerepelt, de karrierje csak 30 éves kora után kezdett igazán felfelé ívelni.

7. Felix Kjellberg, blogger

Felix, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, PewDiePie YouTube csatornáján több mint 65 millió követővel és 18 milliárd megtekintéssel büszkélkedhet. Minden akkor kezdődött, mikor kicsapták a főiskoláról, és elkezdte videóra venni, ahogyan videójátékokon játszik.

6. Stanley Weber, színész

A híres francia színész és rendező, Jacques Weber fia. Már gyerekkorában tudta, hogy apja nyomdokaiba akar lépni. Nagyon jó munkát végzett, különösen a történelmi filmek tekintetében. Egyik leghíresebb szerepe Juan Borgia a Borgiák című sorozatban.

5. William Levy, színész

Egy Havanna közelében lévő kis halászfaluban született. Két bátyjával együtt az anyja egyedül nevelte fel őt. 14 évesen érkezett az Egyesült Államokba, hogy üzleti tanulmányokat folytasson, és segíthessen a családján. De hamar rájött, hogy ez túl unalmas neki, ezért otthagyta az iskolát, hogy belevághasson a színészetbe, és különböző sorozatokban vállalt szerepeket.

4. James Reid, énekes

James szülei elváltak, az apjával élt 15 éves koráig. Amikor az apjának anyagi gondjai lettek, James anyja, az egykori énekesnő magához vette a fiút, és elvitte a Fülöp-szigetekre, ahol James egy helyi reality műsor megnyerésével vált híressé.

3. Armie Hammer, színész

Hammer felmenői az Orosz Birodalomból érkeztek az Egyesült Államokba. Armie jelentéktelen szerepeket játszott, míg a rendező David Fincher fel nem figyelt rá. Ekkor kapott szerepet a The Social Network – A közösségi háló című filmben.

2. Jason Momoa, színész

Első szerepe az 1990-es években volt a Baywatch-ban. 2011-ben lett híres a Trónok harcának köszönhetően. Most 39 éves, 2017-ben vette feleségül Lisa Bonet-et, 3 gyermekük van.

1. Kim Tae-hyung, énekes

A dél-koreai énekes a Bangtan Boys együttes tagja. A szavazók szerint ő a legvonzóbb férfi a világon. Énekel és ír is dalokat, újabban pedig filmsztár szeretne lenni. Még csak 22 éves.

Ha ez még nem lett volna elég, itt egy újabb, mások által szervezett szavazás eredménye: 2018 legvonzóbb férfijai.


Hozzászólások

Senki sem képes hiba nélkül teljesíteni ezt a Mandela-effektus tesztet. Neked sikerül?

Senki sem képes hiba nélkül teljesíteni ezt a Mandela-effektus tesztet. Neked sikerül?

Mandela effektusnak hívjuk azt, amikor az emberek nagy többségének kristálytiszta emlékei vannak olyan dolgokról, melyek valójában sosem történtek meg. Nevét Nelson Mandeláról, korábbi dél-afrikai elnökről kapta, mivel hozzá köthető az egyik legkomolyabb ilyen jelenség: a középkorú emberek többségén

Így néznének ki a legnépszerűbb filmek plakátjai, ha sztárok helyett macskák lennének rajtuk

Így néznének ki a legnépszerűbb filmek plakátjai, ha sztárok helyett macskák lennének rajtuk

A macskák nemcsak az internetet, de már a mozifilmek világát is megnyerték maguknak. Legalábbis egy orosz grafikus csoportnak köszönhetően mindenképpen. A Vkontakte közösségi oldal „Котий” (A macska) nevezetű csoportjában ugyanis az interneten fellelhető abszurd macskás fotók segítségével az emberek

18 megoldás a ház rendszerezéséhez, amelyek láttán örömmel fogsz felsóhajtani

18 megoldás a ház rendszerezéséhez, amelyek láttán örömmel fogsz felsóhajtani

Gyerekjátékok, szépségápolási cikkek, háztartási vegyszerek, rengeteg cipő ... Olyan sok terméket vásárolunk meg, hogy egy hangulatos otthon megszervezése komoly fejfájást okozhat! Néha kifogyunk az ötletekből, hogy hogyan lehetne mindent elrendezni, hogy szép és kényelmes is

12 élelmiszer, amely árthat neked, ha rosszkor fogyasztod

12 élelmiszer, amely árthat neked, ha rosszkor fogyasztod

Kutatások szerint, manapság az Egyesült Államokban egy átlagos ember kb. 20% -kal több kalóriát fogyaszt, mint ősei a múlt században. És bár az emberek egyre tudatosabban táplálkoznak, nem mindig könnyű az egészséges táplálkozás szabályainak megfelelni.

Egy Titanic túlélő azt állítja, hogy nem egy jéghegy pusztította el a hajót

Egy Titanic túlélő azt állítja, hogy nem egy jéghegy pusztította el a hajót

A könyvekből és a filmekből mindannyian tudjuk, hogy a Titanic egy jéghegy miatt süllyedt, de van néhány friss bizonyíték, amely szerint robbanások és tüzek voltak a hajón, és ezek miatt süllyedt el! Ez megváltoztatja a

Az anya beköti a babát az autós ülésbe, és kidobja a második emeleti ablakból, mielőtt utolsó lélegzetet vesz

Az anya beköti a babát az autós ülésbe, és kidobja a második emeleti ablakból, mielőtt utolsó lélegzetet vesz

Csodálatos, hogy mi történik egy nő megérzésével, amikor anyává válik. Hirtelen az élete már nemcsak önmagáról szól. Gyermeke biztonsága előtérbe kerül – történjen bármi. Ez a történet egy tökéletes példa egy anya szeretetére – hihetetlenül szomorú és

20 fantasztikus tervező, akik egy lépéssel a világ előtt járnak

20 fantasztikus tervező, akik egy lépéssel a világ előtt járnak

A tervezők nem ülnek nyugodtan! Amikor a praktikus találkozik a kreatívval, nagy dolgok születnek. Lehet, hogy nem veszed észre, de életünket továbbra is a tervezők munkája alakítja. Minden tervező fő célja, hogy életünk jobb és

9 jele annak, hogy túl sok cukrot fogyasztasz

9 jele annak, hogy túl sok cukrot fogyasztasz

A cukor jó ízű, és minden, ami tartalmazza, még jobb! Úgy tűnik, hogy az édes kristályos szénhidrát mindenhol megtalálható. Legtöbben szeretünk a kedvenc desszertjeink felejthetetlen ízére gondolni, amikor éhesek vagyunk. Azonban az, ami ártatlan örömnek

A japán emberek életének 15 jellemzője, ami meghaladja az átlagos európai emberek gondolkodását

A japán emberek életének 15 jellemzője, ami meghaladja az átlagos európai emberek gondolkodását

Japán egy teljesen egyedi ízlésű, évezredes hagyományokkal rendelkező ország, filozófiájuk pedig generációról-generációra öröklődik a lakosok között. Noha az ország maga az egyik legfejlettebb a világon, a technikai újítások folyamatos fejlesztése közben sem szakította meg a kapcsolatot a gyökereive

28 találmány, amivel Japán büszkélkedhet

28 találmány, amivel Japán büszkélkedhet

Mi jut eszedbe, ha Japánra gondolsz? A kontrasztok országa, ahol az érintetlen természet szomszédjai a fejlett technológiák. 1995-ben a ma nagyon népszerű monopodot a Haszontalan japán találmányok című könyvben lehet megtalálni. Azoknak az embereknek, akik

http://ujhazak.com