A titkos űrprogramokban használt életkor regresszióról megerősítették, hogy tudományosan megvalósítható


A genetikai kutatásban közelmúltban elért áttöréseknek köszönhetően annak a három informátornak az állítása, akik azt mondják, hogy életkor regressziós folyamaton mentek keresztül a titkos űrprogramban, sokkal meggyőzőbbé vált. Corey Goode, Randy Cramer és Michael Relfe informátorok mindannyian azt mondják, hogy az életkor regressziónak köszönhetően 20 évvel fiatalabbá váltak a titkos űrprogramban eltöltött szolgálatuk végén.
A genetikusok a közelmúltban azonosították azokat a géneket, amelyek irányítják az öregedési folyamatot, és lenyűgöző kísérletekkel bizonyították, melyek eredményeit szakmailag lektorált tudományos folyóiratokban tették közzé, hogy ugyan változó sikerrel, de képesek voltak visszafordítani az öregedés folyamatát.
A kísérletek eredményei hihetővé teszik, hogy a három informátor valóban átesett egy életkor regressziós folyamaton szigorúan titkos gyógyászati technológiák segítségével a titkos űrprogram keretében, ahogy állították.
A nyilvánosságra hozott életkor visszafordító tanulmányok vezető genetikus tudósa Dr. David Sinclair, aki egy interjúban magyarázta el a genetikai kísérletek eredményeit, melyeket először egereken végeztek el:
Kapcsolódó cikk: Megtalálták a "fiatalság elixírjét"?
- Egy új kísérleti gyógyszer visszafordítja az öregedést

"Már felfedeztük azokat a szabályozó géneket, amelyek irányítják, hogy a test hogyan harcoljon az öregedés ellen, és ha ezeket a géneket megfelelő módon kapcsoljuk be, annak nagyon erős hatásai lehetnek, akár az öregedést is visszafordítja - eddig legalábbis egerek esetében. Egy úgynevezett NMN molekulát etettünk velük, ami teljesen megfordította az öregedést mindössze egy héttel a kezelést követően az izmokban, és most keressük annak a módját, hogyan tudjuk visszafordítani az öregedést minden szempontból, ha lehetséges."
Elmondta, hogyan lehet emberek esetében is biztonságossá tenni ezt a folyamatot:
"Valójában eljutottunk az egerektől a korai emberi vizsgálatokig. Szerte a világon voltak már klinikai vizsgálatok, és azt reméljük, hogy a következő néhány évben meg fogjuk tudni, hogy valóban működik-e emberek esetében. Az eredmények azt mutatják, hogy azok a molekulák, melyek meghosszabbították az egerek élettartamát, embereknél is biztonságosak." (1)
Sinclair professzor hozzátette az interjúban, hogy a nikotinamid mononukleotid (NMN) molekulán alapuló gyógyszerek sikeresen kifejleszthetők "az emberi sejtek fiatalságának helyreállítására."
Sinclair véleménye szerint az NMN alapú emberi használatra kifejlesztett biztonságos gyógyszerek végül lenyűgöző következményekkel járnak.
Lehetséges, hogy a professzor a legendás élet elixír kifejlesztésének közepén jár, ami hamar a világ 100 legbefolyásosabb embere közé emelte a Time Magazine szerint. (2)


Fontos kiemelni, hogy Sinclair úttörő genetikai kutatásai nyílt forráskódúak, és nem titkosítottak. Ez azt jelenti, hogy nagyon valószínű, ha szinte nem bizonyos, hogy a titkos kutatások az életkor visszafordítás/regresszió területén technológiailag sokkal fejlettebbek, mint amit Sinclair és munkatársai megvalósítottak.
A William Tompkins-al készített számos magáninterjúban, aki egykor az amerikai haditengerészet hírszerzője volt, később pedig vezető repülőgépgyártó vállalkozóknál dolgozott több mint négy évtizeden keresztül elárulta, hogy a TRW vállalat titkos tanulmányában dolgozott, mely életkor regressziós gyógyszereket fejlesztett 1967-től 1971-ig.
Tompkins elmondta, hogy először akkor találkozott az életkor regresszió technológiák fejlesztésével, amikor az amerikai haditengerészet kémeinek eligazításain vett részt 1942-től 1945-ig a San Diego-i haditengerészeti légibázison. Ezek a kémek tárták fel az életkor regressziós kutatások létezését, melyeket titokban folytattak a náci Németországban.
Abban az időben Tompkins feladata az volt, hogy amerikai vállalatoknak és agytrösztöknek osszon el eligazító csomagokat, melyek rendelkeztek szakértelemmel azokon az adott területeken, melyeken a nácik dolgoztak az áttörést jelentő technológiák fejlesztésében. Tompkins elmondta, hogy a Massachusettsi Technológiai Intézet (MIT) is azon tudományos kutatóközpontok között volt, ahová tájékoztató csomagokat szállított. Ezért lehetséges, hogy az MIT tudósai valóban ismerték a nácik életkor regressziós vizsgálatait már 1942 óta!
Sinclair az áttörést az életkor regressziós kutatásokban akkor érte el, amikor posztdoktori munkatárs volt az MIT-nél Dr. Leonard Guarante irányítása alatt. Vajon ez csak véletlen egybeesés, vagy Sinclairt esetleg segítették vagy ösztönözték az MIT-nél, hogy kutatást végezzen a genetikai manipulációban rejlő lehetőségekkel kapcsolatban az életkor visszafordításával összefüggésben? (3)
Nemrégiben Tompkins privát körülmények között nyilvánosságra hozta, hogy a titkos "életkor regressziós" gyógyszereket már kifejlesztették. Azt mondja, hogy ezeket a gyógyszereket már használják egy ideje a "20 és vissza" eljárások során a titkos űrprogramokban. Ez összhangban van azzal az életkor regressziós folyamattal, amit Goode, Cramer és Relfe írt le, miközben a gyógyszeres kezelés két hetes időtartama alatt fizikailag mozdulatlanná tették őket.
Kapcsolódó cikk: Életkor regresszió és időutazás a titkos űrprogramokban


