Őrangyalok márpedig vannak? 10 bizonyítékként is felfogható apró jel, ami elárulja

Nyugodj meg, vigyáz rád!

De honnan tudhatod (azon kívül, hogy érzed?) Néhány jele annak, hogy az őrzőangyalod vigyáz rád!

Vannak olyan szituációk az életben, amikor csodával határos módon megmenekülünk, vagy olyan események történnek velünk, melyek nem tűnnek racionálisnak, mégis “jót tesznek” velünk. Megnyugodhatunk, ilyenkor valamelyik égi segítőnk, legtöbbször őrző angyalunk védelme óvott meg bennünket. Az is lehetséges, hogy egy megérzés által olyan irányba terel, ahol valamilyen rég áhított, jó dolog vár ránk, vagy épp megment. És bár abban a pillanatban valószínűleg nem is tudatosul bennünk, hogy éppen egy égi segítség “áldozatai” vagyunk, később visszagondolva biztos eszünkbe jutnak a jelek, melyek irányítottak bennünket.

No de milyen jelek utalhatnak arra, hogy őrzőangyalunk felettünk tartja védő szárnyait?

1. A különös formájú felhő – mutathatja, hogy az őrzőangyalunk a közelünkben van. Sokunkkal előfordult már, hogy az égre tekintve a felhőkben egy ismerős arc körvonalait véltük felfedezni.

Angyalt fotóztak Szeged egén: ITT.

2. A színek – minden angyal rendelkezik a saját energia minőségére jellemző színnel, és ezzel a színnel üzenhetnek nekünk. Ha egy adott pillanatban bármerre tekintünk, és egy bizonyos színnel találkozunk, minden bizonnyal az angyalok üzenni próbálnak.

pl. Szent Michael arkangyal színe a kék, Metatroné a lila, Rafaellé pedig a zöld.

Ezt üzenik neked az angyalok: ITT.

3. Zúgás a füleinkben – melyet nem tudunk megmagyarázni. Ez által szintén üzenetet kaphatunk, ha eléggé nyitottak vagyunk a befogadására.

4. Egy dallam jár folyamatosan a fejünkben – ilyenkor valószínűség egy spirituális üzenetet próbál átadni számunkra az őrzőangyalunk.

5. Ha csodával határos dolgok történnek velünk – ez akár lehet a balesetből való megmagyarázhatatlan megmenekülés, szinte biztosak lehetünk, hogy ez az angyalok műve volt.

10 dolog, amit neked is tudnod kell az angyalokról: ITT.

6. A lepkék – több kultúra a lepkét a változás és az átalakulás szimbólumának tartja, de sokszor az eltávozott szeretteink is lepkék formájában próbálnak meg kommunikálni velünk.

7. Ha életünk egy nehéz pillanatában arra leszünk figyelmesek, hogy egy madár, vagy egy állat van a közelünkben és úgy tűnik, hogy segíteni szeretne, akkor ugyancsak az őrangyalunk próbál a szárnyai alá venni bennünket.

8. Ha fehér tollakat találunk a földön – a tollat sokáig a tisztaság és az angyalok szimbólumaként tartották számon, minden bizonnyal nem a véletlen műve, és szinte biztosak lehetünk az őrangyalunk jelenlétében.

9. Ha néha egy-egy villanásnyi fényre leszünk figyelmesek a szemünk sarkából, ez is utalhat őrangyalunk jelenlétére.

10. A megérzéseink, miszerint valaki mindig figyel ránk és segít, ha szükséges, szintén nem lehetnek alaptalanok. Ha ez az érzés melegséggel és biztonsággal tölt el bennünket, akkor biztosan az égiek védelmét élvezzük.

És veled fordult-e már elő hasonló? Volt-e már ilyen élményed?


