Tudósok felfedtek a tökéletes férfira jellemző 11 tulajdonságot, amire nem is gondoltunk

 

A tökéletes férfi, aki izmos, olyan bölcs mint az idősebbek, és olyan bátor mint egy katona, csak az internetes posztokban létezik. Minden nőnek mást jelent a jóképűség, de a tudósok próbálnak rájönni, hogy milyen is az igazi férfiideál képe.
A következő cikkben 11 olyan férfi tulajdonságról olvashattok, melyek a tudósok szerint vonzzák a nőket. Néhányuk valóban igaz lehet, míg mások igen meglepőek.

11. Vastag szemöldök és szögletes áll

Az igazán férfias férfiak fő jellemzői a vastag szemöldök és a szögletes áll. A nők számára akkor tetszenek főként az ilyen tulajdonságokkal rendelkező férfiak, amikor hosszú távú kapcsolatot keresnek. Reméljük, hogy a cikk elolvasása után a férfiak nem kezdik el befestetni a szemöldöküket, mint a nők.

 

10. Szakáll

A tudósok egy érdekes kutatás során próbálták meg kideríteni, hogy az arcszőrzet milyen hatással van férfiak jóképűségére. Nőket hívtak meg, hogy osztályozzanak különböző szakállfazonokat viselő férfiakat.

A férfiak között volt frissen borotvált, rövid szakállú, körülbelül 10 napos, kicsit sűrűbb szakállú és valóban nagyon sűrű szakállú. A legtöbb nő a harmadik típusú arcszőrzetű férfiakat kedvelte, mivel az érettséggel és a férfiassággal azonosították.

9. Sebhelyek

A tudósok képeket mutattak a nőknek olyan férfiakról, akiknek valamilyen heg van az arcukon és olyan férfiakról is akiknek nincs. Néhány nő azt feltételezte, hogy a sebhelyek valamilyen erőszakos cselekmény következtében keletkeztek (igazság szerint Photoshoppolták). Úgy tűnik, a lőtt sebek vonzóbbak, mint egy biciklis esés miatt keletkezett seb.

8.
Félénk mosoly

Ha egy férfi még helyesebbnek szeretne tűnni, csak mosolyogjon félénken. Még jobb, ha egy kis szégyen és méltóság látszik az arcukon. A tudósok szerint ez a magyarázat rá, hogy a nők miért is szeretik a rossz fiúkat. Sőt, azt is bebizonyították, hogy egy nő mosolya rendkívül erőteljes eszköz, miközben egy férfi szívét próbálja ellopni.

7. Kor

Ha egy nőnek egy jóképű férfi és ugyanezen férfi idősebb változata között kellene választania, a másodikat választaná. Az emberek bölcsebbek, magabiztosabbak és függetlenebbek lesznek a korral. Egy férfi kora nem igazán van hatással a termékenységére (az életstílusától függ), épp ezért nincs igazán kockázata, ha egy nő idősebb partnert választ magának. A tudósok ezt nevezik „George Clooney hatásnak”.

6. Takarékosság

Nagyon romantikus, ha eladsz mindenedet csak azért, hogy vehess egy millió virágot, de nem minden nő örül az ilyen cselekedeteknek. A nők inkább azokat a férfiakat kedvelik, akik képesek takarékoskodni. De nem azért, mert akkor biztos sok spórolt pénzük van, hanem a takarékos emberek azt a benyomást keltik, hogy nagy önuralommal bírnak, ez pedig igazán jóképűvé varázsolja őket.

5. Háziállatok

Amikor egy nő kisállattal lát egy férfit, a tudósok szerint biztosan azt gondolják: „ha van háziállata, valószínűleg a gyerekeinkre és rám is tud majd vigyázni.” Épp ezért vonzzák jobban az ilyen férfiak a nőket. Szerintünk ez csak azt mutatja, hogy jó ember.

