Mikor születtél? Pénzszámod elárulja, mennyi pénz üti a markodat a jövőben az asztrológia szerint

Kölcsön, anyagi csőd, vagy dúskálás? Nézd meg, hogyan alakul az anyagi helyzeted!

A pénzszámodat úgy tudod kiszámolni, hogy a születési napodat egy számjegyűre alakítod, ehhez pedig hozzáadsz még egy 1-est. Amennyiben kétszámjegyű napon születtél, tehát például 21-én, így össze kell adnod a két számot, ami a 3-as lesz, ehhez pedig hozzáadódik még az 1-es, így a Pénz számod a 4-es lesz.

Ha mondjuk 29-én születtél, akkor 11-et kapsz, ebben az esetben is össze kell adnod a két 1-est is, így eredményként megkapod a 2-es, amihez hozzájön még az 1-es, így 3-as lesz a pénzszámod. Ha egy számjegyű napon születtél, például 9-én, akkor ehhez hozzá kell adnod 1-et, így a te pénzszámod a 10-es lesz, de ebben az esetben szintén összeadást kell alkalmaznod, aminek az eredménye az 1 lesz.

1-es pénzszám

Az 1-es szám arra utal, hogy a pénzzel nem lesznek problémáid, mindig képes leszel magadhoz vonzani a bőséget, a gazdagságot. Mindig tudod, hogy mit akarsz elérni az életben. Számodra mindig prioritás az anyagi függetlenség elérése.

Remek vezető, irányító válhat belőled.

2-es pénzszám

Mindig szeretnél több pénzre szert tenni, és ha ez sikerül is, végül a dolgok kedvezőtlenre fordulnak, és a pénz egy jelentős részét elveszíted. Ezért gyakran kell kölcsönhöz folyamodnod, ami miatt szinte mindig pénzügyi nehézségekkel kell megküzdened. Hajlamos vagy túlköltekezni, ami miatt szintén megtörténhet, hogy az anyagi csőd szélére sodródsz.

3-as pénzszám

Ez a szám szerencsét hoz. A gazdag embereket választja ez a szám, akik igazán tudnak élni. Azonban nem árt óvatosnak lenned, mert a pénz, ha könnyen jött, könnyen megy, állandó mozgásban van. Olyan ember vagy, aki tud pénzt csinálni. Egy probléma van, hogy nem vagy eléggé kitartó, pedig ha céljaidra tudnál összpontosítani, akkor igazán jól mennének a dolgaid.

4-es pénzszám

Ez a szám gőgösségre, túlzott büszkeségre utal.

Ha te is ilyen személy vagy, akkor számíts arra, hogy hirtelen egy mesés örökség hullhat az öledben, vagy nyersz egy nagyobb összeget a lottón. Azonban ez a szerencsés sorozat nem tart örökké. Ahhoz, hogy ne legyenek anyagi problémáid, kitartónak, néha szerénynek kell lenned, a megszerzett pénzzel bánj ügyesen.

5-ös pénzszám

Ez a szám a pénz, az anyagiak szempontjából rendkívül szerencsés. Ha egy gyerek pénzszáma az 5-ös, akkor nagy valószínűséggel egy tehetős, gazdag család sarjaként látta meg a napvilágot. Felnőtt korára ez a gyerkőc sikeres üzletember lehet, akinek nem lesznek anyagi nehézségei, még idősebb korában sem. Mindehhez hozzájárul a pozitív mentalitás, és az, hogy minden pozitív tett pozitív következményt vált ki.

6-os pénzszám

Amennyiben a te Pénz számod a 6-os, akkor téged a pénz nem fog boldoggá tenni. Az anyagiak számodra csak a felszínt jelentik, azt, hogy bizonyos alapszükségleteid biztosítva legyenek, de téged sokkal jobban érdekelnek a mély érzelmek, a művészetek. Nem arról álmodsz, hogy milliárdos vállalkozó váljon belőled. Már attól jól érzed magad, ha van egy normális munkád, amiből meg tudsz élni, de közben szabad és önmagad lehetsz.

7-es pénzszám

Szereted a pénzügyi kihívásokat, és a kockáztatás sem áll tőled távol, de azért nem árt vigyáznod a határokkal, hiszen ha túllősz a célon, akkor jelentős anyagi veszteségeket könyvelhetsz el. A pénzügyi megérzéseid szinte mindig beválnak, de azért néha elfáradsz a sok pénzügyi zsonglőrködésbe, és rájössz, hogy a pénz nem minden.

8-as pénzszám

Nagyon sok pénzt nyerhetsz, de egyben rengeteget bukhatsz is. Szeretsz nagylábon élni, márkás, drága holmikra pénzt költeni, és tehetséges is vagy, ami a pénz előteremtését illeti. Amit meg kell tanulnod az az, hogy a pénz nem minden esetben boldogít.