Legutóbb Tompkins azt mondta, hogy a gyógyszereken úgy finomítottak, hogy azokat kiterjedtebb életkor regressziós periódusok esetében is lehet alkalmazni. Például egy 90 éves fizikai test 27 éves állapotba való visszafordítása már most is lehetséges. Tompkins azt mondja, hogy egy titkos amerikai haditengerészet által szentesített közzétételi folyamat zajlik, hogy kiadják ezeket az életkor regressziós technológiákat a nyilvánosság számára. Ezért valóban lehetséges, hogy Sinclair kutatásait ez a titkos haditengerészeti kezdeményezés ösztönözte az MIT-nél eltöltött ideje alatt.
Sinclair életkor visszafordítással és az NMN molekulával kapcsolatos úttörő kísérletei, amelyet az "életkor regresszió" kifejlesztéséhez felhasználhattak azt jelenti, hogy Goode, Cramer és Relfe állításai már nem is hangzanak olyan szokatlannak, és tudományosan valóban kivitelezhető.
(1) - http://www.abc.net.au/news/2014-11-04/scientists
(2) - http://time.com/70863/david-sinclair-2014-time-1
(3) - http://www.hms.harvard.edu/agingresearch/index
Exopolitics

Hozzászólások

Megfigyelhető-e a valóság úgy, ahogyan van? A kvantumvilág ellentmond annak, amit látunk

Megfigyelhető-e a valóság úgy, ahogyan van? A kvantumvilág ellentmond annak, amit látunk

Új Világtudat - Az Élet Más Szemmel, Evolúció, spiritualitás, tudomány

Tudósok olyan innovatív hidrogén üzemanyagot hoztak létre, ami a világot is megváltoztathatja

Tudósok olyan innovatív hidrogén üzemanyagot hoztak létre, ami a világot is megváltoztathatja

A hidrogén üzemanyagcellák most egy óriási lépést tehetnek előre. Az Indianai Egyetem tudósai bejelentették, hogy sikerült létrehozniuk eg...

3D nyomtatókkal hamarosan rendelésre készíthetnek testrészeket élő sejtekből

3D nyomtatókkal hamarosan rendelésre készíthetnek testrészeket élő sejtekből

Tudósok első alkalommal használnak 3D nyomtatási technológiát élő szövetből álló struktúrák létrehozására. A bioprinter áttörés ígéretes...

A tudósok felfedezték, hogy az ébren lévők képesek telepatikusan befolyásolni az alvó emberek álmait

A tudósok felfedezték, hogy az ébren lévők képesek telepatikusan befolyásolni az alvó emberek álmait

Az álom telepátia azt sugallja, hogy az emberi lények képesek telepatikusan kommunikálni egy másik személlyel, miközben álmodik. Ez nem ...

Hatalmas oxigénforrást fedeztek fel mélyen a Föld felszíne alatt

Hatalmas oxigénforrást fedeztek fel mélyen a Föld felszíne alatt

Miközben az emberiség a világűrt próbálja felfedezni és a Naprendszer bolygóinak kolonizációja felé halad előre, kiderült, hogy még mind...

A modern kutatások eredményei azt mutatják, hogy a szívnek saját tudata van

A modern kutatások eredményei azt mutatják, hogy a szívnek saját tudata van

A "Szívek és elmék" ("Of Hearts and Minds") című filmben a tudományos dokumentumfilmes David Malone az emberi szívet vizsgálja, egymás m...

A műanyagevő baktériumok oldhatják meg a világ szennyezési problémáit

A műanyagevő baktériumok oldhatják meg a világ szennyezési problémáit

Japán tudósok olyasmit fedeztek fel, ami legalább részbeni megoldás lehet a globális környezetszennyezési válságra egy mikroorganizmus f...

Ősi idegenek - A géniusz tényező

Ősi idegenek - A géniusz tényező

A történelem során a világ legnagyobb gondolkodói közül sokan segítették az emberi civilizáció haladását mélyreható meglátásaikkal és r...

Egy új tanulmány felfedi az igazi okát, hogy az okos embereknek miért jobb egyedül

Egy új tanulmány felfedi az igazi okát, hogy az okos embereknek miért jobb egyedül

Ha intelligens vagy, akkor egyedül jobb. Legalábbis ez az, amit a British Journal of Psychology című folyóiratban a közelmúltban megjele...

Az univerzum gyorsabb tágulása tartja gondolkodóban az egész világot

Az univerzum gyorsabb tágulása tartja gondolkodóban az egész világot

Az univerzum nyolc százalékkal gyorsabban tágul, mint amit a jelenlegi fizikai törvényeink képesek megmagyarázni, állítja amerikai fizik...

http://ujhazak.com