Ez az, amiben a legkreatívabbak a csillagjegyek

Mindenkiben ott rejlik a kreativitás. Talán csak nem tudod, mi az a terület, ahol igazán ki tudod hozni magadból az alkotó erőt. A horoszkópból most megtudhatod, miben vagy igazán kreatív és leleményes. Használd mostantól ezt a nagyszerű képességet.
 

Ha a környezetedben élőket megkérdeznéd, vajon mennyire érzik magukat fantáziadúsnak, eredeti ötletek megálmodóinak, a többség nagy valószínűséggel azt mondaná, ez nem az ő erőssége. Jó hír, hogy a képzeleterő, a fantázia, a kreativitás nagyon is fejleszthető. A kreativitás ugyanis számos módon törhet utat magának. Lehet, te a munkahelyed kápráztatod el a többieket a jobbnál jobb ötletekkel, de az is elképzelhető, az otthonod szépítésében fejezed ki önmagadat. Az alkotó kedv arra is tökéletes, hogy a benned rejlő érzéseket, a gondolatokat tárd fel a világ előtt. Vajon mennyi ötlet rejlik benned, és mely területen kamatoztathatod ezt a képességet? csillagjegyednél megtalálod a választ.

Kos

kreativitás horoszkóp kos csillagjegy

 

A Kos a tűz jegyek közé tartozik, árad belőle az energia, a magabiztosság. Kreativitása nem ismer határt, ám jellemzően egy területre koncentrál.

A csillagjegy szülötte a hétköznapi dolgokat képes egyedivé varázsolni, így nem meglepő, hogy elsősorban a divat, a dekoráció, a design területén kamatoztathatja kiváló képességét.

Bika

kreativitás horoszkóp bika csillagjegy

 

A Bika legjellemzőbb tulajdonsága az elszántság és a maximalizmus. Amikor alkot, annak úgy kell sikerülnie, ahogy megálmodta. Mindennek tökéletesnek kell lennie, és addig nem nyugszik, amíg meg nem valósítja az elképzelését. A keze a „fegyvere”, alkotókészsége leginkább a főzésben, a kézművességben, a szobrászatban, rajzolásban érvényesül.

Ikrek

kreativitás horoszkóp ikrek csillagjegy

 

Levegő jegyűként az Ikrek egyértelműen az egyik legélesebb eszű csillagjegy. Gyors, hatékony és innovatív, amikor valóban olyat csinál, amit szeret.

Jó felfogásának köszönhetően, akár egy vázlatból is izgalmasat tud alkotni, de jól érvényesül a kommunikáció területén is. Kreativitása leginkább a nyilvános beszéd, az újságírás, a színészkedés során tör utat.

kreativitás csillagjegyek horoszkóp

 

Ez az, amiben a legkreatívabbak a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

Rák

kreativitás horoszkóp rák csillagjegy

 

A víz jegyű Rák számára fontosak az érzelmek. Nem csak azért végzi el a feladatokat, mert kötelességnek érzi, avagy megkérték rá, hanem mert fontosnak tartja. Lényeges, hogy munkájának haszna legyen, ne csupán művészi érdemmel bírjon. A család testesíti meg számára a legnagyobb értéket, így az emberekkel való kapcsolatban, a problémák kezelésében képes a leginkább érvényesíteni a kreativitását.

Oroszlán

kreativitás horoszkóp oroszlán csillagjegy

 

Nem fér hozzá kétség, az Oroszlán az a csillagjegy, amely leginkább ki akar tűnni a tömegből. A kreativitásán keresztül ad teret egyedülállóságának, nagyságának. Ám ha a háttérben nem érzi a többiek támogatását, az könnyen kedvét szegi. Éppen ezért a legalkalmasabb terep kreativitásának kibontakozásához a színház, a koncert, ahol sok ember előtt szerepelhet.