4. Piros ruhadarabok

Valószínűleg már hallottál róla, de most mégis elismételjük. A tudósok bebizonyították, hogy azok a férfiak, akiken van valamilyen piros ruhadarab, jobban vonzzák a nőket. Egyébként a piros ruhát viselő nőknek is nagyobb esélyük van a férfiaknál.

3. Hangszer

A tudósok egy újabb hasznos vizsgálattal próbáltak meg rájönni, mi is vonzza igazából a nőket. Ugyanaz a férfi próbálta meg elkérni különböző nők telefonszámát más-más szituációkban: egyszer üres volt a keze, majd gitár volt a kezében, végül pedig egy edzőtáska.

A gitáros férfinak a nők 35%-a adta meg a telefonszámát. Amikor üres volt a keze, a nők 14%-a válaszolt pozitívan, s az edzőtáskával sétáló férfival mindössze a nők 9%-a osztotta meg a telefonszámát.

2. Fokhagymaevés utáni testszag

Ezt mi is nagyon nehezen hisszük el, de íme néhány tény. Két csoportra osztották a férfiakat: az első csoport kenyeret és sajtot evett, míg a második kenyeret, sajtot és 12 gramm fokhagymát. Majd megkérték őket, hogy tegyenek vattakorongot a hónaljukra, és ne használjanak dezodort egész nap. A nők ezután megszagolták a vattakorongokat és az igazán meglepő eredmény szerint a „fokhagymás” korongoknak jobb illatuk volt.

1. Humor

Egy bárban ült néhány srác (színészek) és egy átlagos lány a mellettük lévő asztalnál. Az egyikük mesélt egy viccet, majd odament a lányhoz és elkérte a telefonszámát. Ezután vártak, amíg megjelent egy másik lány, az egyik srác újra mondott egy viccet, de nem ő, hanem az a férfi sétált oda a lányhoz elkérni a telefonszámát, aki nem mesélt viccet. Hatvanszor játszották el ezt a kísérletet.

Mindent egybevetve, a viccet mesélő srác sikeresebb volt. A lányok azért adták meg neki a telefonszámukat, mert vonzó volt és még intelligens is. Mi abszolút egyetértünk az eredményekkel.

BÓNUSZ: Így néz ki a tökéletes férfi a tudósok szerint:

Néhány évvel ezelőtt a tudósok rájöttek, hogy a tökéletes férfinak Brad Pitt orra, Bradley Cooper szemei és George Clooney haja van. Íme, az igazán lenyűgöző férfi ideál. Már-már úgy néz ki, mint a jóképű szomszéd srác, aki menő bulikat tart, hiszen nem járhat bárokba a spórolás és a fokhagymaszaga miatt…


Hozzászólások

20 dolog, amit a háziállatok csinálnak, amikor egy pillanatra nem figyelünk

20 dolog, amit a háziállatok csinálnak, amikor egy pillanatra nem figyelünk

2016-ban megjelent ,, A kis kedvencek titkos élete” című animációs film, ami megmutatta, hogy mit csinálnak a háziállatok, amíg a gazdáik dolgozni vannak. A helyzet pedig az, hogy csaknem minden stimmel a mesefilmben: a négylábú barátaink ugyanis nem nézelődnek vágyakozva az ablakból és nem alszanak

16 nő, akinek a napja váratlanul egy rossz viccé változott

16 nő, akinek a napja váratlanul egy rossz viccé változott

Minden egyes nap apró, elkerülhetetlen problémák vesznek minket körül, de van egy speciális kudarckategória, amit csak a nők képesek átérezni igazán: fodrász által elrontott frizura, vagy épp a több órán át készített divatos smink, amire a férfi kollégánk azt hiszi, hogy megizzadtunk munkába jövet..