Hozzászólások

Igazolták a halál utáni élet valóságát! Egy brit orvos megrázó információkat közölt

Igazolták a halál utáni élet valóságát! Egy brit orvos megrázó információkat közölt

Van egy titok, ami sokkal nagyobb, mint a politika, az egészségügyi szabadság, a tudomány, vagy akár az emberi faj egész történelme. Ezt a titkot továbbra sem ismeri el – még el is ítéli – a

Meglepő, de ez volt Szulejmán szultán utolsó 3 kívánsága

Meglepő, de ez volt Szulejmán szultán utolsó 3 kívánsága

Ez volt Szulejmán szultán utolsó 3 kívánsága – megfontolandó! Van élet a halál előtt is! Az élet rövid. Még akkor is, ha 70 éves vagy, ha 80. Visszanézel és úgy érzed, hogy még mindig volna mit csinálni.

5 dolog, amit csak egy Oroszlán érthet meg: vajon ki mennyire tud ezekről

5 dolog, amit csak egy Oroszlán érthet meg: vajon ki mennyire tud ezekről

Javában benne vagyunk az Oroszlán havában – ismerjük meg jobban az utolsó nyári hónap szülötteit! Az Oroszlánokról mindenki tudja, hogy extravagáns, luxuskedvelő vezéregyéniségek. Ez azonban borzasztóan kevés információ: a Tűz jegyében született

Teljesül a kívánságod? Válassz egy virágszirmot!

Teljesül a kívánságod? Válassz egy virágszirmot!

Biztosan neked is van olyan kívánságod vagy vágyad, amit nagyon szeretnél, ha beteljesülhetne. Hogy mindez megtörténik-e, nem feltétlenül csak a szerencsén múlik. A választ ugyanakkor most megtudhatod, ha választasz egy virágszirmot.

Baljós hírek: ez történik hamarosan Nostradamus jóslata szerint

Baljós hírek: ez történik hamarosan Nostradamus jóslata szerint

"Látni fogjuk a víz emelkedését, és ahogy a Föld ennek aláhull." Nostradamus 2019-re is előrevetített néhány dolgot, melyek között akad olyan is, ami a tavaszra és az időjárásra vonatkozik. A próféta szerint jelentős változásokkal néz szembe

Mit látsz a rajzon? Fontos üzenetet árul el

Mit látsz a rajzon? Fontos üzenetet árul el

Ez az elsőre nagyon egyszerűnek tűnő rajz, nem is annyira egyszerű. Pillants rá, ne nézd túl hosszan, és amit elsőre észreveszel, a jelenlegi élethelyzetedről árulkodik. Olvasd el a rád vonatkozó üzenetet,

8 okból a legkülönlegesebb csillagjegy az Ikrek

8 okból a legkülönlegesebb csillagjegy az Ikrek

Az Ikrek igazi felfedező, akit folyton hajt a kíváncsiság. Intelligens, érdeklődő, mozgékony és talpraesett, már-már a „túl szép, hogy igaz legyen” kategória. És ez még nem minden, az Ikrek csillagjegy további

Márciusi horoszkóp: Minden álom megvalósul

Márciusi horoszkóp: Minden álom megvalósul

Kos (március 21. – április 19.) Kos jegyűként márciusban koncentrálj a munkára, a megélhetésre, mert az életnek ezen a területén érhetsz el kimagasló eredményeket márciusban. Ráadásul nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért

8 érv bizonyítja, a Kos a legnagyszerűbb csillagjegy

8 érv bizonyítja, a Kos a legnagyszerűbb csillagjegy

A Kos tele van energiával, sokan már azért hálásak lennének, ha csak feleannyi tetterejük volna, mint neki. Emellett életvidám és kitartó, így szinte mindent elér, ami csak kipattan a fejéből. Ráadásul

Ez az, amit soha ne mondj a Skorpiónak

Ez az, amit soha ne mondj a Skorpiónak

A Skorpiót a leghevesebb vérmérsékletű csillagjegyként tartják számon, engesztelhetetlen és vakmerő természete félelmetessé teszi őt, így bizony nem árt óvatosnak közelíteni felé. Ha esetleg olyasvalami csúszna ki a szádon, ami szenvedélyességére,

http://ujhazak.com