Szűz

kreativitás horoszkóp szűz csillagjegy

 

A Szűz hihetetlenül precíz a munkájában, ám egyúttal nagyon szerény is. Nem törekszik hírnévre, a megkülönböztető figyelemre, így valójában időbe telhet, míg felfedi mások előtt művészi oldalát. Miután nem zavarja, ha mások előtt rejtve marad a kreativitása, jellemzően anonim módon érvényesíti a képességét: „szellemíróként” tevékenykedik, hiszen gyakran mások nevében, vagy álnéven ír cikket, könnyet, beszédet.

 

Mérleg

kreativitás horoszkóp mérleg csillagjegy

 

A Mérleg arra törekszik, hogy harmóniát vigyen mások és persze a saját életébe is. Számára ez jelenti a nyugalmat, az elégedettséget. Fontos a szimmetria és a szépség is. Lehet, kissé egyhangúnak tűnik a keze alól kikerülő alkotás, ám kétségkívül remekül mutat. Szívesen és ügyesen dolgozik a fával, agyaggal, fémmel, a bútorkészítés az egyik legjobb terület, ahol kibontakoztathatja született kreativitását.

Skorpió

kreativitás horoszkóp skorpió csillagjegy

 

A Skorpió természetétől fogva az eredeti ötletek megálmodója. Magabiztosságának és érzelmes voltának köszönhetően tudja, mit szeretne. Titokzatos, nem taszítja a félelem, a káosz, valójában bármire képes, hogy célját véghezvigye. Az érzelmes versek, avagy horrortörténetek kiváló terepet jelent számára, hogy gondolatait és persze a benne rejlő kreativitást kifejezze.

Nyilas

kreativitás horoszkóp nyilas csillagjegy

 

A Nyilas tűzgolyóra emlékeztet, amely egyre csak nő és nő. Érdeklik az új dolgok, a szabadság is fontos a számára, éppen ezért ő inkább megfigyelő, mint alkotó. Dinamikus és pozitív kisugárzású, vonzzák az élénk színek. S éppen a színek azok, amelyekkel kiemeli a szépséget, legyen szó bármilyen művészeti ágról, így festészetről, dekorációról vagy kézművességről.

kreativitás horoszkóp csillagjegyek

Mindenkiben ott rejlik a kreativitás (Thinkstockphotos)

Bak

kreativitás horoszkóp bak csillagjegy

 

A Bak elszánt, fegyelmezett és szorgalmas. Amikor innovációról esik szó, épp ezen tulajdonságokkal érvényesül: egész addig nem áll le, amíg tökéletes nem lesz az eredmény, olyan, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Nem a legeredetibb ötletek megálmodójának számít a csillagjegyek között, ám szívóssága és kitartása sikerre viszi őt. Leginkább a bonyolult, időigényes projektekben kamatoztatja képességét.

Vízöntő

kreativitás horoszkóp vízöntő csillagjegy

 

A Vízöntő is gyors észjárású, és számtalan új ötlet megálmodója. A nagy projektek nem riasztják el, ám nem bírja a kötöttséget, szüksége van arra, hogy szabadon dönthessen, mit és hogyan csinál. Nem vágyik a rivaldafényre, ám ami mögötte van, az már vonzza. Így igazgatóként, producerként avagy különböző szervezőbizottságok tagjaként bontogatja a kreativitását.

Halak

kreativitás horoszkóp halak csillagjegy

 

A Halak kétségkívül az egyik legkreatívabb, a legélénkebb fantáziával megáldott csillagjegy. Az érzelmei irányítják, hihetetlen empátiával rendelkezik. Ez pedig jól jön neki, amikor új ötleteken töri a fejét. Találóan fejezi ki az érzelmeit, számos művészeti ágban sikert futhat be, így például festőként, fotográfusként is maradandót alkothat.