9-es pénzszám

Fontos az, hogy megpróbálj minél több pénzt megspórolni, mert lehetnek olyan időszakok, amikor nem alakulnak majd úgy a dolgaid, a bevételeid, ahogyan azt szeretted volna, így ilyen esetben jól fog jönni majd a tartalék összeg. Mindig legyen B-terved, és törekedj arra is, hogy segíts a náladnál rosszabb helyzetben lévő embereknek, így a sors jutalmában részesülhetsz.

(Filantropikum)


Hozzászólások

Igazolták a halál utáni élet valóságát! Egy brit orvos megrázó információkat közölt

Igazolták a halál utáni élet valóságát! Egy brit orvos megrázó információkat közölt

Van egy titok, ami sokkal nagyobb, mint a politika, az egészségügyi szabadság, a tudomány, vagy akár az emberi faj egész történelme. Ezt a titkot továbbra sem ismeri el – még el is ítéli – a

Meglepő, de ez volt Szulejmán szultán utolsó 3 kívánsága

Meglepő, de ez volt Szulejmán szultán utolsó 3 kívánsága

Ez volt Szulejmán szultán utolsó 3 kívánsága – megfontolandó! Van élet a halál előtt is! Az élet rövid. Még akkor is, ha 70 éves vagy, ha 80. Visszanézel és úgy érzed, hogy még mindig volna mit csinálni.

5 dolog, amit csak egy Oroszlán érthet meg: vajon ki mennyire tud ezekről

5 dolog, amit csak egy Oroszlán érthet meg: vajon ki mennyire tud ezekről

Javában benne vagyunk az Oroszlán havában – ismerjük meg jobban az utolsó nyári hónap szülötteit! Az Oroszlánokról mindenki tudja, hogy extravagáns, luxuskedvelő vezéregyéniségek. Ez azonban borzasztóan kevés információ: a Tűz jegyében született

Teljesül a kívánságod? Válassz egy virágszirmot!

Teljesül a kívánságod? Válassz egy virágszirmot!

Biztosan neked is van olyan kívánságod vagy vágyad, amit nagyon szeretnél, ha beteljesülhetne. Hogy mindez megtörténik-e, nem feltétlenül csak a szerencsén múlik. A választ ugyanakkor most megtudhatod, ha választasz egy virágszirmot.

Baljós hírek: ez történik hamarosan Nostradamus jóslata szerint

Baljós hírek: ez történik hamarosan Nostradamus jóslata szerint

"Látni fogjuk a víz emelkedését, és ahogy a Föld ennek aláhull." Nostradamus 2019-re is előrevetített néhány dolgot, melyek között akad olyan is, ami a tavaszra és az időjárásra vonatkozik. A próféta szerint jelentős változásokkal néz szembe

Mit látsz a rajzon? Fontos üzenetet árul el

Mit látsz a rajzon? Fontos üzenetet árul el

Ez az elsőre nagyon egyszerűnek tűnő rajz, nem is annyira egyszerű. Pillants rá, ne nézd túl hosszan, és amit elsőre észreveszel, a jelenlegi élethelyzetedről árulkodik. Olvasd el a rád vonatkozó üzenetet,

8 okból a legkülönlegesebb csillagjegy az Ikrek

8 okból a legkülönlegesebb csillagjegy az Ikrek

Az Ikrek igazi felfedező, akit folyton hajt a kíváncsiság. Intelligens, érdeklődő, mozgékony és talpraesett, már-már a „túl szép, hogy igaz legyen” kategória. És ez még nem minden, az Ikrek csillagjegy további

Márciusi horoszkóp: Minden álom megvalósul

Márciusi horoszkóp: Minden álom megvalósul

Kos (március 21. – április 19.) Kos jegyűként márciusban koncentrálj a munkára, a megélhetésre, mert az életnek ezen a területén érhetsz el kimagasló eredményeket márciusban. Ráadásul nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért

8 érv bizonyítja, a Kos a legnagyszerűbb csillagjegy

8 érv bizonyítja, a Kos a legnagyszerűbb csillagjegy

A Kos tele van energiával, sokan már azért hálásak lennének, ha csak feleannyi tetterejük volna, mint neki. Emellett életvidám és kitartó, így szinte mindent elér, ami csak kipattan a fejéből. Ráadásul

Ez az, amit soha ne mondj a Skorpiónak

Ez az, amit soha ne mondj a Skorpiónak

A Skorpiót a leghevesebb vérmérsékletű csillagjegyként tartják számon, engesztelhetetlen és vakmerő természete félelmetessé teszi őt, így bizony nem árt óvatosnak közelíteni felé. Ha esetleg olyasvalami csúszna ki a szádon, ami szenvedélyességére,

http://ujhazak.com