19 izgalmas tény Csungkingról, a városról, aminek a területe majdnem akkora, mint egész Magyarország

19 izgalmas tény Csungkingról, a városról, aminek a területe majdnem akkora, mint egész Magyarország

Valószínűleg hallottál már a világ legnagyobb városairól – Pekingről, Tokióról, Újdelhiről vagy épp Mexikóvárosról. Ezek valóban hatalmasak, Peking például nagyjából 30-szor akkora, mint Budapest. Akad azonban egy kevésbé ismert város, ami ötször akkora mint Peking, és alig kisebb kicsivel, mint Mag

20 vicces és találékony tanár, akik mellett nem lehet unatkozni az iskolában

20 vicces és találékony tanár, akik mellett nem lehet unatkozni az iskolában

Egyesek jó szívvel emlékeznek vissza az iskolás évekre, mások hálát adnak az égnek, hogy véget értek. Akármelyik csoportba tartozunk azonban, biztos, hogy mindannyian fel tudunk idézni legalább egy olyan tanárt, aki teljesen más volt, mint a többiek és akivel tényleg szórakoztatóan és izgalmasan tel

20+ erőteljes fotó a múltból, melynek mindegyike egy-egy drámai pillanatot elevenít fel

20+ erőteljes fotó a múltból, melynek mindegyike egy-egy drámai pillanatot elevenít fel

A múltban történő kalandozáshoz nem feltétlenül van szükségünk időgépre, elég pusztán néhány erőteljes történelmi fotó, ami segít nekünk visszarepülni azokba az időkbe, amikor a fák még magasabbra nőttek és az emberek kedvesebbek voltak egymással. Ezeknek a történelmi fotóknak a segítségével úgy ére

Ezért nem bízhat már egy dögös profilképben sem manapság az ember

Ezért nem bízhat már egy dögös profilképben sem manapság az ember

,,Régen minden jobb volt' - szokták mondani, és a helyzet az, hogy talán tényleg így van. Pár évvel ezelőtt az iWiW és MyVIP korában még az emberek profilképe is elegendő információval szolgált ahhoz, hogy ráírjunk- vagy ismerősnek jelöljük a számunkra szimpatikus személyt. Azóta persze nagyot

20 anyasággal kapcsolatos mém, ami remekül summázza az édesanyák életét

20 anyasággal kapcsolatos mém, ami remekül summázza az édesanyák életét

Soha-senki nem mondta, hogy anyának lenni könnyű, ennek ellenére a nők túlnyomó többségét mégis meglepetésként tudja érni, hogy mennyire piszkosul nehéz is ez az egész. Ez egy véget nem érő érzelmi hullámvasút, ami számtalan olyan kiszámíthatatlan helyzetet képes szülni, melyeken ott helyben biztos,

Az emberek fotókat posztolnak a világ egyik legőszintébb, legemberibb hollywoodi színészéről

Az emberek fotókat posztolnak a világ egyik legőszintébb, legemberibb hollywoodi színészéről

A legtöbb sztár fényűző életet él, millió dolláros partikba járkál és ahol csak lehet, kerüli az átlagemberekkel történő találkozást. Nos, Keanu Reeves nem ilyen. A Mátrix filmekkel világhírűvé vált színész épp olyan szerény, átlagos életet él, mint bárki más: helyi kocsmákba jár italozni, turistaos

21 elkapkodott építészeti megoldás, ami láttán az idegösszeomlás fenyeget

21 elkapkodott építészeti megoldás, ami láttán az idegösszeomlás fenyeget

Vannak olyan munkások, akik kizárólag a mának élnek. Ők nem törődnek az elvégzett munka minőségével és időtállóságával, csak az a cél lebeg a szemük előtt, hogy minél hamarabb, a lehető legolcsóbb és legprimitívebb megoldások segítségével abszolválják a problémát. Ez persze hajmeresztő pillanatokhoz

20 gyerek, aki igazán különleges dolgot örökölt a szüleitől

20 gyerek, aki igazán különleges dolgot örökölt a szüleitől

Magától értetődő, hogy kisebb-nagyobb mértékben mindannyian hasonlítunk a szüleinkre. Akadnak azonban olyanok, akik nem csak egy-egy anyajegyet vagy más hasonló testi jellegzetességet örököltek, hanem olyasvalamit, ami teljesen összetéveszthetetlenné teszi őket másokkal. Épp úgy, mint a most követke

http://ujhazak.com