Hozzászólások

Igazolták a halál utáni élet valóságát! Egy brit orvos megrázó információkat közölt

Igazolták a halál utáni élet valóságát! Egy brit orvos megrázó információkat közölt

Van egy titok, ami sokkal nagyobb, mint a politika, az egészségügyi szabadság, a tudomány, vagy akár az emberi faj egész történelme. Ezt a titkot továbbra sem ismeri el – még el is ítéli – a

Meglepő, de ez volt Szulejmán szultán utolsó 3 kívánsága

Meglepő, de ez volt Szulejmán szultán utolsó 3 kívánsága

Ez volt Szulejmán szultán utolsó 3 kívánsága – megfontolandó! Van élet a halál előtt is! Az élet rövid. Még akkor is, ha 70 éves vagy, ha 80. Visszanézel és úgy érzed, hogy még mindig volna mit csinálni.

5 dolog, amit csak egy Oroszlán érthet meg: vajon ki mennyire tud ezekről

5 dolog, amit csak egy Oroszlán érthet meg: vajon ki mennyire tud ezekről

Javában benne vagyunk az Oroszlán havában – ismerjük meg jobban az utolsó nyári hónap szülötteit! Az Oroszlánokról mindenki tudja, hogy extravagáns, luxuskedvelő vezéregyéniségek. Ez azonban borzasztóan kevés információ: a Tűz jegyében született

Teljesül a kívánságod? Válassz egy virágszirmot!

Teljesül a kívánságod? Válassz egy virágszirmot!

Biztosan neked is van olyan kívánságod vagy vágyad, amit nagyon szeretnél, ha beteljesülhetne. Hogy mindez megtörténik-e, nem feltétlenül csak a szerencsén múlik. A választ ugyanakkor most megtudhatod, ha választasz egy virágszirmot.

Baljós hírek: ez történik hamarosan Nostradamus jóslata szerint

Baljós hírek: ez történik hamarosan Nostradamus jóslata szerint

"Látni fogjuk a víz emelkedését, és ahogy a Föld ennek aláhull." Nostradamus 2019-re is előrevetített néhány dolgot, melyek között akad olyan is, ami a tavaszra és az időjárásra vonatkozik. A próféta szerint jelentős változásokkal néz szembe

Mit látsz a rajzon? Fontos üzenetet árul el

Mit látsz a rajzon? Fontos üzenetet árul el

Ez az elsőre nagyon egyszerűnek tűnő rajz, nem is annyira egyszerű. Pillants rá, ne nézd túl hosszan, és amit elsőre észreveszel, a jelenlegi élethelyzetedről árulkodik. Olvasd el a rád vonatkozó üzenetet,

8 okból a legkülönlegesebb csillagjegy az Ikrek

8 okból a legkülönlegesebb csillagjegy az Ikrek

Az Ikrek igazi felfedező, akit folyton hajt a kíváncsiság. Intelligens, érdeklődő, mozgékony és talpraesett, már-már a „túl szép, hogy igaz legyen” kategória. És ez még nem minden, az Ikrek csillagjegy további

Márciusi horoszkóp: Minden álom megvalósul

Márciusi horoszkóp: Minden álom megvalósul

Kos (március 21. – április 19.) Kos jegyűként márciusban koncentrálj a munkára, a megélhetésre, mert az életnek ezen a területén érhetsz el kimagasló eredményeket márciusban. Ráadásul nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért

8 érv bizonyítja, a Kos a legnagyszerűbb csillagjegy

8 érv bizonyítja, a Kos a legnagyszerűbb csillagjegy

A Kos tele van energiával, sokan már azért hálásak lennének, ha csak feleannyi tetterejük volna, mint neki. Emellett életvidám és kitartó, így szinte mindent elér, ami csak kipattan a fejéből. Ráadásul

Ez az, amit soha ne mondj a Skorpiónak

Ez az, amit soha ne mondj a Skorpiónak

A Skorpiót a leghevesebb vérmérsékletű csillagjegyként tartják számon, engesztelhetetlen és vakmerő természete félelmetessé teszi őt, így bizony nem árt óvatosnak közelíteni felé. Ha esetleg olyasvalami csúszna ki a szádon, ami szenvedélyességére,

http://ujhazak.com